Aldatıldım sizce ne yapmalıyım?

merhaba ben 22 yaşındayım 1.70 boyunda 55 kilo siyah saçlı beyaz tenli gerçekten bir mekana girdiğimde üstüm kapalı dahi olsa dikkat çeken güzel bir kızım ego olarak anlamayın kendi güzelliğimin farkındayım sadece maddi durumum iyi aylık gelirim kendime ve benden ayrı yaşayan aileme yetiyor 24 yaşında bir çocukla 3 ay önce sevgili oldum ve memurdu maddi durumu bana göre düşüktü ama ilgilenmiyordım çünkü bana öyle arada sırada ev ihtiyaçları yemek cart curt alıyordu memur olduğu ve borçları olduğu için ona yıkmıyordum hiçbir şeyi beni çok seviyordu ben de onu çok seviyordum bunj aşşağılamak olarak algılamayın ama yanıma yakışmayan cılız çirkin baya esmer bir çocuktu arkadaşlarım ne alaka diyordu suriyeliye benzetiyordu ama ben takılmıyordum seviyordum ona hep sadık oldum ve bir daha benim gibi kimseyle olamayacağının çok farkındaydı ama öğrendim ki kafası güzelken bana 2 defa yalan söyleyip başka bir kızla aynı yatakta yatmış ve başka bir kızla öpüsmüs baska bir sey yok cok pişmandı aklının yerinde olmadığını falan söyledi böyle erkeklere bizim gibi kızlar fazla mı geliyoruz sizce affetmeli miyim
Aldatıldım sizce ne yapmalıyım?