Güncellemeler
1 yıl
Telefon düzeltmiş. Bir erkek çirkinse boşuna denemesine gerek var mı? Olacaktı.
Ben tipsizim hiç kız arkadaşım olmadı ve olsun diye denemedim nasılsa reddedilecem neden deneyeyim ki? Çirkin arkadaşlarıma da aynı tavsiyeyi veriyorum. Bir erkek çirkinse yalnız kalacağını kabul edip kadınlardan mümkün olduğunca uzak durması gerekiyor. Zaten uzak durmasa da reddedilip oturur oturduğu yere.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok tabii ki de, ya kendisi gibi çirkin kadınla denesin ya da otursun oturduğu yerde. Kimse yanında çirkin bi insan gezdirmek istemez.
Aynen öyle. Ağzını yakışıklı erkekler öpsün ne güzel konuştun. Ama çirkin kızlar da çirkin erkeğe bakmaz. Onlarda da göz var sonuçta.
Haha teşekkür ederim. Ama ben de çirkinim, yakışıklı erkek isteme hakkım yok, çirkin erkeğe zaten günahımı bile vermem, o yüzden haddimi biliyor ve oturuyorum oturduğum yerde.
Aferin sana. Çirkin kızlar bacımızdır.
Aynen öyle, çirkin erkekler de abimizdir.
Çirkine eşşek bile hak değil.
Sen şu antalyada oteli olan adamdın, değil mi? Bi erkek zengin olup da nasıl sevgili edinemiyor onu anlamıyorum. Peşinde kuyruk olmaları lazım halbuki.
Ya o kadar da aşağılama kendini ve beni. Ama kendinle barışık olman çok güzel.
Neyini anlamıyorsun? Demek ki kadınlar o kadar da paragöz değilmiş.
O zaman kadın düşmanı kekko türk erkekleri biz türk kadınlarını boşuna paragöz diye yaftalıyor. Utanırlar mı acaba? Hiç sanmıyorum.
Fakir ve tipsiz erkeklerin tek umudu para. Bir gün zengin olursam kızlar bana bakar zannediyorlar. Halbu ki kızların onlara bakmama sebebi fakir olmaları değil tipsiz olmaları. Al bak ben zenginim hiç olmadı , fakir olup da sevgilisi olan hiç mi yok? Var. Demek ki parayla hiç alakası yok.
Gel de bunu kadın düşmanı erkeklere anlat, habere p! ç erkek seviyorlar bizim gibi iyi erkeklere bakmıyorlar diyorlar halbuki kendileri de kadın düşmanı farkında değiller. Çirkinsin ama iyi bi insansın, bunu da söyleyim içimde kalmasın.
Evet iyi bir insanım ama çöp yani sonuçta tip yok bişey yok.
Zaten hiç sekmez, çirkin olanın kalbi güzel olur. Bana da kalbin temiz derler ama güzellik yok kalp neye yarar ki?
Ama seninkisi de varlık içinde yokluk çekmek oluyor. Zenginsin, estetik yaptır, spor yap, değiş, yakışıklılaş, niye estetik yaptırmıyorsun?
Estetik yaptırmak istemiyorum. Düzeltelim diye daha da bozabiliriz.
Böyle yapma ama, en kaliteli yerde en başarılı doktorlar tarafından yaptırsan bi şeye benzersin. Ah keşke ben de zengin olsaydım beğenmediğim her tarafımı yaptırırdım.
Ben yüzümü beğenmiyorum sadece onun haricinde fit ve kaslıyım.
Burnun mu büyük gözlerin mi pörtlek ağzın mı çemçük kulakların mı kepçe? Belki de kendini boş yere üzüyorsun.
Gözlerim baygın gibi bakıyor. Ağzım kemçük , çenem yamuk , çene yapım yuvarlak , göz rengim ela , elmacık kemiklerim şişkin.
Gelistir kendini
Geliştirdim zaten de kadınların aradığı şey bu değil. Kadınlar sadece tipe bakar kardeşim.