Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Sadece iyi birisi diye birisini sevemeyiz, çünkü iyi olmak demek bir özellik veya ayrıcalık değildir, herkeste olması gereken bir şeydir. Bu bence sırf mutlu olmak için her şeyi meşrulaştırabilecek bir zihniyetle benzer işliyor. Sırf birisi insani davranış gösteriyor diye onun bizim sınırlarımıza girmesine izin vermek... Kendi hislerini göz ardı edecek, içgüdünü bastırmana sebep olabilecek kadar ihlal edilmiş olmak. Ama bunu, bizzat birinci elden kendine yapıyor olman. Bu çok kötü açılımlar doğurabilir gibime geliyor. Birisi iyiliğinizi düşünerek size yardım etmeye kalksa bile, kendiniz sorumluluk almayı öğrenemedikçe asla kişisel bilinç geliştiremezsiniz. Kaldı ki, ihtiyaçlar bizim kendimizi en iyi anlama noktalarımızdır, yani sınanmak belirli bir inceliği yakalamak için sürekli pratik geliştirmekle eşdeğer, o yüzden çoğu zaman insanların istediklerinin kendileri sandıklarından dolaylı olduğuna inanıyorum. Asıl olan hayat, rollendiğimiz ve etkileşime girmek için sınırlandırdığımız bir şeyler değil. Kimse için kendi benliğinizi göz ardı etmek zorunda değilsiniz ve bu benim, en çok yaptığım şeylerden birisi.
217 Yorumla- 1 ay
Biraz yoğunum müsait olunca geleceğim tebessüm emoji çalışıyorum motor kullanıyorum
- 1 ay
Teşekkür ediyorum o kadar yazmışsın demek vermişsin kestirip atmak istemedim Amin amin inşallah cümlemize Sen de dikkat et kendine Bugün deprem oldu çokça 3 kere sallandı sallandık sizin orada oldu mu
- 1 ay
Çok geçmiş olsun. Umarım deprem tekrarlamaz, İstanbul depremi büyük sıkıntı ya. İnsanlar için konaklamak adına çadır falan kuruyorlar mı merak ediyorum deprem anında sığınacak yerler gerekiyor, en azından ortalık durulana kadar çünkü bir daha ne zaman tekrarlanacak belli değil. Dilerim kazasız belasız atlatırız bunu. Kimseye zarar gelmese de şu günleri de güzel bir şekilde kapatsak daha ne ister ki insan, en büyük önceliğimiz daima güvenliğimiz. Ben Antalya'dayım, burada pek deprem olmadı açıkçası. Bu ay küçük çaplı bir deprem olmuştu kısa sürdü neyse ki.
- 1 ay
Sesli olarak yazdırıyorum Teşekkür ederim sağ ol amin amin inşallah öyle sallandı ki dedim herhalde öbür tarafa gidiyoruz çokça korktum evet evet çadır kuranlar var parklarda kırlarda bir sürü 3-4 kere oldu sallandı Benim oturduğum sitede boş arazi vardı çoklu park vardı hatta yıktılar okul yaptılar boş bir alan kalmadı aşağıda yukarıda parklar var işte her yere bir şeyler dikiyorlar ya Amin Amin İnşallah herkes için evet güvenlik çok önemli önce tedbir sonra tevekkül zaten kendimden çok ailem için sevdiklerim için endişe ediyorum Senin adına sevindim o zaman ne güzel tam yolda gidiyordum önüme kirpi çıktı zor durdum
- 1 ay
Karanlıkta seçilmiyorlar da küçücük şeyler, dikkatli olmakta fayda var. Dilersen kendini tehlikeye atmayacağın bir vakitte yaz, ses kaydı bile olsa bir anlık dikkatsizlik sorun. Her yere bir şey inşa etme peşindeler. Kızılderili bir atasözü vardı, mutlaka denk gelmişsindir. "Yalnızca son ağaç kesildikten, son ırmak zehirlendikten, son balık yakalandıktan sonra paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacaksınız," diye. O kadar açgözlü bir sistem ki, boş gördüğü her yeri taşla tuğlayla doldurup iki kuruş para kazanmak için kıyasa yarışıyorlar. Çarpık kentleşme yüzünden deprem anında ambulansın, itfaiyenin, kurtarma ekiplerinin geçecek yeri kalmıyor molozlar yüzünden. Ayrıca ağaçların da kökleri sayesinde binayı güçlendirdiği, hiç yoktan destek sağladığı bilinen bir şey. Binaları düzgün inşa edemedikleri yetmiyormuş gibi, insanlar sıkışıp kalsın diye ellerinden geleni arkalarına koymuyorlar. Bu çok sinir bozucu bir durum. Evhama sürüklemek istemem ama uygun görürsen sen de bir çadır bulup kalmalısın, ya da en azından depreme karşı hazırlıklarını çok ince eleyip sık dokumalısın. Acil durumlarda, uyurken mesela, aniden depreme yakalanırsan diye kafanda evine uygun stratejik bir model geliştirsen, yanında deprem çantası hazır etsen çok iyi olabilir.
