Aklınız varsa bana akıl verin acil?

Geçen yıl biriyle tanıştım ve uygun olmadığını gördüm bu yıl tekrar şans verdik ilişkimize ve bir iki ay sadece telefonda mesajlaştık sonra geçmişindeki kadın önümüze çıktı tam buluşup birşeylere başlıycaz derken ve ayrıldık sonrasıda kavga anlaşmazlıklar çıktı ben bırakmak istemedim en son o kadının yanındayken aradım ve yüzleştik sonrasında o bana kötülediği kadına geri döndü ve asla yazmadım aradan 4 ay geçti o kadın ruh sağlığı bozuk ne zman ayrılsalar sürekli beni arayıp rahatsız ediyor ve bir sürü yalan onla da ayrıldılar zaten esc di biliyordum takıldılar bi kaç ay sonra bitti ama kadın nişanlımdan uzak dur diyip duruyor ortada nişan felan yok sürekli o adamı bana hatırlatığı için de unutamadım hazır ayrılmışken bir adım atsam acaba tepsi ne olur biliyorum benimde yanlışlarım var benden net ciddi bişey görmediği için o kadına gitti benden emin olmadığı için şu an da hiç aklımdan çıkmıyor onla da ayrıldılar baya oldu o kadının da sürekli beni araması beni daha çok güçlendirdi şimdi tekrar bir adım atsam mı yazsam mı bilemiyorum
Aklınız varsa bana akıl verin acil?