Erkekler sorum sizlere ( kızlarda cevap verebilir)?

Erkekler, siz neden biri sizi sevince yani daha doğrusu bir kız size platonik olunca egonuz mu tatmin oluyor anlamıyorum, biri sizi sevince neden o kişiyi mahçup ediyorsunuz hiç anlamıyorum.
Evet bir şeyler yaşadım, yaşadığım şey de ise çoğu erkeklerin kızar üzerinden sadece egosunu tatmin ettiğini gördüm. Biri beni sevince evet mutlu olurum kendimi daha güzel daha iyi hissederim ama hiçbir zaman beni seven kişiyi zor durumda bırakmam çünkü beni seviyor o kişiye saygı duyarım. Doğru söyleyin siz sevilince ve yakınınızdaki biri sizi sevince sevdiğiniz biri sizi sevince siz neden o kişiyi hayatınızdan çıkarıyorsunuz? Size sevdiğini söyleyen kızı neden ezik görüyorsunuz daha cesur göreceğinize neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar herkese hitafen söylemiyorum. Genelleme yapıyorum ve böyle erkekler neden yapıyor diyorum tahminleriniz nelerdir?
Erkekler sorum sizlere ( kızlarda cevap verebilir)?
Cevapla