Güncellemeler
+1 yıl
Sadece sinirli..
Güncellemeler
+1 yıl
Uc yildir ilisikisi yoktu ilk iliskisi bendim dort aydir cikiyoduk ve benim icin cok fedakarlik yapti ayrilan o ama aci cektigini soyluyor baskasiyla olucagini zannetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Valla bu zaman da o kadar seviyorum deyip de ayrılan oluyor ki veya çok seviyorum deyip yarı yolda bırakan... 🙄 Yani herkesin herkesi terk etme potansiyeli çok yüksek maalesef ki.
Ben dayanamam kalbimde kin saklıyamiyorum yaa bir tane yumuşak sözüne geri gelirim tabi aldatma falan o zaman olmaz tabi
Benimki cok asi iste
Sen yap o zaman
Çok delilee gibi seven erkek gitmez ama bir sorun oldu gitti diyelim çok dayanamaz yakınds döner ama cidden seviyorsa gitmemesi lazım..
Hatalarim var iliskimize ucuncu kisileri kattim ve ayrildik sonra o sinirle sevmedigi bir cocukla konustum pisman oldum ozur diledim affetmedi cunku olay olali yarim saat olmustu sonra sinitlenip ertesi gunu iki yuzlu yalanci dedim beni biraktigi icin sonra tekrar ozur diledim ve yine yaptim bosluga dustum ne yapicagimi bilemedim bana beni cok sevdigini soyluyor niye beni affetmek istemiyor biliyorum hataliyim ama gercekten cok cabaliyorum bana hala sinirli elimden ne gelir sence
Kanka kusura bakma ama o çocuk daha affetmez seni ne kadsr sevsede cocugun kalbini parcalamissin
Bana olan sevgisi onune gecmez mi elden birsey grlmez mi
Emin ol bende çok sevdim ama bunları yaşatsa bana ne olursa olsun tekrar sevmem çok zor olur o kullanıpmışlık hissi ve tekrar aynisini yapar hissi hep senfen uzaklastirir dua edelimde tekrar gelsin sanaa
Ne kadar sevdiği ile paralel orantılıdır geri dönüş süresi herhalde
Onu cok bunalttim ayrildiktannsonra
Şu it gibi davranma hikayesini uygulasaydın keşke :/ Neyse sağlık olsun de sonrakilere yelken aç bence. O kadar çabalamışsın olmamış sonuçta?
Bu saatten sonra yazmasam arayip sormasam geri doner mi
Boşta kalmazsa veya aklına gelmezse dönmez muhtemelen :/
Aklindan hic cikmadigimi soyledi ya buraya ss leri atamaz miyim oyle daha iyi yorumlarsin
Yok ss atmana gerek yok :D orası senin özelin. Bak hanım abla şimdi her insan aynı değildir o yüzden benim söylediklerimden ümitlenip daha sonra hayal kırıklığına da uğramanı istemem ama sen bu elemana kafayı takmış gibisin orası belli. Zamanında çok çabalamışsın ama olmamış ardından sana 'hep aklımdasın' demiş hmm ben anlamadım zaten bunu. Hem yanaşmayıp hem aklım sende demek de yani acaba elimin altında olsun ben buna 3*5 sene sonra evlenmek için dönerim gibi mi düşünüyor gibisinden şeyler geliyor. Dediğim gibi söylediklerimi çok ciddiye almanı tavsiye etmiyorum.
Evlenicek yasta degiliz ki lisedeyiz daha..
Lisede insan beyni bir farklı çalışıyor o yüzden ön görmek çok zor :d ama sana dönmez gibi duruyor yav
Sevse bile mi
seviyor olsa çok önceden dönerdi zaten? demek ki yalan söylüyor
Donmesine firsat vermedim surekli yazdim bunalttim onsuz yapamadigimi zannettjm o da engelledi bugun iste bana diyor ki yazma Tamam diyorum sevemdigini soyle yazmiycam hayir seni cok seviyorum diyor anlayamiyorumm
asdjhkgasdhjaksdh benim gücüm bu çocuğa yetmedi
Bide bana sor alti gundur anlamaya calisiyorum heolskdowpwldk
hem yazma diyor hem seviyorum diyor :D ya yalan söylüyor ya da kafası karışmış öyle ruh gibi yaşayıp gidiyor
Edebilir.. "Sevmekte yetmiyormuş çoook eskiden rastlaşacaktık."
etmezzzzzzzzzzzzzzzzz seven terk edılır
Cok bunalsa bile mi
evet etmez bosuna kandırmayın kendinizi seven asla terk etmez seven terk edilir su an baskası ıle ılıskısı bıle vardır emın ol hıc yanılmam bu konularda
Etmrx
Terk edebilir
Eder