Eşim neden böyle ve artık ona inancım kalmadı?

Merhaba , eşimle cumartesiden beri konusmuyoruz nedeni ise ben işten cıkıyorum o sırada onun ailesinin geleceğini öğrendik saat 5 gibi ve yemeğe geliyorlar eşim işte ben apar topar gittim eve daha sonra dus aldım 6 dakıka geçmiş beni arıyor naptın bende yükseldim napabilirim 6 dakıkada diye çünkü rahatsızım hastalığım var ve moralim bozuktu tabi bunlar sebep değil. Neyse aksam oldu yedik içtik kalktık konusmadık doğru düzgün kalkıp bir teşekkür bile yok istesem ben hiçbişey yapmayabilirdim. Ogünden beri konusmadık pazartesi gece gittim yanına konusmadı sarılalım dedım yok dedi dün gece gene gittim biraz konustuk ne istiyosun diyorum susuyo hiçbir şekilde iletişim yok sadece susuyo küfür etmedım bişey yapmadım evet sesim yükseldi biraz ama o öyle kaldı. 6 aylık evliyiz bugüne kadar hiç ayrı yatmadık ama ben seni özledim hadi gel bırak kendini dediğim halde beni dinlemeyip istemiyorum seni dediği için bende kalkıp salonda yattım herkesin bir sabrı var benımde dün bitti konusmayı düşünmüyorum , varsa düşünceniz ve yorumunuz söylermisiniz? Destek bekliyorum

Eşim neden böyle ve artık ona inancım kalmadı?