- 1 ay
Yok yok ben seçerim Benim gözlerim Şahin gibidir şu an iş yerinin motorunu kullanıyorum stop çalışmıyor az önce bir arkadaş söyledi farları da iyi aydınlatmıyor ama görürüm yani çok görücü bir insanım gülücük gülücük sıkıntı yok çünkü çok yoğun deprem dolayısıyla sanırım daha yemek bile yiyemedim yani hiç oturamadım sürekli sipariş iki üç alıp alıp gidiyorum farklı farklı yerlere toplu toplu alıp çıkıp gidiyorum biraz da soğuk var hala tavuklu soğuk lanet olası soğuk buz gibi ya vallahi çok güzel söylemiş evet denk geldim hatta çok sevdiğim bir şiir var benim Orion montaign bilmek istiyorum şiiri
Kızılderili
www.bilgeoztoplu.com/.../
İnsan bu şiiri evleneceği kişiye sorması lazım
Allah'a şükür param var arabam var motorum var ama zerre kadar umrumda değil Hiç de mutlu etmiyor yani mesela bir iş yerine gidiyorum iş başvurusu kaç para maaş istiyorsun diyorlar önemli değil diyorum önemi yok asgari yeter Sen diyorlar nasıl insan yok diyorlar mesai yapar mısın yapmam para da gözüm yok kardeşim ya parayı ben ne yapacağım anasını satayım
Para mutlu etmiyor ki
Çok güzel söyledin Allah bunların belasını versin zaten başımıza ne geldiyse bunlar yüzünden geldi bunları başımıza çıkaranlar yüzünden geldi yaşına göre çok duyarlı ve de olgunsun maşallah sana zaten daha önce tüm sorularına gelmiştim diye hatırlıyorum çok farkındasın aynen öyle Sana katılıyorum tamamen çok düşüncelisin teşekkürler ailem pek şey yapmıyor da yeğenler var okula giden onlar çok hazırlıklı sırt çantası sırt çantası bilmiyorum arabada kalabilirim araziye çekip veya sağında solunda bina olmayan bir yere çekebilirim zaten 2'de çıkacağım bu hafta akşam vardiyasında çalışıyorum özel harekatçıydım ben askerde aileme bir şey olmasın da ben başımın çaresine bakarım tebessüm tebessüm emoji hayır iyi geldi vallahi mutlu oldum - 1 ay
Evet, seçemeyecek olsan muhtemelen frene basamadan tatsız bir olay yüzünden duraksamak zorunda kalırdın. Neyse ki hızlıca toparladın. Ama yoruyor değil mi? Günü çıkarabilmek için uğraşan insanın, tek bir ana bu kadar kolayca dönebilmesi takdire şayan. Bir söz vardı, bir oraya bir buraya koşturalım derken her yere dağılıp kendimizi kaybettik diye. Tek bir anın mesafesini seçebilmek bence kişinin, toplumun ona dayattıklarının ötesinde var olabileceğini görmesine yol açıyor. Kaba bir tabirle, ya da herhangi bir istekle vurgulu bir biçimde sahip olmak değil bu; eve, arabaya, statüye. Kendisini göstermek için diğer herkesi görmezden gelen bir anlayıştan ziyade, her inceliğe dokunabilme becerisinde saklı bana kalırsa. Sınanmayı bu yüzden değerli buluyorum çünkü düşünsene, istek sandıkların geleceğe ait olmasaydı bugünde kendisini hemen var edebilirdi. O zaman biz nerede olurduk? Biz, bir başka şeylerin rastgele temsillerinden ibaret olurduk. Kişinin kendisini bulması bu yüzden değerli. Herhangi bir ana döndüren tek bir çarpıcılıkta, ya da her neyse işte. Olmaması gereken her şeyde. Ayrıca şiir de çok güzelmiş. Hoşuma gitti, oldukça anlamlı. Herkese okutsaydık ne değişirdi diye düşünüyorum. O yüzden, kimse görmek istemeyen kadar kör olamıyor maalesef. İyi işler dilerim, kendini bir de burada yorma. Çıktığın zaman yazarsın.
- 1 ay
Ya bir de var ya motorun freni dandik zor tutuyor tecrübeli olduğum için idare ediyorum şu an farklı bir motor aldım Bir de yıllardır bu işi yapıyorum ben ya dükkanda bisikletli kuryelik yapıyordum noktalama işaretleri yok çünkü sesli yazdırıyorum beni iş hiç yormadı Ben 4 sene 18 saat çalıştım borç verdiklerim geri vermedi hepsi bana kaldı köpek gibi çalıştım yıllarca hala çalışıyorum beni yoran hayatıma giren 3 kadının ihaneti yoksa Ben yorulmam yani çalışmayı seviyorum hiperaktif insanım odun işi yaptım ormana gidip odun yüklerdik kamyona tonton taşırdık yani nakliyat tesis yapmadığım iş yok bilgisayar tamiri motosiklet tamiri en çok sevdiğim şey tamir onarmak ama işte hayatıma girenler hep acıttı onlardan yoruldum kalbim yoruldu Bir de kendileri gelmek istemişti girmek istemişti hayatıma Ben de ala ala en kötülerini almışım ya
Beni yoran aşksızlık harici turp gibiyim Çok şükür her şey yolunda
Ben de vallahi insanlar için insanlık için koştururken kendime hep geç kaldım
Duymuştum o sözü doğru söylemiş Çok hoş Çok tatlı konuşuyorsun vallahi ben küçüklüğümden beri dikkatliyim hep abi oldum abiler kardeşlerini düşünür hep çocuklara göz kulak oldum mesela ilgilendim hala ilgileniyorum gençlerle çocuklarla sürekli bakıyorum yani dikkat etmek zorundayım çünkü sevdiklerimin canı yansın istemem önce tedbir sonra tevekkül her zaman dikkat etmek lazım Her şey olabilir arabamda ya da motorumda insan varsa daha da dikkatli olurum insanlar için kendinden daha çok dikkat ederim
Sen okuyor musun Ne okuyorsun
Çok sevdiğim bir şiir bu sorunun cevabını alabiliyorsak her türlü yola çıkılır diye düşünüyorum
Herkes zaten herkes gibi birbirine benziyor insanlar benzemeyene okutmak lazım Bu arada şiir kayıtlarım da var fon müziğinde çokça mektup seslendirdim
- 1 ay
Güzel okurum yani her şeyi şiire çevirebilirim öyle güzel şeyler yazmışsın ki mest oldum mest tebessüm emoji
Bu da benim sözüm
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir
Güzellik görebilenindir. Çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir
- 29 gü
Evet fark ettim, herkese cevap vermeye çalışman olsun, düzgün düşüncelerin olsun. Hatta şiire duyduğun ilgi de ince düşünmenden belli zaten. İyi niyetli birisin, hayatına aldığın kişiler bunu nasıl suistimal etmiş olursa olsun hayata güzel gözlerle bakabilmeni takdir ediyorum. Güzellik dediğin gibi, bizim verdiğimiz değerdedir ve en berbat çöp bile, kullanmasını bilen için çok kıymetli bir şeye dönüşebilir. Bu hayatla doğrudan bağ dokuyabilmek demek, sadece süreklilik bakımından değil, hayatla sırt sırta verebilecek kadar. İnsanın kendisinden çok şey vermesi ne demek biliyorum, çirkin kalpli insanlara bile aynı değerle yaklaşarak yapman gerekeni yapıp, onurlu bir davranış sergilediğinde her şeyi kendine hak gören insan, hiçbir şeyi hak etmek için uğraşmadığından olsa gerek, senin elinde sadece vicdanın kalana dek iliğine kadar kurutmaya devam ediyor. Kendisi için çabalayan insan, karşısındakinin haklarını gözetmeyince ne yazık ki bir başkasının katlandığı sıkıntıyı, kendi kırılgan egosu için kibirle dayanak niyetine getirip harcadığı en ufak çabanın acısını çıkarıyor çünkü ona kalsa, sadece var olması bile yetecekti sevilmesi için. Baştaki sorunla oldukça ilintili aslında, sadece var olduğu için sevilmesini şart koşabilecek kadar başka hiçbir yerde sevilmemiş insan, kendi beceriksizliğini başkalarına bu şekilde ödetiyor. Başkaları sırf ona biat etsin diye, kendisi mutlu oldukça başkalarının göz yumduğu sıkıntıların bir değeri kalmıyor...
