Aşk İlişkileri Konya Trafik Şubeden birini bulabilecek yazabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hangi sayfalardı Konya Trafik Şubeden birini bulabilecek yazabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AHMET5800 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlle trafik mi lazım 1 20 Yorumla Soran 1 yıl Dün gördüğüm çocuk trafikden çünküü Yorumla AHMET5800 1 yıl Oda seni gördümü Yorumla Soran 1 yıl Evet göz göze geldik sürekli Yorumla AHMET5800 1 yıl Resmini çektin mi Yorumla Soran 1 yıl Hayir ya o an aklım başımdan gitti aklıma bile gelmedi 🥲 Yorumla AHMET5800 1 yıl Resim yok isim yokYaş yok Napak seni trafik trafik gezdirek mi Yorumla Soran 1 yıl Resim görsem bulurum ama Yorumla Soran 1 yıl Olur valla 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Yaş 23-28 arası Yorumla AHMET5800 1 yıl Aynı yere git denk gelirisn belki binde 1 ihtimal Yorumla Soran 1 yıl Gittim bugün kaç saat bekledim denk gelmedi hastaneye geç kaldım bekleyeceğim diye😄 Yorumla AHMET5800 1 yıl Tamm kırık ya Yorumla Soran 1 yıl 😄😄 sensin kırık yardım edecenmi Yorumla AHMET5800 1 yıl 😂🤣 ben Kayseri'deyim ne bilem konyayi ne bilem trafik şubesini Yorumla Soran 1 yıl O zaman ne soruyonda konusturuyon kardeşim Yorumla AHMET5800 1 yıl Ama merak ettim Kayseri'deki trafik şube olmazmi geniş çaplı arama başlatak Yorumla Soran 1 yıl Olmaz ben Konyadakini istiyorum başkası beni ilgilendirmez Yorumla AHMET5800 1 yıl Belki oraya görevlendirme gitmiştir Yorumla Soran 1 yıl Sanmıyorum ama peki bi bak bakalım Yorumla AHMET5800 1 yıl Ama ben muhasebeciyim nasıl bakacaz? Yorumla
Kubilay427 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yine mi sen 🙂 1 32 Yorumla Soran 1 yıl Evett😄 Yorumla Kubilay427 1 yıl Dediğim sayfalarda paylaştın mı 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Hayir ya ailem görürse sıkıntı 🥲 Yorumla Kubilay427 1 yıl Gizli paylaş sende canım belirtirsen sonuçta Yorumla Soran 1 yıl Hangi sayfalardi Yorumla Kubilay427 1 yıl İnstgramda itiraf sayfaları oradan bir çok kişi buluyor birbirini Bi dene ama önce Allaha dua et iki insan dçtesadüfen karşılaşmazlar onları buluşturan Allahtır Yorumla Soran 1 yıl Ay dün gece çok dua ettim bugün durakta tekrar görebilmek için ama cenabetim herhalde dualarım kabul olmuyo Yorumla Kubilay427 1 yıl 🤣🤣 Çocuk aklını başından almış senin 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hemde nasilll bakışını unutamıyorum 🥲 Yorumla Kubilay427 1 yıl Evlen sen fazla bekleme güzel olur senin için Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Kubilay427 1 yıl Çok kaptırmışsın kendini baksana Yorumla Soran 1 yıl Çocuğu bulsam direkt evlendirme dairesine jfjdjdje Yorumla Kubilay427 1 yıl Valla benide nikah şahidi yaparsınız 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Seninle bi adam daha var onu jfjdjdj Yorumla Kubilay427 1 yıl Bari kadın olsun da neyse bakalım 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ahahah sana da eniştenin iş arkadaşlarından birini yaparız 🤣🤣 Yorumla Kubilay427 1 yıl 🤣🤣 Olur ama oda polis polisler beni sevmez pek 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Kubilay427 1 yıl Bilmiyorum ama karakoldan kopamıyorum Bi türlü Yorumla Soran 1 yıl 😄😄 Yorumla Kubilay427 1 yıl Kader işte herkese farklı çalışıyor bu arada adın ne Yorumla Soran 1 yıl Deniz Yorumla Kubilay427 1 yıl Memnun oldum merakımdan sordum yanlış anlama Yorumla Soran 1 yıl Sorun değil bende memnun oldum Yorumla Kubilay427 1 yıl Teşekkür ederim nerelisin peki Yorumla Soran 1 yıl Ne için lazım? Yorumla Kubilay427 1 yıl Merak ettim sadece söylemeye bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Az önce Konya itirafa yazdim acaba ne zaman paylaşılacak bir de görecekmi o çocuk acaba:( Yorumla Kubilay427 1 yıl İnşallah çıkar karşına acele etme bakalım Yorumla Soran 1 yıl Paylasmadi benim yazdığımı ya delircem Yorumla Kubilay427 1 yıl Nasip böyleymiş napcan sıkma canını Yorumla
