Evet deyip 1 saat sonra yüzük attı?

merhabalar 7 aylık bir ilişkim var idi. İnstagramdan tanıştım ordu korganlıydı kız arkadaşım, çok seviyordum çok, kız epilepsi hastası idi Allah'ın verdiği hastalıktır dedim kabul ettim her 2 günde bir kızla tartışıp kavga ediyorduk ufacık bişeyde , birbirimizi engelleyip tekrar barışıyor hayallerimizi konuşuyor balayına kadar konuşuyorduk, kuzenleri herkes babası hariç tüm sülalesi biliyordu 3 kardeşlerdi 7 ayda 5 kere buluştuk elimi bir saniye bırakmıyordu, kasiyer kıza teşekkür etsem kıskançılktan beni cimcikliyordu, aldığım hediyeleri yatağının baş ucunda tutuyor cüzdanında resmimi taşıyordu, kavga etsek bile bırakmıyordu kız kuzenleri bırak diyordu kız çok seviyorum bırakamam diyordu. gitim 20 bine tektaş aldım korgan dan Ordu'ya evlenme teklifi için geldi o kadar mutluydum ki diz çöktüm evet dedi. Sonra hikaye atı yüzükle herkes hayırlı olsun yazdı kızda mutluydu avmye gitik yemek yemeye yemek yeyip gezecekken annesi aradı hikaye neden atın seni uyardım bidaha sana ordu yok dedi çabuk eve geliyorsun dedi, kızın hastane işleri vardı hiç elimi bırakmayan kız önden önden AVM eden çıktı , annesini arıyordu annesi kızın yüzüne kapatıyordu, sen konuş birde dedi brn aldım merhaba teyze dedim senle işim yok kızıma ver dedi. Kız hastaneye kadar uzaktan giti bende annesine bayağı bi hakarete bulundum aptal köylü vs baya bağırdım, kıza sevmiyorsan çıkar şu yüzüğü dedim orta parmak çekip devam eti olmaz der gibi, Doktor yoktu kız eve gidecekti gene önden önden yürüyordu bende bana getirdiği tatlıyı sinirle yere atım, kıza diyordum anneni ara beni savun savunmadı en son durduk bana gene evlenme teklifi et babam da öğrensin aynı yüzükle ufaktan yap dedi bende saçma bulup kızdım, oda poşete yüzüğü bırakıp gitti eve giderken annesine yaptıklarımı ona etigim lafları söyledi sabah numarasını değiştirip yolumuza bakalım ailemde istemiyor bende istemiyorum dedi aileler müdahale etsin çözülür dedim gene istemedi 2 haftadan fazla oldu 10 kilo verdim çok pişmanlık duydum ama oda işi çözmek yerine kestirip atı herşeyi hiç kavgada bırakmayan kız neler dedik neler o gün yüzüğü atacak bir kız değildi o neden yaptı sizce bilginize ihtiyacım var çok kötüyüm.

Evet deyip 1 saat sonra yüzük attı?