Ayrılmakla hata mı yaptım?

Dostlar ne olur bir fikir verin. 1 yıldan fazladır bir ilişkim vardı ilk sevgilim ilk aşık olduğum kişi çok değişik bir bağ hissediyordum ona karşı ama çok da sevmediğim yönleri vardı ama bir gülüşü her şeyi unutturuyordu bana. Başlarda çok aşıktı hatta çok seven taraf oydu. Zamanla ilgisi azalmaya başladı yine ilgisiz değildi her gün görüşüyorduk ediyoduk arıyordu falan ama böyle romantizm eksikti. Ben de bu konuyu açmaya başladım ama rahatsız oldu hediye için mi seviyorsun beni maddiyat mı önemli demeye başladı 14 şubatta hediye almamasına üzüldüğümü söyledim diye. Almama sebebi de en güzel hediyeyi almak istiyormuş içine sinmiyormuş falan böyle böyle çok kavgamız oldu ve kavgalarda ben ağlıyordum çoğu zaman o ise ağlama bile demiyordu bana tamam peki gibi geliştirmelere başlamıştı sürekli bunaldığını ona dert olduğumu söylüyodu. Ama bir tatlılık yapsam yine eski haline de dönüyodu. Bu da bana gerçek bir sevgi gibi gelmedi son kavgamızda bi anda bana bu kavgaların yüzünden sevgim azalıyor sana dedi ben de sustum bir açıklama yapmadı üstüne. Ve ayrıldım bana tek dediği sana sürekli ayrılma demiştim yine ayrıldın iyi tamam ayrıldık artık sevgim azalmamıştı aslında falan dedi üç gündür ses Seda yok ne whatsapa giriyor ne başka bir uygulamaya bi attığım snapi açmaya giriyor snapchat e onun dışında son görülmesi asla güncellenmiyor biz çok ayrıldık ama o ilk defa böyle ben kendime mi ona mı haksızlık ediyorum bilmiyorum bir fikir verin ben dönersem daha da mı uzaklaşır benden

Ayrılmakla hata mı yaptım?