Bir erkek olarak kızlar size soruyorum yardım edin?

Öncelikle herkese mehrabalar. Öyle zor bir durumdayımki, çıkar bir yol bulamıyorum. Benim durumumda olan birileri veya fikri olan birilerine sormam gerekiyor.

Ben mutsuz 10 yıl süren bir evlilik geçirdim ve artık dayanılmaz bir hal alınca anlaşarak boşandık bu evlilikten iki tane çocuğum oldu. Daha sonra biriyle tanıştım oda kötü bir evlilik geçirmiş ve onunda üç cocoğu olmuş. Benim çocuklarım anneleri ile kalıyor, onun çocuklarıda kendisiyle. Biz uzun süredir görüşüyoruz ve gerçekten bir birimize çok iyi geliyoruz. Her anlamda bir orta yol bulabiliyoruz. Ama bir yerde tıkandım. Artık evlenmek, mutlu bir yuva kurmak istiyorum, ikimizde bellimyaşa gelmiş işi gücü olan insanlarız, birbirimizide seviyoruz. Ben sevgilime benim çocuklarım ne ise seninkilerde benim için aynı artık onlarda benim evladım dedim, dediğim gibi benim çocuklarım anneleri ile kalıyor ama sevgilim eğer anneleri bakmam artık çocuklarına al derse ne yaparsın diye sordu. Bende ne yapacam tabiki alacağım onlarıda yanımıza en fazla bir oda fazlası olan bir ev alırız soframıza iki tabak fazla yemek koruz dedim. Ben evlatlarımı bırakamam öyle bişey olursa. Sevgilim ben beş çocuğa bakamam bu dediğim sana haksızlık ve bencillik yapıyorum sen çocuklarının benimkilerden hiç bir farkı yok derken ken ben bunu söylemekten utanıyorum ama bu kadar büyük bir aileye hazır değilim diyor. Birbirimizi sevmemize rağmen korkuyor ve bitirmek istiyor. Sonuçta anneleri çocuklarımı zaten bana vermek istemiyor ama iki gün sonra al çocuklarını derse ben alırım, bırakamam evlatlarımı. Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz.

Bir erkek olarak kızlar size soruyorum yardım edin?