Ben babanneme gittim kalmaya orada arkadaşı vardı.. o çocuklarıyla sürekli görüntülü konusurmus... Neyse işte teyze tanıştırdı böyle bir de övüp duruyor beni Neyse Taner adındaki oğlu böyle bana laf atıyor hep ama ben teyzeden sıkıldığım için hep muhabbete ortak olamıyordum.. yok iste teyze diyor benim iş aradığımı falan. espri yaparak şey diyordu kuyumcu dükkanı açalım ona ama şef yapacagim onu falan diyordu.. yani mesela ben yokken beni soruyormus teyzeme görüntülüde sohbete katilmadigim zaman.. sonra bir gün kahvaltıda sofrayı kim kurdu dedi teyzeye. Teyze de seren kurdu tabii dedi o da bilerek sordum falan dedi. Baktım dün sosyal medyadan istek atmış... biseyler hissediyor olabilir mi? Yaşı büyük benden
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Babaannene söyle arkadaş çevresini iyi seçsin
Niye
E nasıl niye bildiğin göz koymuşlar sana
Bunlar büyü müyüde yaparlar dikkat et
Babannemin arkadaşı asla öyle biri değil kadın beni göstermiyor bile görüntülüde kolay kolay
Peki babaannenin senin fotoğraflarını o teyzeye atmadığı ne malûm
O teyze beni küçüklüğümden beri tanıyor ve çok seviyor beni. Bilmiyorum böyle bir his aldım sadece oğlundan ama böyle hareketlerini düşününce ne bileyim ben mi yanlış anladım
Ne hissediyorsan hislerine güven derim
Sen nasıl yorumlardın benim yerimde olsan
Yaşın 24 heralde
Evet
Bi işte çalışıyor musun
Niye soruyorsun kii
Evliliğe doğru yönlendiriliyorsunda ondan o isteği kabul et seninle buluşma ayarlayacak yemeğe götürecek sende istersen evleneceksinizde
Ne alaka kii
Sen isteği bi kabul etsene saat kaç tam gece yarısı kabul eder etmez yazacak görürsün
Yok etttim de yazmadı
Sen yerimde olsan ne dusunurdun bu konu hakkında bir şeyler hissediyor gibi mi yoksa ben mi yanlış anladim
Doğru zamanı bekliyor o zaman Taner dediğin uşak kaç yaşında
37
Başta söylediğim gibi babaannene söyle değiştirsin ortamını 37 nedir hatta yanlış anlama babannenle iletişimi de kes 37 nedir ayıptır ayıp
Sen babanneni bırak o nasıl ortam acıdım walla yardım etmek istiyorum gerek yok nerdesin sen
Ne alaka yorumunu istedim sadece bir hissi olup olmadığını öğrenmek için ben konuşmalarıni çok düzgün buldum benim hoşuma gitti o
O zaman hislerine güven ne diyim
Sana sordum sadece hareketleri neden böyle diye
Bende sana cevap verdim hayırlı bir iş için diye
Oğlu bişey hissediyo mu peki
Oğlunun durumunu öğrenebilir miyim evli mi bekar mı boşanmış mı çoluğu çocuğu var mı
Boşanmış çocuğu yok
Sen istersen evlenirsiniz
Bu kısaca
Tamam ama ben yanlış anlamamışım dimi
Yanlış anlama yok ortada sen sadece he de
Hissi var diyorsun yani
Var var senin yaşından dolayı utanıyor senden onay bekliyor sen he de
şu an babannemden gittim bakalım nasıl ulaşacsk bana
Sende gözleri var
🤷🏻♀️