- 29 gü
Bu dinamikte tek bir tarafı suçlu kılıp kendimizi kurban bilincine sokmak da pek işlevsiz diye hissediyorum bu konuda. Derler ya, taşı delen suyun gücü değil, sürekliliğidir diye. Bir şeyin vurgusu yeterince güçlüyse, bu güçsüzlükte kırılan herkes binlerce parçada ona karşı koymaya çalışacaktır. Bu yüzden olsa gerek, insan hayatı yakalamaya çalıştıkça çok daha çarpık bir hâlini var ediyor. Bir şeyi başaramamak noktasında, eğer ben doğru ve gerçek olan ile birsem, doğru ve gerçek olan için bile değil, sadece o doğru ve gerçek diye varımdır. Bir şeyi kendimi adayamıyorsam ben yokumdur, var olmak istemek için her şeyi inatla sahiplenmeye kalkan insanı yakalayan tuzak burada devreye giriyor. Kötülük, sanırım en çok bencil olduğumuz noktalarda filizleniyor çünkü, herkesle paylaşamayacak kadar içselleştirdiğimiz bazı şeyler, aynı zamanda kimseye anlatamayacak kadar kör olduğumuz yerlerdir de. Farklı olanı, alternatif olanı yoklayamıyorsa eğer zihin, kendisini kıyaslar üzerinden tanıyabilecek bir bilinç geliştirememiştir. Kendi öz saygını keşfetmen için kimsenin cesaret edemeyeceği tecrübeleri içinde bulundurmanla mümkün, ezbere bir inanç sistemiyle değil. O yüzden gurur duymalısın kendinle. Bu sadece bir çeşit iyilik kötülük yarıştırması değil, kimse kötü olduğunu doğru dürüst düşünmüyor bile. İyiliği öğrenmemiz gerekiyor bence, her şeyin sorunsuz gitmesi iyilik olsaydı hepimiz tek bir şeyi sorunsuz kılmak için el ele verebilirdik, ama bu diğer her şeyi dışlayacak kadar bencilce olurdu. Tek bir insanı yüceltmek gibi. Tanrı bile, tek olduğu hâlde son derece kapsayıcıyken üstelik. - 29 gü
Şimdi yemek yemek için durabildim. Çok farkedicisiniz hanımefendi gülücük ilkokul 4 sınıfta başlamıştım şiir yazmaya çokça yazdım ama bir yerden sonra bıraktım insanlar şiiri sevmiyor şiir sevenler de pek sevilmiyor teşekkür ederim Senin güzelliğin şöyle mesela biri benim görüşüme yorum yaptığın zaman mutlu oluyorum belki onlar da mutlu olur diye yazmaya çalışıyorum herkese en başından beri soruda konuşmayı severim vallahi anamdan indiğim süt burnundan geldi Hani yaptıklarımın adresi adı yok ve yaktıklarının Allah üçünü de belasını versin seninle bakış açın müthiş mükemmel aynen öyle kıymetli bir şeye dönüşebilir yer mekan zaman bahanedir
Elle yazıyorum bundan sonrasını. 😅
Pozitif insanım, deli dolu çocuksu, hep gülecek bir şeyler bulurum, gülmeyi seviyorum, güldürmeyi daha çok. Çözüm odaklıyım pratik. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. 😅
Maskeliydiler yoksa niye seveyim ki? 😅
Üçü de birer ay iyi davranmıştır kalbime girene kadar sonrası hep hüzün acı..
Valla var olması yeterliydi zaten hiçbir şey yapmıyordu ki ama seviyordum. Ben sevdiğimi düşünürüm önce, o mutlu olsun, o gülsün. Onu mutlu edersem, görürsem ben zaten mutlu olurum. 😅
Değersizleştim sanırım, Alaaddin'in sihirli lambasını bilir misin? 😅
Aynı onun gibiydim, ne dilerse, ne isterse, her istediğinde canla başla can ata ata yapıyordum, hayatımdı, hayatımın anlamı, her şeyimdi!
Valla bende suçluyum, biliyorum, çokça affettim, şans verdim, tolerans gösterdim. Aslında ilk hatada koptuğu yerde bırakmalıydım. Artık tolerans yok, hata yok, affetmek yok. 😅
Örneklerin müthiş, bilirim duydum taşı delen sürekliliğidir. Çok bilgilisin. 😅
Sürekliliği severim, emeği çabayı! 😅
En sevdiğim şey emek, çaba! 😅
Bende adarım, hani elimden geleni, yapmayacaksam hiçbir anlamı yok ki.
