Sizce nasıl biri bu?

Arkadaşlar 22 oldum yeni. Geçen hafta biriyle buluştum benimle aynı yaşta. İnstagramdan tanıştık bana istek attı doğum günümde istek attı ertesi gün kutladı doğum günümü merhaba doğum günün kutlu olsun yazdı sonra konuşmaya başladık geçen hafta da buluştuk. Self servis olan yerde buluştuk o benden 5 dakika önce gelmişti oturmuş bir kafeye ben tam içeri girerken kendine içecek almıştı sen de kendine al istiyorsan dedi tamam az sonra alırım dedim ama utandım almaya. O gün benim sınavım vardı ilk önce onu sordu nasıl geçtiğini dersin adı neydi dedi. Sonra konuşmaya başladık annen baban kaç yaşında annen açık mı kapalı mı siyasi görüşleri ne senin siyasi görüşün ne dedi. İlişki hayatın nasıl dedi. Benim annem babam muhafazakar çok ben de önceden öyleydim ama lise birde bir şey yaşadım özel sonra bıraktım dedi. Ne yaşamış olabilir sizce? İlk kafeye girdiğimde elimi sıktı sonra ayrılırken de sarılmadı görüşürüz yaptı. Ben de beyaz pantolon pembe tişört kot ceket gıyıordum sizce nasıl olmuş kombinim
? Sizce bu çocuktan olur mu?
Sizce nasıl biri bu?