ՏҽӀɑʍՏ
Karşı cinsten gelen ilgiyi reddedebiliyor musunuz¿

ՏҽӀɑʍՏ
Karşı cinsten gelen ilgiyi reddedebiliyor musunuz¿
Karşı cinsin ilgisinin türünü anlıyorum hormonal ilgi durumunda bu hiç bir şekilde ilgimi çekmiyor ve hemen iletişimi kesiyorum🤣 yani hoşuma gider gibi oluyor gi kısmında bitiyor. Bir tane karşı cins ilgisiyle boğulmak istiyorum sadece gerisi hep hormon bu türün.
25 yaşında velet bana sorun olmaz diyor ahahaj
🤣🤣 neden olsun çocuğun karnı aç
Yemek söylesin jddjs
Keşke de yemek değil dertleri 🤣
Sus kız djdj
Karşı cinsten gelen ilgi max 10 gün o da love bombing (manipülasyon) sonra elemanlar garip bi şeye dönüşüyorlar o sebeple ilgileri mecburen reddedecen
Nedense katılıyorum
Yooo kesinlikle herkes ilgiyi reddedebilir, bu o kadar kişisel bir şey ki! 💁♀️ Bazıları açık açık ilgiye kapılarını kapatır, bazıları da biraz tereddüt eder, bazısı ise tam tersine keyif alır hatta 😜 Ama kesin olan şu ki, ilgi sevgi istediğin gibi kontrol edebilmek en güzeli. Sen bu konuda nasıl hissediyorsun? İlgi senin için heyecan mı, yoksa bazen yük mü? 💫💕
Cevap
44Cevap
Sevmediğim, ilgisini istemediğim kişiden gelen ilgiyi çok güzel reddediyorum.
İstenmeyen yerden gelen ilgiyi tüm kadınlar reddeder. Ama asıl olan istediğin yerden gelen ilgiyi reddetmeyip ilginin o kişinin karakterini örtmesi handikapı. Yani ilgi ile göz boyamak.
İlgiyi herkes sever ama her ilgi doğru kişiden gelmiyorsa, anında çöp kutusuna.
Bence reddetmiyor, yeter ki o ilgi saygı çerçevesinde olsun.
Merhaba,
Hayalimdeki eş profiline uymuyorsa, canı cehenneme! 😅
Sevmediği kişiyse çokta güzel red eder...
Sus sen neredesin ha nerdesin djfjs
Geldim geldim malum hafta sonu gezmeler tozmalar olunca anca gelebildim.😀😀
Dedikodunu yapıyorduk Barbieyle çünkü hak ettin sjfdj
Yapın tabi sizin neyiniz eksik.😀😀
Başka yapan da mı var, gidip onlardan da hesap sorayım 😅
😀😀😀
Her kadın için böyle olduğunu düşünmüyorum
Şimdiki ilgiler çok basit ve ucuz , eminim ki çoğu kadın bu ilgilerle kendini özel hissetmiyrodur hepimiz şunun farkındayız çoğu erkek (kadınsı erkekler dışında kalan erkekler 🤏) her kadına aynı kapı 🕳️
Öyle, şimdiki ilgiler herkese aynı.
Bence çoğu kadın ilgi görünce bir anda yumuşuyor çünkü insan bu, sevilmek, değer görmek hepimizin zayıf noktası. İlgi görünce hele de uzun zamandır hissetmiyorsa ister istemez etkilenir.
Bazıları gerçekten sınır koyabiliyor ama birçok kadın o sıcaklığı reddetmekte zorlanıyor. Bir de bazen ilgiyle karıştırılan samimiyet var, işte orada işler iyice karışıyor. Yani tam reddedememe durumu çok gerçek bence.
Bazı kadınlar, başkalarından gelen ilgiye pozitif bir şekilde yaklaşabilir ve bunu kabul edebilirken, bazıları, ilgiye karşı daha mesafeli olabilir ve bu ilgiyi rahatlıkla reddedebilir. İlgiyi kabul etmek ya da reddetmek, tamamen kişinin duygusal tercihleri ve ilişkisel bağlamına dayanır. Her bireyin duygusal ihtiyaçları, kişisel sınırları ve tepkileri farklıdır. Kadınlar, tıpkı erkekler gibi, birine ilgi gösterildiğinde farklı şekillerde tepki verebilirler.
Alışkın olanlar reddet o duvarı ancak alacakaranlıkta Edward a benzersen veya zengin işin gucun iyiyse tepki verir başka türlü o duvarı acamazsin mantıklı bulmaz seni
Edward çirkin bu arada
Ya işte benim reddedilmem oradan kızı ona hayrandi sjsj kimisi Harry Potter kimisi Brad Pitt
Seninkisi ne seni kişinin söylersen ona göre senden de bı red yeriz problem yok sjjsjejsj
Yahu onlar oyuncu falan ne alaka 😅
Eee toplum algısı bilmiyorum yaşın yeter mi bir zamanlarda Justin vardı ama Selana Gomezi aldattı tipleri iyi seçerken karakteri boş bırakıyor kızlar üzülüyor tabi insan erkekse aynısını yapıyor Allah'tan ben yapmadim
Justin de sevmem
Senin ablalarin seviyordu
Sen ne istiyorsun kızım göbekli kıllı sonra başka ne var akşam karısının yaptığı çayı içen
Çoğu kadın günümüzde Egonun kendisi vucut bulmuş haline geldiğini düşünürsek imkansız Zira hepsi onu beslemek için yaşıyor desek yalan olmaz BU işin bir kısmı anlamsız absürt ve saçma biçimde sürekli kendini kıyaslaması ve hemcinsleriyle rekabete girip durması Çoğu sinsi ancak abazalıktan kudurmuş erkeklerin ilgisini çekip ego beslemesi için yaşaması arasında hayat sürme peşindeler sonu depresyon mutsuzluk ve ilişkiden sevgiden aşktan beklediğini bulamamasına yönelik serzenişler.