Vallahi ben de kötülük yok, bencillik yok, senncil olurum ben, aşkçıl, aşkımcıl, varsa yoksa sevdiğim hep canım yansa da o! 😅
- 29 gü
Konuşkan insanım ben, çevremde çocuklar gençler kolu komşu hatta mesela bugün bir siparişe gittim, çay ikram ettiler semaver vardı, pizza ikram ettiler! 😅
Onlara da anlattım, başıma gelen birçok şeyi, hiç tanımıyorum, ama anlattım yani! 😅
Hepsini güldürdüm çok güldüler. 😅
Onlara 3. kız arkadaşımdan bahsettim. Sohbet muhabbet neredesiniz falan filan Sivas Sivas mı dedim. Bir yarim vardı hayatım alt üst etti dedim girdim konuya. 😅
Anlatmayı paylaşmayı seviyorum ben en çok aşktan konuşmayı seviyorum bizim sattım yoktur zaten profilimde bir sürü görüntülü cevaplar var iş gruplarını attığım tekrar sesli'ye geçtim yoldayım
Ama insanlar beni anlamıyor herkes diyor ki aşkı bu kadar sevme önem verme değer verme size ne kardeşim benim en sevdiğim şey aşk 😅
Ezbere inanç sevmiyorum karşıyım zaten araştırmacı bir insanım körü körüne inanmam zaten din insana insanlık katmaz din ile inanç ile insanlık olmaz
Vallahi çok şükür başarılıyım elinden birçok şey geliyor sevenim de çok ama sadece yuva kurmak istemiştim şu hayatta helal bir aşk istemiştim mutlu bir sonsuzluk onun harici her şey oldu eksik hissediyorum kendimi yarım gibi tam olamadım
Aşktan sonra en sevdiğim şey iyilik 😅 olur komşu gençler hep takdir ederler beni 😅
- 28 gü
GÖRÜŞÜN İÇİN,
Evet sevmemek lazım. Hani insan olduğu için Allah rızası için sevilir de aşk sevgi böyle bir şey değil. 😅
Valla tam hedef 12'den bence de herkeste olmalı. Ne güzel örnekler veriyorsun. Yok yok vermeyelim. 😅
Yapmıyorum, tanıştıklarım oldu illaki de tanışmak normaldir dimi? 😅
Müthiş yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık kesinlikle katılıyorum, ufkum açıldı. 😅
Eskiden iyi bir insan olsa olur derdim, pek iyi insan tanımadım, görmedim, bilmiyordum çünkü, ama olmuyormuş, yetmiyormuş öğrendim. 😅
Günaydın, huzurlu ve mutlu sabahlar diliyorum. 🌸😅🌸 - 28 gü
Hehehe 😅 teşekkür ediyorum senin güzelliğin. 😅 Canımız sağolsun konuştuk o kadar, yorma parmacıklarını, amin amin inşaAllah, kaybetmem ya defalarca incildim ama hâlâ var. 😅 Hani aşk olsa ışığın şiddeti kuvveti artar ve her şey güzelleşir. 😅
Sende kaybetme, fenasın, belaya şifasın, ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın path bum bom küth dank drank 😅 tıkşşşşuu
Yapay Zeka Cevapladı

Bak, yine de mutlu sonlar hep içimde bir umut bırakır ya, o yüzden iyi biri olmanın kıymetli olduğunu düşünüyorum. Ama aşk öyle sadece iyi olma değil, biraz tutku, biraz da kıpırtı istiyor bence. Senin için en önemli olan ne? Yani iyi olmak mı, yoksa biraz heyecan ve tutku da mı? 🌈😉 Ayrıca, bu tatlı fotoğraf çifti gibi sevgi dolu bir ilişki mi hayal ediyorsun?
23 Yorumla- 1 ay
Evet iyi olmak kıymetli severim iyi insanı Allah rızası için insanları severim de aşk bu değil ki 😅
Valla benim için 😅
Çok şey lazım 😅her şey lazım 😅
Heyecan tutku gizem macera hepsi olacak 😅 fazlası olacak 😅
Evet evet evet 😅 Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayVay bee, senin enerjin tam bir tutku seli 😍 heyecan ve gizem de şartmış anlaşılan. Ama unutma aşk sadece tutku değil, kalp de lazım, değil mi? 💖 Gerisi detay zaten 😉 Sevgini böyle yüksek tutmak enerjini seviyorum!
- 1 ay
Evet evet ben her türlü yükseğim tutkulu deli dolu çılgın dehşetül vahşet çok pis severim yani çok pis 😅 kalpte lazım da tutkusuz tut kalbi ne yapayım ben ya

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani beni dış görünüş pek cezbedemiyor zaten. Ona çok bakmıyorum. Benim için adamlığı, karakteri, duruşu, bana karşı olan sevgisi ve saygısı önemli. Sitede olmam deyip ahkam kesenler üzüldüklerinde anlayacaklar. Bir de kendi tipleri çok düzgün gibi beğenmem lazım diyenler olmuş ona çok güldüm ahaha. Abi iyi biri seni gerçekten sevip baş tacı yapabilir. Bunu hepiniz acı bir şekilde deneyimleyeceksiniz.
419 Yorumla- 1 ay
İyi hoş güzel şeyler yazmışsın ama yani şimdi cillop gibi erkeğim fıstık gibiyim erik gibiyim 😅 ya ben zaten sadece dış görünüş yüzünden eleme yapmam ama sadece iyi biri diye de olmuyor ya denedim yani olmuyor istediği kadar iyi olsun Melek olsun olmuyor
Ya zaten herkesin yazdığı samimi değil ki 😅
s
1 ayYok ben fazla ego kasanlara giydirdim. Hem kızlara hem erkeklere. İnsanları dış görünüşe göre yargılamak kimsenin haddine değil. Zaten aşkta böyle bir şey değil. Yeri gelir sana tüm kriterlerini yedirir djdjjd
- 1 ay
Ben tüm kriterleri yerim sıkıntı yok yedim yani EGO da kasmıyorum sen beni biliyorsun zaten Ben de seni biliyorum egolu olmadığını da biliyorum Ama kendimi de seviyorum yani şimdi Allah aşkına içinden gelmiyorsa ona bakınca mutlu olmuyorsan konuşacak bir şey bulmuyorsan bulamıyorsan olur mu yani bu iş
s
1 ayBen sevmediğim birkaç üyeye giydiriyorum, seni üstüne alınıyorsun? Asıl üstüne alınması gerekenler hiç alınmıyor sinir oluyorum duhddh
Yani benim söylemek istediğim beklentileri çok yüksekte tutmamak lazım. Size karşı iyi olan, gerçekten seven birine şans tanıyabilirsiniz. Ben sevmekten çok sevilmek isterim misal. Sevildiğimi hissetmezsem duygularım son bulur.- 1 ay
Ne bileyim ya bu hani açıklama yaptım yani izah ediyorum gülücük gülücük hepsinin canları cehenneme Ben de sinir oluyorum da bize ne yani boş ver canları cehenneme işte görmezden gelmek lazım herkesi düşünürsek ooo vallahi beklentilerim çok yüksek değil de biliyorsun yani beni elektrik lazım ama ya ben de en çok sevmek isterim ben bir seveyim yani önce hoşuma gitsin beğeneyim Benim verdiğim şansın haddi hesabı yok ya kimseye kötü davranmadım yani
s
1 ayErkek sevmeli zaten, doğru yoldasın. Erkek severse o ilişki her türlü yürür 🤭
- 1 ay
Teşekkür ederim Carmindaaa 😅 Ben de aynısını senin için düşünüyorum sende doğru yoldasın 😅
Takdir ediyorum seni 😅
Dobra doğal düz samimi 😅
Ben çok pis yürütürüm yani ayağını yerden keserim araba motor var sırtımda taşırım boynumda taşırım bir ömür başımın üstünde taşırım canım aşkım benim 😂 s
1 ayYa benim yolum çok da şey değil. Yalnız başıma yaşayıp ölme kararı aldım kdnddn
- 1 ay
Yol derken kişilik ve karakterin bakımından yani doğru iyi her türlü gülücük gülücük Allah Allah Ben de birazcık ara vermeye karar verdim yani birkaç gün kafamı dinleyeyim de sonra bakarız ama aşktan vazgeçmek yok elbet bir gün
Sağlığın sıhhatin nasıl bir ara sorun vardı iyileştin mi s
1 ayTekrar kötü oldum. İyileşemiyorum, hastalık sürekli tekrarlanıyor. O yüzden vazgeçtim zaten. Bu hastalıkla sağlıklı ilişki yürütemem 😪
- 1 ay
Üzüldüm, Allah sağlık sıhhat versin. Moral önemli stres yapma, üzme kendini sıkma canını, vazgeçme sakın, tıp her geçen gün gelişiyor, yürür anasını satiym yürür ne olacak 😅
Ben neler yapmıştım onun için 😅2 sene boyunca ful hasta idi doktor alternatif tıp neler neler 😅
Seven her türlü yanında olur ilaç olur 😅
s
1 aySağ olasın. Ben kimseye derdimle yük olmak istemem ki. 🤕
- 1 ay
Allah aşkına o nasıl söz ya sevilen hiç yük olur mu öyle düşünenin canı cehenneme vallahi ben bir gün ah etmedim biliyor musun hep daha çok yanında olmak istedim daha çok şeyler yapmak istedim iyi olsun elinden geleni yaptım ama hak etmedi bir insan seviyorsa her türlü yanında olur hastalıkla sağlıkla Allah'tan zehir şifa Allah'tan öyle düşünme lütfen
s
1 ayKalbin çok güzel gerçekten ama senin de bir sabrın var. O malum kişiyle olsaydı ne kadar süre daha katlanabilirdin ki? Senin de ruh sağlığını bozmaya başlar.
