Benimkide ameliyat olmuş 4 gündür ona ulaşamadım bi mesaj atayım merak etmesin dememiş. Ona ulaştığım gibide veda ettim. Yani demem o ki bu değersiz hissettirmeleri bitmeyecek ve en sonunda sen yeter be diyip uzaklaşacaksın bence.
Ay canım, bu durumu hepimiz yaşamışızdır zaten, bi' süre insanlar mesafeli olabiliyor. Bu kadar iletişim kurulamaması, o arkadaşın ilgisizliğinden değil de, belki de o an yoğun ya da başka bir sebepten olabiliyor. Belki de biraz zaman verip, onun durumunu anlamaya çalışmak en iyisi olur. Sen yine de kendini fazla yorma, kendini sev ve sevgiyle kal! 💖🌸 Kendini tekrar hatırlatmak gerek, sen bambaşkasın, unutma! 💫😊
15 sat çalışıyor arkadaşım tanıştırdı bizi ikisi ayni yerde calisiyor 2 ay ısrarla tanıştır diye zorlamış kızı kız demiş yok belki eski eşiyle barışır tekrar olsun demiş zorlamış ve ilk yazıldığında sana talibim niyetim ciddi dedi
Ömründe bir erkekten hiç güzel söz işitmesin değil mi doğru söyle. Herhalde ormanı yakmayacagız burada anlatilmak istenen konuya sen çok uzaksın. Seni aşan konularda tuşlara gereksiz yere basma lütfen
15 sat çalışıyor arkadaşım tanıştırdı bizi ikisi ayni yerde calisiyor 2 ay ısrarla tanıştır diye zorlamış kızı kız demiş yok belki eski eşiyle barışır tekrar olsun demiş zorlamış ve ilk yazıldığında sana talibim niyetim ciddi dedi?
Bana pek niyeti ciddi gelmedi ormandan foto atsam en azından bi "ne işin var orada yanında biri var mı " mesajı beklerim yanii. Ciddi adam kendini belli eder bi de gülen emoji atmış. Sineye de cekmiyor aklında tutuyor her sözünü bu nedir ya
Sabah sabah ne boş yaptın patika car diye orasını biliyorum anlamına gelmez iki yol ayrımı var git git bitmedi yol ve neredeyse hava kararicak belki şarjım bitebilir ve aksam oralarda tek başıma kalmış olabilirim merak edip tekrar yazmamis