Arkadaşlar eşimle bir çok kez tartıştığımız bir konu var anlatsam uzun olur şu an da küsüz zaten benim merak ettiğim bir erkek yengesiyle ne derece samimi olabilir ki yani ya da yenge yaşça büyük ise en fazla ne kadar yakın davranabilir ki kayınına ve neden biz karışınca ara bozucu ya da kıskanç saçma duruma düşüyoruz o kadar moralim bozuk ki hiç bir şey hissetmiyorum resmen
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani seviyorsa her türlü samimiyet gösterebilir kötüye çekmemek lazım inan böyle durumlarda kötüysen oluyorsun çünkü senden önce de samimiyeti vardı
Ama hiç hoş değil hiç alışamıyorum çok tuhaf geliyor bana
Olmasingerektigi kadar olunur fazlasi gereksiz olur evlilikte kadinin hislerine huvenmek gerekli soylediklerinindikkate almak lazkm
Ama kıskanç ve ara bozucu oluyoru haklı olduğumu da çok iyi biliyor
Yani oda biraz anlayişsizliktan
Öyle giyince yanlış anlıyor istemiyorum abicim istemiyorum bu kadar mı zor anlamak
Bana ne kiziyon be :)
Kızmadım
Gerçekten çok yıprandım tam ne güzel toparladık artık her şey daha iyiye gidiyor diye seviniyordum ama aynı yine
Ozaman kotu seciminden dolayi kendini tebrik et
Bu mesele olmasa çok güzel bir hayatım ve evliliğim var
Yanii belki sana oyle geliyidur
Çok iyiyiz emin ol
Masallah
Eşler arasina girmemeli çok samimi olmsk iyi değil kim olursa olsun
Ya karmakarışık bir şey eşime dedim mesafe koy falan yanlış anlıyor
Büyük ihtimalle genç evlenmeden onlarda kalmış onlarla vakit geçirmiş ama
Evlendiğini farkına varmaki
Evet 7 yıl birlikte yaşamışlar
Ailece
Ama genede özelikle cinsellik içeren konuşma ve şaka olmamali
Eşinin bir yanlışını yakalandin mi veya şüphelendiğin bir durum var mi
Tabiki, Hayır yok
Anladım. sen yap aynı şakayı yengesine ama kocasının yanında eşin anlar o zamsn
Eğer bugün sinirli anımda tartışsaydık o kelimeleri nasıl boğazına tıkardım görürdü
Aynen erkekler başka dilden anlamaz
Mesafeli olur çok da samimi olunmaz ama bazısı gerçekten sadece arkadaşca samimi olur
Bu fazla ama bana normal değil ben maığaramda mutluyum
Abisinin karısı yaşça büyük ve çok samimiler eşinle doğru mu
Yaşıtı olan da var maşallah kalabalık aile ama demek istediğim mesela bir yere gitmemiz lazım eltim ven eşim falan dün yengesiyle konuştu arabayı abimden iste gidelim gülerek kadınlığını kullan dedi falan bugün de büyük eltim geldi be yaptınız arabayı hallettiniz mi diye sordu küçük eltim demişki hadi git iki maç yapın akşam sana verir yani eşimin yanında gülerek falan
Kafam karışık ne yazdım onu bile bilmiyorum
Bunlar olmanası gereken samimiyet seviyesizlik. Senden çekinmiyor bunları konuşurken hepsi böyle demek ki
Evet onlar için normlar bu konuşmalar
Mesafe koysun sen hoşlanmıyorsan
Söylüyorum bir dönem iyi tekrar başa dönüyor yine
Olması gerektiği kadar yeterli
İşte gelde anlat
Yengesine git kadınlığını kullan ne demek Allah aşkına ya
Oha
Söyledim sen farklı şekilde anladın dedi falan ama ne olursa olsun bunu diyemezsin dedim
Haklısın
Kimse bana git kadınlığını kullan diyemez dedim sen bir erkek olarak bunu nasıl dedin dedim
Kocan canım
O senin yengen yengen
Dimi canım ciğerim yaaa
Bak yavrum benden büyük müsün küçük müsün bilemiyorum ama sana tek diyeceğim şey o kocadan boşan yoksa tahmin ettiğin şey olucak ya da boşanma o şeyler olsun ona zina davası açarsın soyup soğana çevirirsin
Yaşıtız senle eşimizle aramız çok iyi ve birbirimizi çok seviyoruz yani maşallah şu zamana göre gayet iyiyiz ama şu samimiyet meselesi ikide bir aramızı bozuyor diyorum erkeksin az çekinsinler diyorum yok biz birlikte büyüdük küçükleriyim ondan rahatlar diyor
Hiç alakası yok azıcık Müge Anlı izle anlarsın yavrum demek istediğimi benimde sevgilimin erkek kardeşi var ne münasebet onunla niçin sıkı fıkı olayım o hangi hakla bana kadınlığını kullan der manidar yavrum
Biliyom işte saçma hemde çok saçma
Senin kaynın varsa sende onunla öyle samimi ol sana bir şey derse ben onu kardeşim olarak görüyorum saçmalama lütfen kocacım de
Keşke ama işte samimi değiliz benim koca içlerden dişil enerjiyi taşıyor herkesle öyle
Hayır sende samimi ol ezik pasif olma seni ezeni sende ez acıma acıyana acımazlar
Hepsi Baya büyükler ve tek taraflı samimi olunmuyor
Aşkım sen iki gül salyaları akar merak etme ezik durma olmadı sen bana yazğğ
İnan ki onlar öyle değiller yoksa hepsini de severim yani arayı yapar samimi olurduk ama 15 ya da 20 yaş fark biriyle nasıl samimi olacağım o olcak iş değil
Ooo epey büyükmüş askım
Evet eşimle aramda 8 yaş var 😂
Kanka ben 22 yim sen 24 müsün
Evet
Eşinin sorunu var galiba o kadar da yakın olunmaz
Eşime mesafe koy dedim de pek etki etmiyor
Eşine bir göz kulak ol bak bakalım yanlış şeyler yapmasın hata yapmasın
Başka bir sıkıntı yok aramız çok iyi şu mesele hariç