- 1 ay
Teşekkür ederim Senin güzelliğin seninki de güzel ya maşallah tü tü tü tü tü h gülücük vallahi seve seve katlanırdım bir ömür katlanırdım be ya ben hiçbir kıza 5 aydan fazla zaman vermedim ilk defa 4 sene sürdü alaaddin'in sihirli lambası gibiydim ben aşk için aşkım için bir şeyler yaptıkça mutlu olurum ya hatta daha güçlü oluyorum daha iyi hissediyorum kendimi katlanmak ne demek be onun eli ayağı alın köpeği olurum canım aşkım benim yok yok bozmaz olur mu öyle şey ya ondan hiç sıkılmadım Keşke olsa da yine ağzıma sıçsa hayatımı sevse çok güzel seviyordu hayatımı ben seviyorsam her türlü yani alayına çatarım kralına giderim dünya tersine dönse umurumda değil ki be varsa yoksa sevdiğim anasını satayım tebessüm emoji sesli mesaj
s
1 ayDemek ki gerçekten çok sevmişsin. Yine ağzıma etsin kısmına koptum ahaha djjdhdhdhd
- 1 ay
Vallahi konu komşuda soruyor ablalar teyzeler onlara da aynısını diyorum öyleydi yani harbiden öyle Keşke bitmeseydi ihanet etmeseydi ben yine onun için her şeyi yapardım Sen de umudunu kaybetme vazgeçme dimdik dur güçlü ol moral çok önemli her zaman önemli biliyorsun
Bir de hep canım yandığı için alıştım yani mutlulukla gözüm yok fazla sevdiğimin mutluluğunda gözüm var s
1 ayYani bilmiyorum, bu hastalıkla zor gibi benim gönül işler. Sende hiç umudunu kaybetme, sevilmeyi hak ediyorsun 🧚
- 1 ay
Zor gören sensin bence çok kolay 😅 karşındaki de önemli, çünkü zor ya da kolay birlikte olur öyle değil mi?
Birlikten güç doğar, imkansız diye bir şey yoktur imkânları imkansızlaştıran insanlardır. 😅
Sende hak ediyorsun şahsım adına 😅
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
Çok yok ama olsun 😅
Hak edenler sevilmiyor ki 😅
- 28 gü
Hayır çocuk kandırmacası olur bu..
Yetişkin insanlarız ve şeffaf olunmalı. İyi biri diye sevgili olma sanısı ergenlikte kendini, duygularını yeni keşfeden bireylerde ancak olabilecek durum. Bir yetişkin duygularını tanıyabilir ve rahatlıkla aktarabilir.
Evet kötü bir gündü. Geçmiş olsun🙏🏻
17 Yorumla- 28 gü
Öyle güzel yazmışsın ki, ekleyecek bir şey bulamadım. 😅
Açık ve net kısa ve öz, katılıyorum. 😅
Çok şeffafımdır. 😅
Ama sen İstanbul'da değilsin ki, nerden biliyorsun?
Teşekkür ederim. 🌸
Sallanırken hiçbir şey yapmadım, dedim herhalde gidiyoruz ahirete, öyle sallandı. 😅
Ya ben var ya kredi kartını bile kapatamıyorum bankacılar öyle konuşuyor ki karşımdaki insan manipü etmeye çalışıyor duygu sömürüsü acıtasyon 😅 - 28 gü
Akraba ve arkadaşlarım var haberlerini aldım:)
Kendim de Marmara dolaylarında yaşıyorum.
Hahaha onları sonuna kadar dinlemeden teşekkür edip kapatmak gerek😄 - 28 gü
Allah sağlık sıhhat versin korusun hepsini hepimizi. 😊
Bak dikkat ediyorum bu sefer, bilerek asla geciktirmedim, sallama yapmadım sana..
Nerede yaşadığını biliyorum sanırım. 😅
Hassas insanım ben, şey yapıyorum, mahallenin gençlerine çocuklarına veriyorum, onlar arayınca kapatıyorlar. İki kart kaldı birinin iptal olması lazım.