İstemediği kişiden gelen ilgiyi reddederler. İlk başta onaylasa bile ilgi gelen tarafa ilgisizliği ile reddettiğini belli eder.
Aynen öyle
Kadınların benzini ilgidir. İstemediği kişiden dahi gelse o ilgiyi kaybetmemek için akıl oyunlarına girerler.
İlgi neredeyse kadın oraya akar, doğrudur.
Ben ruhsuzsum sanırım ilgi falan bilmiyorum ya harbiden ne garip insanım ahahah
Senin ruhundan anlamıyorlar yavrıım djdj
Senden korkuyorlar çoğu erkekten daha delikanlısın diye djdjs
Aman anca oturdukları yerden havhavhavhav sjdjaksl
Klavyenin de şovalyeye ihtiyacı yok aslında ama neyse djdjs
Eskisi gibi ilgimi çekmiyor eskiden hemen kanardım tuhafıma giderdi ilgi gösterildiğinde iltifat aldığımda şu an takmıyorum engelliyorum hemen 😂
Engel de ağır olmuş djdj
Hepsini değil seçiyorum sjsjjss
😌👌 mükemmel djdj
Bence bıkıyorsunuz. Gelen geçen yürüdüğü için umursamıyorsunuz.
Mantıklı jdjd
Her kadın değil bence, 2 cinste de ilgi manyakları var
Bence de
Reddedemiyor değil. Öyle bir reddeder ki gözünün yaşına bile bakmaz.
Ama karşısındaki halisane duygularla çok seven, kara sevdaya tutulan biri olursa tipe ve daha pek çok şeye bakmayıp REDDETMİYOR.
Birinden durduk yere sürekli ilgi gelse ben rahatsız olurum
Herşeyin bi dozu ölçüsü olmalı
etkilenmedigim birinden gelen ilgiyi ciddiye bile alamiyorum bu yüzden kolayca reddedebiliyorum arkadas moduna baglarim
Hak eden kişiye veriyoruz da bişey görmedik ciddi ilişki istiyorum flört takılmalik geliyor istemiyorum onları
Sevmediği çekici bulmadığı bir erkekten gelen ilgiyi reddederler. Ya da o erkeğin bu yanını kullanırlar
Asla reddedemezler, ilgilenen kişi ne kadar iğrenç olsa bile
Hoslanti duymadığım birisinden gelen ilgi tacizdir. Reddedebiliyorum.
İstenmeyen kişiden gelen ilgi mide bulandırır. Çok da güzel reddedilir.
Hoşlanmadığım kişiden gelen ilgiye sadece midem bulanır
İlgimi çekmezse ak sakallı dede bile zorlanır.
reddediyolar gayet, sevmediği kişiden gelen ilgi his yaratmıyor çünkü
Evet, bazılarına fazla geliyor, bünyesi kaldırmıyor
Çoğu gördüğüm bu şekilde. Ama ilgi her zaman yanıltır zaten. Kadına özel bir durum değil bu.
Ohoooo bazen direk s. ktirebilirler. reddetme çok daha fazla. Ha bazen egoyu tatmin etmek için ilgileniyor gibi görünüp sonra "Yoo ne alaka" olabiliyorlar.
Bir kadın için bilgi hele ki sevdiği değer verdiği bir insandan geliyorsa harika bir histir
Sevmediğim birinin benimle ilgilenmesi hiç hoşuma gitmez. Reddediyorum
Kadın zaten ilgiye aşık olmaz, şiddete, psikolojik şiddete, manipülasyona, travmaya, paraya aşık olur. Kadının asırlardır süren toplumdaki yalnızlığının nedeni aslında kendi icindeki toksik olanı aramak, paralı olanı aramaktan ileri gelir.
Şahsen ilgiden nefret ederim, ilgi budalası olmadığım için mutluyum
Ben reddedemiyorum...
Çünkü niye reddedesin
Her iki cinste edemiyor bence
Katıldım
Bence ilgiye bağışıklık kazanıyorsunuz.
O nasıl oluyor
Bence çoğu kız çoğu erkeğin ilgisini reddediyordur zaten
Elemanın tipini yetersiz parasını az bulursa o ilgiyi alır ilgilenin bi tarafına sokar
maalesef genel anlamda reddedemiyorum ve bence bircogumuzun sorunu bu bize tek bir erkegin ilgisi yetmiyor birsürü erkekten ilgi aldığımız zaman bazen boyle seyler oluyor🥲🥲🤷🏻♀️
Hayır redetmiyorlar aksine ilgiyi severler
İstenilen yerden ve kişiden geliyorsa evet
Laubalilik gördüğümde ne münasebet diyebilirim
Reddederim hatta itici geliyor
Kadınlar hiçbir ilgiyi (%95) reddetmez.
begenmediklerini hic takmaz bile
Kimden geldiğine bağlı 😏😄
Zarif ve narin oldukları için
Hayır reddedemiyor.
Redddetmek istediğimizde çok güzel ederiz.
Bilmem hic denk gelmedi bana
İstemem yan cebime koy yapıyorlar 💆
Çiçekler ilgi bağımlısıdr
Samimi değilse gayet tabi.
Öyle bir reddediyorlar ki
Yok edemem
İstemedigim birinden gelirse ederim valla 😄
Reddedemiyorsa nefsi sorunları vardır bence.