Seven erkek terkedilmekten korkar mı?

Nişanlım ile normalde çok iyi anlaşıyoruz yaklaşık 10 aydır beraberiz. çok güzel günlerimiz oldu. onun ailesi biraz sorunlu kişiler istemiyorlar. Ama nişanlım herşeyi kendi yapıyor maddi olarak. ailesine hiç muhtaç değil. Ben Anadolu o Avrupa yakasında oturuyor benim için işini gücünü evini de değiştirip benim yaşadığım eve yakın yerde ev tutacağız ailesinden uzak. ama dün ona bu iş olmayacak gibi ailen pek istemiyor dedim oda beni ikna etmeye çalıştı. 10 ay öncede benim ile tanışmaya ilk basladkgin da da bunu söylemiştim benim ailem yokmuş gibi gör diye sende kabul etmiştin şimdi bir kaç ay kala düğünü 2 3 ay erteledik diye böyle düşünmen doğru mu.80 gr bilezik yaptım annene süt hakkı sanada 1 tane daha bilezik kolye küpe alacağım bu yüzden maddi olarak yetmiyor bir ay ondan uzuyor dedi. Bende tamam dedim ama bugün hala gelmiş senin neyin var benden ayrılmak mı istiyorsun niye moralin bozuk diyince bende ona kızdım. Ya dedi ben senden 2 3 çift güzel söz duymak istiyorum sen bana kızıyorsun dedi telefonu kapattı sizce abartıyor mu
Seven erkek terkedilmekten korkar mı?