Manipüle sömürü acıtasyonu banka değil insanlar yapıyor yahu 😅
Şey hesabın şifresini bir kardeşime verdim al dedim sen şunu uzak tut benden 😂daha önce de yapmıştım çokça 😂
- 28 gü
😅😅
- 28 gü
Sen böyle yapınca alındın sanmıştım geçen sefer var ya üzülmüştüm. 😅
Seni görünce sevindim. 😅
Hoşçakal gönlünce olsun 😅 - 28 gü
Yok yok alınacak asla durum olmadı 😅😅
Teşekkürler senide gönlünce olsuuunn☺️👍🏻 - 28 gü
Sevindim, ricalar ve teşekkürler. 🌸
Amin inşaAllah. 😊
u
1 ayBen olmam başkasını bilemem benim seveceğim kadın özel olmalı
356 Yorumla- 1 ay
Bende olmadım abi 😅 olmuyormuş
- 1 ay
Olma zaten ama o seni sevsin sen onu ozaman olsun
- 1 ay
Vallahi abi önce ben seveyim ya 😂 önce beni sevenler hayatımı sevdiler 😂
- 1 ay
İncittiler beni diyosun 😂
- 1 ay
Biliyorsun zaten abi 😂 hem de nasıl hem de nasıl kulağımın arkası bile
- 1 ay
Korkma zamanı gelince de sen aynısını yapcan 😂
- 1 ay
Bana yakışmaz abiciğim ben yürekten severim çok pis severim yani 😅
- 1 ay
Sen sevcen ama oda sevmesi lazim
- 1 ay
Vallahi abi kime baktıysan bana baktı yani 😂 ama o zamanlar evlenecek imkanım yoktu Hep kendi kendime sevmeyi tercih ettim 😅 dün çalıştığım yere sitenin güzel bir kızı geldi benden 5 yaş büyük şık rüküş fıstık gibi çok tatlısın diyor çok iyisin falan filan hemen de evlilikten bahsetme diyor biraz diyor tanış gez toz diyor bana 😅 giderken beni öptü abi ilk defa 😂 neye uğradığımı şaşırdım vallahi
- 1 ay
Haha sesli güldüm tamam bişey olmaz 5 yaştan yasa bakma sen 😂
- 1 ay
Daim olsun abi hep gül 😅 yıllardır tanırım kadını 😅beni evlendi diye duymuş annesi öyle demiş anlattım son anda ihanet etti dedim 😅şey diyor seni çok kullanırlar dikkat et 😅
Dükkandakiler yaşıyordu sinir oldum 😅
Uyarcam mesafeli ol diyecem millete yine gelirim dedi 😅
Ben dedim arkadaşın varsa değerlendir 😅bana şey diyor ben seni götürürüm sinemaya lunaparka birlikte gidelim diyor 😂
Biber gazı verdim geçen rahatsız eden olmuş 😅
Ne bileyim abi çok güzel kadın güzellik uzmanı 😅ama çokça iltifat etti bana 😅
Minili filan giyinmişti 😅hiç sevmem 😅çok açık giyiniyor - 1 ay
Ee sende ister istemez gibisin kadın begeniyorsa tamam oldu bu iş 😂
- 1 ay
Vallahi abi şimdiye kadar abla ile karışık konuşuyordum ama dün ismi ile hitap etmeye başladım 😅
Benim eşim mini etek şort tayt bunları giyemez abi 😅 o şık rüküş seksi bir kadın bana gelmez ben istemem yani 😅
Beğeniyorum tabii ki abi fıstık gibi kadın 😅 sohbeti de güzel mütevazi alçak gönüllü 😅 - 1 ay
İyi evlenince sevgili olunca kanunlarını sırala 😂
- 1 ay
Yok be abi 15 senedir tanıyorum O kadını hep açık giyiniyordu 😅 arabası da var işi gücü de var çalışıyorum 😅 bir ara kaza etmişti arabasını Ben kaldırmaya yardımcı oldum gençlerle kaldırıma çıkmıştı 😅
- 1 ay
Kadının gönlü sendemi peki
- 1 ay
Ne bileyim abi beni her gördüğünde konuşuyor gülümsüyor selam veriyor çoğu kişiye selam vermez yani dün dükkandakiler kadına sulanıyordu ben gittim masasına oturdum 😅😂😅
- 1 ay
Kadın o kadar dikkat çekici ozaman sen sıkıntı yaşarsın 😂
- 1 ay
Aynen abi dehşetül vahşet 😅şuan uzak doğululara benzemiş Kore filan dedim sana ne oldu böyle 😅
- 1 ay
Korelilere benziyor iyi tam senin istediğin. 😂
- 1 ay
Yok yok abi ya evet Kore japoncayı seviyorum da O kadın da seviyorum insan olarak Ama bana olmaz ya alkol içiyor ben karşıyım
- 1 ay
İçmez içme dersin sözünü dinler
- 1 ay
Abi o bana talip olursa düşünürüm de ben ona talip olmam ya 😅 irtifak falan ediyor çok güzel ama ne bileyim beğendiyse o bana talip olsun 😂 cillop gibi erkeğim yani
- 1 ay
😂😂😂 olsun len tabikide olsun sana talip 😂
- 1 ay
Evet abi o olursa olabilir yani şimdi ben bir insana talip olursam şunu yapma bunu yapma şunu giyme dersem olmaz Ama o bana talip olursa tamam madem bana talip oluyorsun mini etek giymek yasak tayt askılı yasak 😂 Bir de gelirse amca oğlu dayı oğlu onun bunun oğlu onun bunun çocuğu anlamam yasak hepsinin canı cehenneme
- 28 gü
Yani kanunları koyacaksin 😂
- 28 gü
Yani abi biri bana talip olursa yaklaşırsa 😅evet her türlü mesela bir yerden iş teklifi gelirse değerlendiriyorum ama ben iş görüşmesine gidersem onlar beni değerlendiriyor
- 28 gü
İşte hayatın akışı ama birgün döner bak sen değerlendircen artık
- 28 gü
Amin amin inşallah amin 😅 çalışmaya devam vardiya aldım yoldayım takmıyorum taliplerimi bekliyorum
- 28 gü
Gelcek sana talipler bekar adamsın 😂
- 28 gü
Evet abi bekarım çok bekarım yani ama eli ayağı düzgün olsun 😂 nefes alanların canı cehenneme
- 28 gü
Nefestemi almasın. 😂
- 28 gü
Abi bitkisel hayattaki Bir de nefes alıyor 😅 güzel güzel nefes alsın 😅 böyle karanlık geceme güneş gibi dolsun 😂
- 28 gü
Haha keşke doğsa bulsan bitane ben sevincem aha bak buraya yazıyorum bu yazımı unutma 😂
- 28 gü
EyvAllah abi Allah razı olsun 😅
- 28 gü
Yanlışlıkla gönderdim abi yazıyordum yani abi insan talip olurken bir düşünür ya bir tipine bakar ya 😂 vallahi sinir oluyorum ayar oluyorum yani 😂
- 28 gü
Ama bak o kadın senden hoslaniuorsa bir düşün bakım bir ihtimal ver 😂
- 28 gü
Canları cehenneme abi Allah belasını versin yok 😂 fıstık gibi kızların reddetmişim çok güzel diye 😂 yani abi cillop gibi erkeğe yakışır mı ya
- 28 gü
Sen bayağı bir aşık olsan seni biz tutamayiz bak o kesin 😂
