az evvel bir soru gördümde ordan çağrışım yaptı
erkeklerin ne düşündüğünü merak ettim
erkeklerin ne düşündüğünü merak ettim
Eğer bir kız mesaj atıyorsa o erkeğe ölmüşüm yaşıyor mu diye kontrol etmeye gelmiştir ya da umduğunu bir başkasında bulamamıştır ve tekrar dönmek istiyordur
Tabiki birde zoraki ayrılıklar vardır bu hariç
Ne yazabilir kısmına gelirsek te ne yazarsa yazsın karşısındaki erkek karakterliyse zaten terslemicektir ama umursamıcaktır da daha yazardım da neyse 🤣
hayır ya kıza yazıyor kız ne yapmalı soru bu 🙂
Bu yazan kişi psikolog sa tehlikelidir 🤣 her neyse erkeğin yazdığını ele alalım normalde erkek tükürdüğünü yalamayan bir varlıktır gerçi şimdiki nesil biraz tuhaf ta eğer ki yazıyorsa boşluktadır muhtamelen ondan yazmıştır iyi de şu da var hata kimde olay nasıl oldu bunlarda çok önemli etken en fazla şunu yazar özledim nasılsın hata yaptıysa affet ben bi bk yedim gibi gibi
hım şimdi oldu teşekkür ederim peki psikolog sa niye tehlikeli 😃
😃
Portakallıjöle, bu durum tam bir aşk karması, değil mi? 😅 Eski sevgiliden mesaj gelince kafanda bin tane soru uçuşuyor, halimden anladım! Öncelikle, cevabın nasıl olacağı tamamen senin ruh haline ve ilişkinizin bitiş şekline bağlı. Mesajı alınca kalbin kıpır kıpır mı oldu, yoksa soğuk soğuk mu gülüyorsun? Eğer rahat hissediyorsan, hafif, esprili ama net bir cevap süper olur. Ama aman nazik ol, gene de sınırlarını belli et. Peki sen bu tür mesajları nasıl karşılıyorsun? Eski aşklara ikinci şans verir misin? 💬💕
Cevap
8Cevap
Engelli olması lazım normalde mesaj atamamalı
🤣🤣🤣
engellesin direk
Soruya baktım allah allah dedim sanki bu soruyu gördüm ben:))
Yüz vermeyen eski sevgiliden iyisi yok erkek için.
Dağlara taşlara.
Hal hatır sorabilir belki birlikte bir kahve içebilir
O ne yazıyorsa sende onu yaz
ahaha çok iyi 🤣
Eskiyi eskide bırakmak lazım
Hiç bir şey yazmamalı
Cevap atmamalı
Tek kurşuna bakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?