Aşk İlişkileri Kalbinizin kapısı olsaydı girişinde ne yazardı? Zerriniffett Takip Et Xper 6 Yaş: 90 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor kanmayız Güncellemeler1 yıl Süper 🙌 Kalbinizin kapısı olsaydı girişinde ne yazardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. kalbim yok maalesef 1 0 Yorumla
Enperatriz Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Haha görsel çok haklı😂 kalbimi aşkla kapattım ben🫠 0 0 Yorumla
αlphassia Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Şerefin yoksa sana kılıç var, varsa hoş geldin Dost 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kapımıza vuran değil gönlümüze vuran buyursun gelsin 1 0 Yorumla
_Tazz06_ Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Dikkat kırılabilir 1 2 Yorumla Zerriniffett 1 yıl Hahasstır Yorumla _Tazz06_ 1 yıl 😡 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Sadece face id var 0 0 Yorumla
Alevikızııı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ben mevlana değilim gelme 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. :))) ah bu tehlikeli erkekler 1 0 Yorumla
izmirli3536 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Ölüme giden kapı olurdu 1 4 Yorumla Zerriniffett 1 yıl Niye Yorumla izmirli3536 1 yıl Eskiden o kadar çok iyiydimki artık o adam yok o yüzden Yorumla Zerriniffett 1 yıl Kimse eskisi gibi değil ki zaten Yorumla izmirli3536 1 yıl Peki neden böyle olduk ne oluyor bize Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hassas bölge. 1 6 Yorumla Zerriniffett 1 yıl 😒 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Bu emojinin anlamı nedir? Yorumla Zerriniffett 1 yıl 😒canım sıkkın demek Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Yarım saatin var. Yorumla Zerriniffett 1 yıl Balkabağına dönüşmeme Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Anlatıp dertleşmene. Uykum var, tercih senin… Yorumla
incebirruh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Ne yapsan giremezsin uğraşma 1 2 Yorumla Zerriniffett 1 yıl Ay bana dendi sandım Yorumla incebirruh 1 yıl 🙄yok ya Yorumla
likert Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bir kez fethedildi daha zor 0 1 Yorumla Zerriniffett 1 yıl Adam Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Nurettin boş konuşuyor yine 0 4 Yorumla Zerriniffett 1 yıl Nuroşumun senden dolu konuştuğu belli pikoş Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Kırıldım minnoş Yorumla Zerriniffett 1 yıl Ver bi yanak😂😂 Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Tamam minoşum Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yokum yarım saate geleceğim.(gelmedi) 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kadınlar çok da prenses degil cadi yönleri de var 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Aile salonumuz üst kattadır 0 2 Yorumla Zerriniffett 1 yıl Alt katta denmişti Yorumla Culdesac 1 yıl Alt katta herkes tuttuğunu götürüyor. Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sakın kırma. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
kalbim yok maalesef
Haha görsel çok haklı😂 kalbimi aşkla kapattım ben🫠
Şerefin yoksa sana kılıç var, varsa hoş geldin Dost
Kapımıza vuran değil gönlümüze vuran buyursun gelsin
Dikkat kırılabilir
Hahasstır
😡
Sadece face id var
Uzun bir müddet kapalıdır..
Ben mevlana değilim gelme
:))) ah bu tehlikeli erkekler
Ölüme giden kapı olurdu
Niye
Eskiden o kadar çok iyiydimki artık o adam yok o yüzden
Kimse eskisi gibi değil ki zaten
Peki neden böyle olduk ne oluyor bize
Hassas bölge.
😒
Bu emojinin anlamı nedir?
😒canım sıkkın demek
Yarım saatin var.
Balkabağına dönüşmeme
Anlatıp dertleşmene. Uykum var, tercih senin…
Ne yapsan giremezsin uğraşma
Ay bana dendi sandım
🙄yok ya
Bir kez fethedildi daha zor
Adam
Nurettin boş konuşuyor yine
Nuroşumun senden dolu konuştuğu belli pikoş
Kırıldım minnoş
Ver bi yanak😂😂
Tamam minoşum
Rahatsız edilmek istemiyorum
Yokum yarım saate geleceğim.