7 yılık bir ilişki geçen gün yaptığım paylaşımda asikmiyim yoksa takıntlimiyin diye sormuştum
Bu gün siber güvenlik uzmanı kuzenim sayesinde aldatıldigimi öğrendim ve kızın onun sevgilisiyle olduğumu bile bile erkekarkadaşım la konuşmuş
18 yaşında beri erkek arkadaşımla birlikteyiz erkek arkadaşım la dünya turuna çıktık
Ona şirket kurmasinda yardım etim haylerimiz gerçeklestirdik sosyal medyasinda benimle gezdiği tonla fotoğrafi var sözde ilahiyatçı. İzmirli olan açık saçik giyinen hocamız sevgilim öyle böyle değil aşk mesajları yazışmaları
Sizce erkek arkadaşıma ne yapmalıyım nasıl bir intikam almalıyım acaba beni aldattığı kızla onu evlendirmek zorunda mı kalsam Kendine layık esmer 155 kısa aşırı zayıf siyah yanmış saçlı bir kız bulmus. Babası gidip beni aldattı kızla birlikte oldu desem hem kızında işine gider evlenirler
Bu gün siber güvenlik uzmanı kuzenim sayesinde aldatıldigimi öğrendim ve kızın onun sevgilisiyle olduğumu bile bile erkekarkadaşım la konuşmuş
18 yaşında beri erkek arkadaşımla birlikteyiz erkek arkadaşım la dünya turuna çıktık
Ona şirket kurmasinda yardım etim haylerimiz gerçeklestirdik sosyal medyasinda benimle gezdiği tonla fotoğrafi var sözde ilahiyatçı. İzmirli olan açık saçik giyinen hocamız sevgilim öyle böyle değil aşk mesajları yazışmaları
Sizce erkek arkadaşıma ne yapmalıyım nasıl bir intikam almalıyım acaba beni aldattığı kızla onu evlendirmek zorunda mı kalsam Kendine layık esmer 155 kısa aşırı zayıf siyah yanmış saçlı bir kız bulmus. Babası gidip beni aldattı kızla birlikte oldu desem hem kızında işine gider evlenirler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soruyu cevaplamstim sanki. Ama bu sorunu anlamadim
Aldatıldigimi söylüyorum
Sadece tipe bakarsanız böyle olur hak ediyorsunuz
Tıp baksaydim onunla sevgili olmazdım keşke olmasaydım da gidip kendim gibi spor yapan yakışıklı güçlü bir adam bulsaydi.
Bide yaşlı benden 5 yaş büyük
Madem beğenmiyordun niye sevgili oldun ki
Seviyordum
Tipini beğenmediğin birini sevemezsin bu imkansızdır
Yemin ederim ki hiç beğenmiyordum sadece aşık olmuştum
Benimde kaderim sanırım bu tipsiz halimle sevgilim olursa büyük ihtimalle beni beğenmeyecek...
Önemli olan sadakat benim kalbim paramparça nasıl böyle bir aptallık yapar. Kendime kızıyorum sadede
Sadakat değil sadece. Dıştan beğenilmemek te yeterince eziklik hissini yaşatıyor insana
Ben ona bir gün bile yakışıklı değilsin demedim öyle çirkin miş gibi bakmadım ama o ne yaptı aldatı
Çirkin insanlara bakan varmış demekki bana tipimden dolayı 23 yıldır bir kişi bakmadı
Ben ona baktım çocukluğum onunla geçti nasıl böyle bir şey yapar kafam almıyor
Bilmiyorum
Düşün 18 yaşında 25 yaşına kadar biriyle oldun ailenden bile ödün verip onunla oldun sonra o seni aldatı
Aşka en ulaşamayacak biri olduğum için anlayamıyorum bu şeyleri kb..
Hiç seni seven olmadı
Mi..
Yüzüme bakan bile..
Tipten kaynaklı
Yüzüne ne oldu ki
İstersen düzeltmene yardımcı olabilirim
Modadan ve saçtan çok iyi anlarım
Boyun kaç bu arada
Saçlarım şekil almaya modaya uydurmaya müsait değil genetik dökülme var o konuda bir şey yapamıyorum. Çok şey denedim ama olmadı zaten kimse merhaba diyip yaklaşmıyor bile boş ver uğraşmana değmez bitik haldeyim
Yardım ede bilirim
Yüzümde bir şey yok sadece kızlara hitap eden bir yakışıklılık yok
1.75im
Kısa yani aşırı
Uzunsun
Erkek arkadaşım 165 ...
Uzun olsaydım bakan olurdu kısayım
Cidden uzunsun
Sana göre diyelim. Ama değilim
Giyim herşeyi değiştirir
Giyimimi düzelttim çok fazla eleştiri aldığım için. Ama değişen bir şey olmadı
Lütfen seni göre bilirmiyim
Maalesef olmaz. Özgüvenim yeterince mahvoldu dahada bitik hale gelsin istemiyorum
Lütfen
Hayır..
Peki teşekkürler
Salıver yakasını, kaç yasında sevgilin
30..
Kimle aldatmış tanıdık mı peki
İzmir'den üniversite okuyan bir kızla
İlahiyat okuyan açık saçik kız. 🤣🤣
Tkp atar mısın bi
Nasıl atiyim
İsmimin üstüne gelip