İnternet & Teknoloji Kadıköy'de guvenilir bilgisayarcı? Gvbnm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Leptomun ssd sini değiştirmek istiyorum kapasite yetmiyo. Önerebileceginiz biyer var mı? Güncellemeler+1 yıl Bilgisayarim monster. Serviste yapiyolarmiş oraya götürmeyi düşünüyorum Kadıköy'de guvenilir bilgisayarcı? Cevapla Bilgisayar Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
lanertek25 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kanka bence bilgisayarına uyumlu olcak ssd bul letgodan al öyle bilgisayarcıya taktır daha uygun daha iyi olur 0 6 Yorumla lanertek25 +1 yıl Laptop çok para harcamışsın monster ben bilgisayar topladım hem daha ucuz hem daha iyi ama laptopda farklı her yerde oynarsın ödev iş flan bu arada dikkat et her yere pahalı bilgisayarını yaptırma malzeme çalıyorlar Yorumla Gvbnm +1 yıl Toplama tabi iyidirde leptobun yeri ayri. Memnunuz bir sıkıntı yaşamadik Yorumla lanertek25 +1 yıl ALLAH mutluluğunuzu bozmasın hayırlı geceler Yorumla Gvbnm +1 yıl Amin mümin kardeşim Yorumla lanertek25 +1 yıl Ateist filan değilsiniz deme direk böyle dedim de 😀 Yorumla Gvbnm +1 yıl Elhamdülillah müslümanız Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. Kadıköyde güvenilir bilgisayarcı bulmak zor ama bana ulaşırsan yardımcı olurum ben de Kadıköydeyim ve bilgisayar işlerinden baya anlarım 0 1 Yorumla yagmuuradam +1 yıl Kadıköyde monster servisi var oraya götür hallederler Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı. Yazıcıoğlu iş hanının orada monster servisi var yardımcı oliyim istersen 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Beşiktaş çarşısında 2. Kattaki bilgisayarcılara gidebilirsin 0 0 Yorumla
trippleAaA Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl @gvbnm İyi günler sitede yeniyim de ben. Bir soru sordum kaldırıldı erkeklere de güvenip soramıyorum. Mesaj atamıyorum xper yetmiyormuş sanırım Rica etsem mesaj atar mısın 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yenisini alıyorsun uyumlu olan sonra bir tane teknik servise gidiyorsun taktiriyorsun 0 0 Yorumla
PongLenis16 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben sana online tarif ediyim kendin yap 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl SSD değiştirmek kolay aslında sende yaparsın. 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Olur ama sana alternatif bilgi versem 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kadıköy piyasası çakal dolu. Tavsiye etmiyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kanka bence bilgisayarına uyumlu olcak ssd bul letgodan al öyle bilgisayarcıya taktır daha uygun daha iyi olur
Laptop çok para harcamışsın monster ben bilgisayar topladım hem daha ucuz hem daha iyi ama laptopda farklı her yerde oynarsın ödev iş flan bu arada dikkat et her yere pahalı bilgisayarını yaptırma malzeme çalıyorlar
Toplama tabi iyidirde leptobun yeri ayri. Memnunuz bir sıkıntı yaşamadik
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın hayırlı geceler
Amin mümin kardeşim
Ateist filan değilsiniz deme direk böyle dedim de 😀
Elhamdülillah müslümanız
Kadıköyde güvenilir bilgisayarcı bulmak zor ama bana ulaşırsan yardımcı olurum ben de Kadıköydeyim ve bilgisayar işlerinden baya anlarım
Kadıköyde monster servisi var oraya götür hallederler
Yazıcıoğlu iş hanının orada monster servisi var yardımcı oliyim istersen
Beşiktaş çarşısında 2. Kattaki bilgisayarcılara gidebilirsin
@gvbnm İyi günler sitede yeniyim de ben. Bir soru sordum kaldırıldı erkeklere de güvenip soramıyorum. Mesaj atamıyorum xper yetmiyormuş sanırım Rica etsem mesaj atar mısın
Yenisini alıyorsun uyumlu olan sonra bir tane teknik servise gidiyorsun taktiriyorsun
Ben sana online tarif ediyim kendin yap
Kadıköy’de yaşamıyorum maalesef.
SSD değiştirmek kolay aslında sende yaparsın.
Olur ama sana alternatif bilgi versem
Kadıköy piyasası çakal dolu. Tavsiye etmiyorum.
Değişmek yenıden kurulum demek
Özelden yazarmısınn
Yokkk
Son y
Ümraniye de var
ben ilgilenebilirim