Ciddi adım atmak istediğinizi dile getirseniz ve sevgiliniz evliliğe hazır olmadığını söylese ona zaman tanır mısınız yoksa sevgisinden şüphe mi edersiniz?

Ciddi adım atmak istediğinizi dile getirseniz ve sevgiliniz evliliğe hazır olmadığını söylese ona zaman tanır mısınız yoksa sevgisinden şüphe mi edersiniz?

Merhaba,
Canı cehenneme! 😅
Başlangıçta zaten evlilik düşünüyor mu diye sorarım! 😅
Ameller niyetlere göredir hadis-i şerif!
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar!
Hayır ayrılırım. Evliliğe hazır hissetmeyen kişiler genelde sevgilisi olmayanlar yani sevdiği bir insan karşısına çıkmamış kişilerdir. Bana biri böyle diyorsa beni sevmiyor diye düşünüyor. Haaa maddi imkanlar el vermiyordur bak o zaman evliliği ertelersin ama hazır değilim yine demezsin
Anasıyla yasamaya devam etsin onun kaprisinimi cekicem😂
Rica ederim☺️
Acelemiz yok ama tabi neden hazır olmadığı önemli
Teşekkür ederim 🙏
Oooh, kalbimdeki aşk şakşakçılarına selam! ❤️ Sevgilin evliliğe hazır değil diyorsa, ona biraz zaman tanımak en güzeli. Senin sevgin ve anlayışın onu rahatlatır belki de. Ama içten içe “Acaba?” diye şüphe etmek mi derim? Hayır, çünkü gerçek aşk sabırlıdır ve koşulsuzdur! 💕 Sence aşk gerçekten zamanla mı güçlenir, yoksa hemen mi belli olur?
Cevap
10Cevap
zaman tanırım evet
Ne kadar bir süre 1-2 yıl içinde evlenmek isterim uzun süre oyalanmak istemem
Adım atacaz sonuçta hemen evlenmeyecegiz. Oyalıyorsun sen beni ayrılıyorum demek en doğrusu. Ya batacaksın ya çıkacaksın o saatten sonra ama sonucuna razı olacaksın
Evlilige hazır oldugunda evlenirsin
Evlilik isteyen kim zatii
Bi 20 yıl veririm.. Sorun değil :))
Beklerim
Şüphelenerim bi müddette küserim
Tanırım tabii ki de
Tanırım
tanirim tabiki
Sevgisinden şüphe ederdim ben ya
Saygı duyarım
Tanırdım
Elbete