Her kadının istediği farklı olduğu için sorular farklı oluyor olabilir mi ki🤣 hesap ödeyemeyen erkek isteyen kadın var eşitlikçi kadın var var oğlu var önemli olan ne istediğini bilene denk gelebilmek iki cinsin de ne istediğini bilmeyeni var maalesef
Kadınlar "Bundan olur" dediğinde, aslında erkeğin güven verici, olgun ve ilişkiye ciddi bir şekilde yaklaşan biri olduğunu hissederler. Yani sadece dış görünüş değil, erkeğin tutumu, anlayışı ve karakteri de önemli. Kadınlar, güvenebilecekleri, ciddi bir ilişki kurabilecekleri birini gördüklerinde böyle bir şey söylerler. Her sorulan soru şahsi hayatımızı yansıtmaz.
Benim için o ilişkiye baktığım yerle ilgili yani iliskinin ciddiyetiyle ilgili. Mesela son flortum benim için takilmacaydi o yüzden yaptığı her şeye okeydim. Ama şu an ciddi gördüğüm birisi var ve en önemli nokta bana sadık olduğunu ve beni sevdiğini bilmek. Diğer her şey gelip geçici. Aynı şekilde ben de onu seviyorum ve kavlime sadigim. Sadigim ona...
zevkler ve renkler tartısılmaz demisler kendi zevklerine göre secerler bundan okur kısmına gelirsek kızın hoduna giden seyleri yapıyosa erkek kızlar arkadaslarına bundan olur diyo kıskanması sürekli konusmak istemesi tartıstıkları zaman alttan alam taraf olup gönlünü alması gibi gibi seyler
Kadinlar ne istedigini bilmiyor degil bazilari 5 erkeklen birden flörtleşenler var o yüzden kararsizliktan dolayi bundan olur diyemiyorlar ben yanliş buluyorum şahzen
sadık, sözünde duran, net şeffaf açık sözlü, anlayışlı, rahatsız olduğu şeyi söyleyen, sabırlı, saygın, saygılı, cömert, akıllı, zeki, mantıklı ve yakışıklı 👉🏻👈🏻