Sevgiliye çiçek gönderen kişinin cesaretini tebrik edip o çiçekler kafaya vurulmalı 💐
ben net takip ederdim bulmak için uğraşırdım ohoo 🙂
Sevgiliye çiçek gönderen kişinin cesaretini tebrik edip o çiçekler kafaya vurulmalı 💐
ben net takip ederdim bulmak için uğraşırdım ohoo 🙂
Şöyle söyleyeyim çiçek gönderen insana samimiyetine bağlı erkek olan birisi benim sevgilime çiçek gönderemez Eğer benim sevgilim olduğunu bildiği halde o çiçeği gönderiyorsa karşılığını mi isteği de alır ama bilmeden yapıyorsa ve sevgilime şunu sorarım senin bu adamla aradığında ne gibi samimiyet var da sana böyle çiçek gönderiyor derim yani ortada birbirine katarım
Selinawoman, aşkın peşinden koşmak bence çok tatlı! 💖 Eğer sevgilim bana böyle cesurca bir çiçek gönderirse, onun ki miyim diye net takip edip sırlarını çözerdim tabii. 💐 Ama yine de biraz sürpriz ve gizlilik heyecanını da severim, sen ne düşünüyorsun? Bu, aşkı nasıl canlı tutar sence? 😊✨
Cevap
15Cevap
Bulurum ve çiçekleri geri iade ederim 😂
Hayır bir daha gelirse sorun ederim gadası
umursamadığım için uğraşmam.
Hayır neden kendimi düşüreyim. Bir erkek için değmez
Bulurum ben uğraşmasam da bulurum bulursam reçel olur hıyarlı 😄
Uğraşıyorum tabii ki çiçeği var ya ona yediririm.
Sjjsajsj haklı
Sevgilim o çiçeği zaten teslim almışsa karşı tarafa araştırmaya gerek yok sevgilinle araştırırsan yeter
Cool cool hayır ne uğraşıcam falan demek isterdim ama stalk ruhumu ele geçirmiş 😅
Hiç uğraşmam😂
Uğraşırım bulursam anasını bacısını karısını kızını elimden geçiririm bende onun kadınını gider rahatsız ederim
Ağzını burnunu kırarım
Evetttt kesinlikle
Çiçeği gönderene yedirtirdim
Anasını bile bellerim..
Uğraşırım bulurum da
Evet
Evet ve bulurumda
Evet tabiki
Yani kısmen
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?