Tuna30303 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 1 yıl Bölge selcuklumu 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Kaç tane trafik şube varki her merkez ilçede var mı ? Yorumla Tuna30303 1 yıl Tabiki Yorumla Soran 1 yıl Of hepsine bakmak lazım o zaman japonda indi ama geceden çıkmış ve evi orada olabilir bilmiyorum Yorumla Tuna30303 1 yıl Sorun ne tam olarak Yorumla Soran 1 yıl Birini bulmak Yorumla Soran 1 yıl Ama isim soyisim falan yok Yorumla Tuna30303 1 yıl Geçmiş olsun ozm Yorumla Soran 1 yıl Nedenn Yorumla Tuna30303 1 yıl Zor bulursun Yorumla Soran 1 yıl Offff Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden lazım ki? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nikah basacam ilk görüşte aşık oldum Yorumla 2golgeadam2 1 yıl Hayırlısi olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlle trafik mi lazım
Dün gördüğüm çocuk trafikden çünküü
Oda seni gördümü
Evet göz göze geldik sürekli
Resmini çektin mi
Hayir ya o an aklım başımdan gitti aklıma bile gelmedi 🥲
Resim yok
isim yok
Yaş yok
Napak seni trafik trafik gezdirek mi
Resim görsem bulurum ama
Olur valla 😄😄
Yaş 23-28 arası
Aynı yere git denk gelirisn belki binde 1 ihtimal
Gittim bugün kaç saat bekledim denk gelmedi hastaneye geç kaldım bekleyeceğim diye😄
Tamm kırık ya
😄😄 sensin kırık yardım edecenmi
😂🤣 ben Kayseri'deyim ne bilem konyayi ne bilem trafik şubesini
O zaman ne soruyonda konusturuyon kardeşim
Ama merak ettim Kayseri'deki trafik şube olmazmi geniş çaplı arama başlatak
Olmaz ben Konyadakini istiyorum başkası beni ilgilendirmez
Belki oraya görevlendirme gitmiştir
Sanmıyorum ama peki bi bak bakalım
Ama ben muhasebeciyim nasıl bakacaz?
Yine mi sen 🙂
Evett😄
Dediğim sayfalarda paylaştın mı 🙂
Hayir ya ailem görürse sıkıntı 🥲
Gizli paylaş sende canım belirtirsen sonuçta
Hangi sayfalardi
İnstgramda itiraf sayfaları oradan bir çok kişi buluyor birbirini Bi dene ama önce Allaha dua et iki insan dçtesadüfen karşılaşmazlar onları buluşturan Allahtır
Ay dün gece çok dua ettim bugün durakta tekrar görebilmek için ama cenabetim herhalde dualarım kabul olmuyo
🤣🤣 Çocuk aklını başından almış senin 🤣
Hemde nasilll bakışını unutamıyorum 🥲
Evlen sen fazla bekleme güzel olur senin için
Ne alaka
Çok kaptırmışsın kendini baksana
Çocuğu bulsam direkt evlendirme dairesine jfjdjdje
Valla benide nikah şahidi yaparsınız 🤣🤣
Seninle bi adam daha var onu jfjdjdj
Bari kadın olsun da neyse bakalım 🤣🤣
Ahahah sana da eniştenin iş arkadaşlarından birini yaparız 🤣🤣
🤣🤣 Olur ama oda polis polisler beni sevmez pek 🤣
Niye
Bilmiyorum ama karakoldan kopamıyorum Bi türlü
😄😄
Kader işte herkese farklı çalışıyor bu arada adın ne
Deniz
Memnun oldum merakımdan sordum yanlış anlama
Sorun değil bende memnun oldum
Teşekkür ederim nerelisin peki
Ne için lazım?
Merak ettim sadece söylemeye bilirsin
Az önce Konya itirafa yazdim acaba ne zaman paylaşılacak bir de görecekmi o çocuk acaba:(
İnşallah çıkar karşına acele etme bakalım
Paylasmadi benim yazdığımı ya delircem
Nasip böyleymiş napcan sıkma canını
Bölge selcuklumu
Kaç tane trafik şube varki her merkez ilçede var mı ?
Tabiki
Of hepsine bakmak lazım o zaman japonda indi ama geceden çıkmış ve evi orada olabilir bilmiyorum
Sorun ne tam olarak
Birini bulmak
Ama isim soyisim falan yok
Geçmiş olsun ozm
Nedenn
Zor bulursun
Offff
Neden lazım ki?
Nikah basacam ilk görüşte aşık oldum
Hayırlısi olsun
Buyur