- 28 gü
Abi ya benim 3 tane kız arkadaşım oldu hiçbirine aşık olmadım Allah hepsinin belasını versin 😂
- 28 gü
Hahah bela okuma sana döner salla geç 😂
- 28 gü
Vallahi abi içinden sadece bela geçiyor dua ettiğim kızlar da var ama onlar sevgilim değildi yani 😅
- 28 gü
Olsun beddua genelde gelir dolaşır seni bulur kötü kişi bile olsa etme Allah'a havale et tamam
- 28 gü
Allah'a havale ettim abi zaten hiç elimi bile sürmedim yani Ama içimden beddua etmek geliyor abi ben ederim beddua iyi veya kötü ederim 😅 ihanet etmeselerdi beddua etmezdim
- 28 gü
Len sana denk gelir sana etme boş ver 😂
- 28 gü
Ama abi dua ettiklerim de var ya tanıştıklarım arasında 😅 kötü bir insana dua edilmez ki beddua edilir nasıl diyorlar Allah ismiyle kahretsin perişan etsin bunu imamlar bile söylüyor din adamları bile söylüyor
- 27 gü
Sen bakma şimdiki din adamlarına çoğu onlar yüzünden dinsiz oldu sen Allahina inan
- 27 gü
Onlara katılıyorum abi zaten benim din adamı diyanet ile işim yok 😅ben hiçbir şeye bağlı değilim
Allah'a kendi yolumdan giderim 😅
Canları cehenneme 😅 - 27 gü
Helal 😂
- 27 gü
Talebelerim vardı abi dua süre hadis-i şerif esma-ül hüsna dini bilgiler 😅hiç kimseye bağlı olmadan 😅 canları cehenneme 😅 sevdiğim hocalar var yeğenlerim var imam 😅
- 27 gü
Valla bakma şu an çoğu ateist dini yanlış anlatanlar yüzünden soleyim
- 27 gü
Ben müslümanlardan soğudum abi 😂 normaldir
- 27 gü
Normal soguman müslüman yardım sever olurda şu an tersini yapiyolar çogu kişi iyiler var zaten onlar sayesinde ayakta bu dünya
- 27 gü
Ben de işte o yüzden abi dil din ırk önemsiz insan olsun ama eli ayağı düzgün olsun 😂
- 27 gü
Sana Koreli olsun bir tane 😂
- 27 gü
Güzel olur abi 😅
İyiyse cennete gitsin, napalım yani 😄
35 Yorumla- 1 ay
Valla uzak ırak olsun da nereye gittiği beni ilgilendirmez hani kötü olsa canı cehenneme derdim de 😅ayıp olmasın şimdi djdjd
Sana ne lazım peki 😅 m
1 ayDürüst olacak, saygılı efendi bir de çocukları sevecek 🙃
- 1 ay
Valla benden bahsediyorsun bak. 😅
Bu benim. 😅
Gönlünce olsun 😅 m
1 ayAmin teşekkür ederim ☺️
- 1 ay
Ricalar ve teşekkürler 🌸
- 1 ay
Olmam. İyiyse cami yaptırsın😂
19 Yorumla- 1 ay
Bu ikinci oldu Bir kişi daha aynısını söyledi 😅 vallahi ne yapıyorsa yapsın ben istemiyorum 😂
- 1 ay
Ne oldu senin iş?😂
- 1 ay
Bitirdim bitirdim 😅 daha sonra bir tane daha vardı çok iyi ama olmadı 😅 içimden gelmiyor olmuyor yani sadece iyi bir insan istemiyorum
- 1 ay
Anladım. Hadi bakalım, önündeki maçlara bak haha😂
- 1 ay
Birazcık ara vermek istiyorum vallahi 😂 canım sıkıldı anasını satayım 😂
- 1 ay
Tabi o da bir seçenek. Dinlenmek iyidir zaman zaman
- 1 ay
Hihi 😅 Teşekkür ediyorum 🌸sende ne var yok 😅
- 1 ay
Bende iyi her şey çok şükür😂 mutluyum.
- 1 ay
Oh oh oh ne güzel gülücük daim olsun
Oldum, olabileceğini sandım, ancak bunun yeterli olmadığını çok iyi gördüm.
Bana göre fazla duygusal birisiydi, benimle kavga ettiğinde ağlar zırlardı. Bazen bir şeyleri kendi kafasına göre uyarlar alınırdı. Ayrıca hayallerimiz ise apayrıydı, birbirinden fazlaca uzak.
Uyumsuzduk yani. Aldatmayan, ilgisini gayet iyi gösteren birisi olması kurtarmadı. Ayrıca kolay stres olup stres anında saçmalardı da.
Sonuç olarak ondan ayrıldım. Bir insanla olmak için "Bu özellik yeter!" demek büyük bir hata.
Hem iyi birisi, hem size hakettiğinizi verebilen birisi ve uyumlu olduğunuz birisi değil ise karşınızdaki vakit kaybıdır...11 Yorumla- 28 gü
Bende denedim, sandım, bende gördüm. 😅
Müthiş yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 kesinlikle katılıyorum 😅
O zaman yolu bahtı açık olsun 😅
youtube.com/shorts/0aNu1_ZmXu8?si=CEDJJFftN3OJ3qcY
Günaydın 😅 mutlu sabahlar
- 1 ay
Hayır olmam sadece tek faktörle karar veremeyiz bunun mesleki statüsü kendini geliştirmesi yetiştirmesi maddi durum vesaire daha çok etki edebilir erkeğin her zaman kenarda maddi kaynağı olmalı kızında erkek kadar olmasa bile maddi kaynağı olmalı eğitim düzeyi falanda fark eder ama ben lisans mezunuyum sallıyorum müfettişim denetmenim neyse işte düz memurluktan daha üst düzey yöneticiyim kız önlisans mezunu ama normal bir sağlık memuru büro memuru vesaire olabilir görmezden gelebilirim ama tabi yine sevgi emek ister ne kadar kendini geliştirirse o kadar çok gönül bağları gelişir uyum denge noktaları kurulur yani olay şu mesleki statü maddi kaynakların yönetimi en son dış görünüş çeker karakter oturmuşsa evliliğe götürür
11 Yorumla- 1 ay
Çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 Katılıyorum her birine 😅
- 1 ay
Bence sırf iyi biri diye sevgili olmak, biraz karmaşık bir durum. Elbette, bir kişide aranan en önemli özelliklerden biri iyi bir insan olmasıdır. Ancak, sadece iyi biri olmak, bir ilişki için yeterli olmayabilir. Bir ilişkide, karşılıklı sevgi, saygı, ilgi ve çekim gibi birçok farklı faktörün bir araya gelmesi gerekir. Sadece iyi biri olan biriyle, bu faktörlerin hepsi mevcut olmayabilir. Belki aranızda romantik bir çekim olmayabilir veya ortak ilgi alanlarınız olmayabilir. Bu nedenle, sırf iyi biri diye sevgili olmak, uzun vadede mutlu bir ilişki için yeterli olmayabilir. İlişkide hem iyi bir insan olmak hem de diğer önemli faktörlerin bir arada olması önemlidir.
