İlişkimiz güzel bı problem yok ama ben çok fazla ilgi istiyorum ve en ufak ilgisizlikte problem çıkarıyorum ne yapacağım?

ilişkim çok güzel çok zor bı dönemi atlattık ve aramızda asla bı sevgisizlik yok çok seviyoruz birbirimizi. 9.5 ay oldu ve uzak mesafe ilişkimiz var. uzak mesafe yürümez diyip geçmeyin iki tarafında çabası varsa yürür. bu 9 ayda birbirimize karşı çok fedakarlık yaptık ve çok emeğimiz var günümüz ilişkilerimiz gibi değil. zor dönem diye bahsettiğim dönem ben onun çok üstüne gitmiştim günde 100 kez aradığım bile oluyodu. ben uyandiriyodum herşeyi yaparken benden izin aliyodu giriş çıkış saatleri gorusebilcegi arkadaşları (erkek arkadaşları dahil) herşeye ben karar veriyodum ve bu çok sağlıksız bı durum. aslında bana sürekli haber veriyo arkadaşlarıylayken ariyo soruyo haber veriyo. ama ben onlara ayirdigi vakti bana ayirsin istiyorum. bu konuyu yüzyüze gelip konuştuk ve beni çok sevdiğini kırmamak için bunu yüzüme soyleyemedigini ama bazen bunaldigini söyledi. atlattık gibi bı şekilde tutuyorum kendimi. ama benim kalbim tam rahat değil bu şekilde bı ilişki doğru degil gibi gelmiyo ona karışmak istiyorum. o bana karşı çok anlayışlı ve hayatıma karışması gerektiği kadar karışıyor. ama ben daha fazlasını istiyorum kıskansın bana defalarca yazsın arasın beni merak etsin benden başkası olmasın istiyorum. onun hayatı benim hayatıma göre çok yoğun ve bana bazen cok vakit ayiramadigi oluyo. işteyken bazen bana bı kaç saat yazamiyo ve ben deliriyorum. beni benim onu sevdiğim kadar sevmiyomus gibi geliyo. aslında seviyo bunuda cok hissettiriyo kavgalarimizda falan istediğim gibi da davraniyo ama ben asla tatmin olmuyorum. gönlümü almak için cabaliyo ugrasiyo ama ben sakinlesemiyorim daha çok istiyorum. ilişkiyi ben toxiclestiriyorum ama kendime çok zor engel oluyorum. son zamanlarda kendindeki bu durumu fark ettim ve düzeltmeye çalışıyorum ama yardıma ihtiyacım var. bana yardımcı olur musunuz? uzak mesafe ilişkisi olduğunu hesaba katarak konuşursanız daha iyi olur.
İlişkimiz güzel bı problem yok ama ben çok fazla ilgi istiyorum ve en ufak ilgisizlikte problem çıkarıyorum ne yapacağım?