Böyle birine ne yapabilirim?

Sevgilim yıllarca peşimden koştu beni sevdiğini söyledi bende evli diye asla kabul etmedim kendisini heryerden engelledim bana beni çok sevdiğini evlenmek istediğini eşinin de rızası olduğunu söyledi bir yıl boyunca bıkmadı ne yaptıysam vazgeçmedi sonun da tehdit etmeye başladı bi dene olmasa ayrıl dedi benim niyetim ciddi seni çok seviyorum dedi bende kabul ettim her ben ayrılmak isteyince engel oldu ve bana zorla tcvz etmeye kalktı ama öyle bir kandırmıştı sevgisine inandırmıştı ki herşeyi beni sevdiği için yaptığını söylüyordu kaybetmemek için hiçkimseden de korkum yok diyordu ama rezil etti beni çevresi herkes biliyor bizi artık zamanla sadece cnsllk istiyor onun için kullanmak istiyor gibi davranıyordu beni bu durumu bende kabul etmedim evlenmek isteyen seven adam ev almış olan adam gitti umursamaz bi adam geldi görüştük yakınlaştık ileri gitmek istedi engel oldum baya kızdı tartıştı çekti gitti ve bayadır yazmıyor bu adam bana beni sevdiğini cnsllk için yanımda olmadığını söyledi ama onun için yazmıyor bana seviyorum ciddiyim dedi kandırdı zorla tcvz etmeye çalıştı yine sustum ben onu çok sevdim herşeye rağmen ama metres olarak da kalamam hayatın da oda beni kandırmış oyun oynamış seven adam nasıl böyle oldu ben bu adamdan intikam nasıl alabilirim eşini bulsam söylesem oda bana daha kötü olur diye düşünüyorum ama biliyorum yine yazacak vazgeçmez o yazarsa ne yapayım nasıl bana yaşattıklarının intikamını nasıl alabilirim ondan çok seviyorum ama olmaz da ondan
Böyle birine ne yapabilirim?