Evlenmeden herşeyi tüketmek?

2 buçuk senedir birlikteyiz sevgiliyiz ciddi iliski yasiyoruz iki sene sonrada evlenecegiz fakat ayni evde yasadik dus aldik her turlu aktiviteyi yaptik birlikte olmadik sevistik defalarca kez bana asik oldugunu hep soyluyor ailelerde tanisti az cok bana bagliligini sembol etmek icin ismimi dovmede yaptirdi gel gelelim... ilk tanidigim halinden farkli biri haline geldi daha az özenli daha az dusunceli yani iliski monotonlasti yemek yiyoruz film izliyoruz beraber disari cikiyoruz birbirimizi ciplak goruyoruz her imkana sahibiz. bir seyleri sorgular durumdayim son zamanlarda. dini olarak yorum yapmayin. cunku bu benimle allahin arasinda birsey. fakat 25 yasimdayim arkadaslar iliskinin mantigi nedir. basta hersey iyi olup sonradan degismesi mi? oyleyse niye basliyoruz ki mantigi ne hayati sorguluyorum yok oyleymis yok boyleymis degil. insan sevdigi asik oldugu insana ilk gun ki gibi kalamiyorsa bana gore iliskininde hicbir bokun anlami yok hani zaten evlendigimde boyle olacaksa evlenmenin anlami nedir? bence bir anlami yok hani var mı. sey diyenler olacak evlilige birsey kalmamis ya iyide? evliyken tuketseydik ne olacakti yani arkadaslar evleniyorsunuz ve hayatiniza aldiginiz kisi degisiyor sevgilisiniz her imkana sahipsin degisiyor o halde hicbir mantigi yok ot gibi yasamak gerekiyor yiyip icip kendini dusunup bencilce bir hayat surmek. kendimi dusundugum kadar karsimdaki beni dusunmezse onu nasil dusunebilirim ki.

Evlenmeden herşeyi tüketmek?