Kızlar neden bu kadar yalvartıyor?

Evet beyler bayanlar soru çok sade tabi cevabı bi o kadar detaylı ve tartışmaya açık bazen birine açılırsın veya yani ne yönden olursa olsun bizim erkeklerin aslında türk lirası gibi değerinin düşmesi sebebi olarakta görüyorum ben bu durumu ne olursa olsun her ne niyetle olursa olsun aonuç olarak bi hayat yaşıyoruz ve zaman öyle akıyor ki bir daha o zamanı geri getirme şansın yok bunun bile farkında olmasına rağmen birçok insan hep bişeyleri ya erteliyor ya da dediğim gibi naza çekiyor yalvartıyor yani heves kaçırıyor aşık usandırıyor. Ben komşu ülkelerede giden bi arkadaşınız olarak oradaki kızlar popülaritesi yüksek olmasına rağmen sohbet ediyor yaklaşıyor bizim türk kızlarındaki bu yabanilik bu kendini büyük görmeler filan nedendir sebebi nedir teşkilatmısınız nesiniz siz kızlar 😅
Güncellemeler
1 yıl
Aynı şeyler türk erkekleri içinde geçerli burada türk kızı deyipte cinsiyetçilik yaptığımı düşünenler olabilir öyle düşünmesinler böyle yazmamın sebebi biraz bu konuları tartışmaya açıp daha fazla cevap ve daha çok fikirlerin gelmesi
Kızlar neden bu kadar yalvartıyor?