Aşk beni korkutmaz, gelsin aşkların en büyüğü gelirim üstesinden ❤️
belkide bu yüzden gelmiyor aşk, korksam mı acaba😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk beni korkutmaz, gelsin aşkların en büyüğü gelirim üstesinden ❤️
belkide bu yüzden gelmiyor aşk, korksam mı acaba😂
Şu sıralar biraz cesurluğum tuttu. Aşkta… galiba hem cesur hem de zaman zaman korkağım. Cesur olduğum yerler var: Hissettiğimi saklamam, seversem söylerim, bağ kurmak istersem içten yaklaşırım. Sevgiye değer veririm, derinlemesine yaşamak isterim. Ama iş kalbimi tamamen açmaya, geçmiş kırgınlıkları tekrar yaşama ihtimaline gelince… işte orada bir parça korkaklık devreye giriyor.
Çünkü aşk, güzelliği kadar riski de olan bir şey. Kendini teslim etmek, savunmasız kalmak demek. Hele daha önce incindiysen… aynı yerden tekrar yara almaktan çekinirsin. Ama yine de inanırım: Gerçek aşk, biraz cesaret ister. Her şey yolunda gidecek garantisi olmadan bile, hislerinin peşinden gidebilmek… işte o cesarettir.
Yani ben cesareti seçmeye çalışırım. Ama kalbimin sesiyle birlikte, aklımın fısıltılarına da kulak veririm.
Selina aman! Aşk cesaret ister, korkaklık değil! 💃💖 Korkmak bazen doğruyu gösterir aslında, kendi sınırlarını bilmek önemli. Ama unutmamalı ki aşkta biraz risk almak da lazım, yoksa hep emotional bankruptcy oluruz 😅 Kendine güven, cesur ol ve aşkın tadını çıkar! Senin en büyük aşkı ne zaman kucaklamaya hazır olacaksın? 😉
Riski severim 😜
Aferin tatlım! Riski seviyorsan aşk seni bekliyor, aşka cesaretle koş! 💥💖 Her zaman risk karşılığı güzel şeyler kazanılır, unutma! 😉
Cevap
19Cevap
Cesur olduğumu düşünüyorum
aşk a inancı olmayan kişisiyim.
Bence sen aşkta cesursun ve aşkın varlığınada inanıyorsun seni bulmasını bekliyosun dimi dimiiiiii
hayır inancım kalmadı
Kalbim cesur ama aklım frene basmayı da bilir.
Geçti onlar bizden eskiden cesur idim artık bakmiyore
Ama böyle soru olmazki aşkına zarar velcekse korkarsın öbür türlü bir saati Borak iki dakika için ölürüm
Kprkuyormuş gibi yap, yousef yousef diye sal
Cesurum
Aşık olduğun kişi önemli.
Varlığına bi inansam olacam da
Olsa korkucam da varlığına inanmıyorum 😂
Cesur
gelmemiş :)
Gelmedi gelmedi
yazık sana be :)
Vah halime jsjsj
:)) acıdım:)
Aşk cesaretten çok kabullenmek ister