Ayrıldım, hata mı ettim?

30 yaşımdayım. 2 senedir birlikteliğim var bugüne kadar kız arkadaşımın hiç telefonunu almadım kurcalamadım. Arkadaşlar kız arkadaşımla yemeğe çıktık her şey çok güzel ilerliyordu. Neyse benim whatsapp üzerinden bir iş görüşmesi yapmam gerekiyordu ancak internet paketim yoktu. Kız arkadaşımın telefonunu modem olarak kullanmak istedim. Kendi telefonumu onun telefonuna bağlayıp dışarda görüşme yapacaktım. Neyse wifi olarak telefonu ilk verdi sonra geri aldı. Geri aldığında da otomatik tuş kilidi devreye girmesin kopukluk olmasın diye aldım dedi ancak ben baktım whatsapp ve instagram gibi uygulamalara face id yaptı yaparkende gördüm. Ben görüşmemi tamamladım telefonu verirken bu durumu aklıma takıldığı için sordum açıkçası ilk defa böyle bir şey yaptım ve ilk defa içime bir şüphe düştü sormadan yapamazdım bunu neden yaptığını... ilk olarak yanlışlıkla instagrama değdim dedi sonra ben net şekilde gördüğümü söyleyince yanlışlıkla değil face id var mı yok mu kontrol ettim benim hep vardı zaten dedi (doğru önceden vardı bu arada) ancak tekrar kontrol etmesi beni çok sıkıntıya soktu neyse instagram dm aç dedim o ara açtı açarken biraz bekletti açtı dm baktım temizdi bende mesaj mı sildin diye bilerek sordum, aşırı sinirlendi ve aşırı tepki verdi. Bir yandan üzüldü ve ağladı ve benim kafam iyice karıştı. Neden böyle bir şey yaptığınıda soruncada kız grubumuz var bazen küfür ediyorlar görmeni istemedim utanırdım dedi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Sorduğum içinde üzgünüm ancak bir yandan bunu yapmasıda anlamsız.. ben de bu muamma durum olduğu ve tartıştığımız için ayrıldım. Hata mı yaptım?

Ayrıldım, hata mı ettim?