11 Yorumla- 1 ay
Çok güzel yazmışsınız, emeğinize sağlık katılıyorum, gönlünüzce olsun 🌸
- 1 ay
Sevgilim olmuşsa zaten benim gözümde dünyanın en iyi insanıdır. Çünkü birine gerçekten değer veriyorsam o kişi benim için en özel ve en mükemmel biridir. Bunu sadece iyi biri olduğu için demiyorum, aynı zamanda bana huzur veren, beni anlayan biri olduğu için böyle hissederim.
Bu yüzden, sevgilim sadece iyi değil benim için en mükemmel insan.🫠❤️
Yani birini seviyorsan onun gözünde de o kişi en iyi olur zaten haksız mıyım?
115 Yorumla- 1 ay
Oy oy oy oy çok güzel yazmışsın Selin maşallah emeğine sağlık parmaklarına sağlık tebessüm emoji ben sesle yazdırıyorum şu an ya zaten sevgili başka ama sevgililer olmadan öncesi var
Benim de sevdiğim en güzelidir özeli sevdikçe güzelleşir gözler filtreli görür filan ama sevgi de şak diye olmaz ki
Kız arkadaşım ağzıma sıçıyordu ama benim ondan iyisinde gözüm yoktu daha iyi teklifler geliyordu Ben sevdiğim var diyordum
O ağzıma da sıçsa onu seviyorum arkadaş kime ne yani
Evet haklısın doğru söylüyorsun ama sevgili olmadığını düşün mesela bakınca elektrik olmadı ateş çıkmadı Yıldırım düşmedi Şimşek çakmadı içini ısınmadı hoş olmadı yani sırf iyi bir insan diye gerek var mı - 1 ay
Öncelikle beni çok güzel anladığını hissediyorum teşekkür ederim..🙏🏻
Dediğin gibi sevdiğin kişi ne olursa olsun gözünde başkalarından farklı ve özel oluyor. Yani ne kadar zor olursa olsun sevdiğimizde o karışık duygular yine de güzel bir yerden geliyor.
Haklısın sevgi mantıkla olmuyor, o kalp meselesi. Zaten kalp bir kere seçmişse başka birini görmek bile zor oluyor.
O yüzden sana katılıyorum, sevdiğimiz kişiyi en iyi yapan sadece iyilik değil birde içindeki histir... - 1 ay
Anladım anladım Selin 😅
Rehber admin ksrehber ksBence iletişime geçtin mi fenomenlik için? 😅
Gelişmeler nasıl?
Çok güzel özetlemişsin 😅
Tam olarak böyle yani 😅
O zaman gönlümüzce olsun Sellll Linnnn😅 - 1 ay
Ksrehber beni takmıyor ki... Sürekli yazıyorum daha ne yapsın bu Selin.🥹😹
- 1 ay
Amin aminn.🙏🏻🌸
- 1 ay
Yazmaya devam et 😅çok iyi gidiyorsun. Sevgilin kim kız senin? 😅
Kısa görüş atmaktan kaçın uzun uzun yaz 😅
- 1 ay
Zaten uzun görüş atıyorum canoşş..
Burdan birisi sjsk - 1 ay
Onu biliiyorum da kim anasını satiym 😅 ama baktım kısa görüşlerin var 😅 sıkıntı kısa yapacağına görmezden gel djdj
- 1 ay
Ulu orta yerde demem ki sjks
Daha şimdi kısa görüş paylaştım, sabahtan beri uzun görüş paylaşıyorum. Sen şuana denk geldiğin için sana öyle geliyor deli.😹 - 1 ay
Tamam işte hiç yapma dikkat et imlaya dikkat müthiş gidiyorsun 😅
- 1 ay
Tamam sen dediysen süperimdir.😹
- 1 ay
Öylesin 😅devam et lütfen 😅🌸😅
- 1 ay
O zaman devamkee😹🌸
- 1 ay
Her türlü ke 😂
- 1 ay
😹😹
Lisedeyken ben böyle bir hata yapmıştım sonra adam psikopata bağladı... yani diyeceğim o ki hiç kimse iyi değil aslında Herkesin içinde yatan bir kötü vardır daha çok şey söylerdim de engelleniyor kız bir şey yazıyorum "canım" olarak değiştiriyor 😄
27 Yorumla- 1 ay
Hehehe evet evet evet katılıyorum valla 😅Çokça var lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar yavşuklar 😅
Kimse sütüm ekşi demiyor
Hayatıma aldığım üç kadın iyiydi 😅iyimser ama çok yaktılar canımı djdj - 28 gü
Evet aslında ama daha çok maskeli ve karakteri makyajlıymış. 😅
Hani ilk başlarda hep derler ya ben herkes gibi değilim, ben yanında olurum, ben hiç gitmem, şöyle böyle yaparım, güzel pazarlarlar kendilerini, 3. Kız arkadaşım dört senemi çöp etti. Ona hep şey derdim ben seni değil de bana tanıttığın ilk kızı sevmiştim, masum, iyimser, naif
İçinden çok çok çok kötü biri çıktı vicdansız 😅 - 28 gü
Allah belasını versin lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅 sadece yuva kurmak istemiştim anasını satiyim. Ben de değil üçü de kendisi gelmek istemişti kalbime hayatıma...
- 28 gü
Bende yok öyle bir şey, neyse o, yıllardır aynıyım, dinlediğim müzikler, kıyafetlerim, saç baş tarzım. Hiç vaat etmem, seven beni ben olduğum için sevsin sevmeli..
Kişi kendi gibi bilir miş dürüst sandım sahtekar gözü ile bakmadım, güvenmek istedim hep, şüphe kuşku etmedim.
Ama bir gün olur belki...
Sağda solda evde misafirlikte işte farklı olanı sevmiyorum, insan düz olacak her yerde aynı, karakter net, dansöz sevmiyorum ya 😅
- 1 ay
Benim için iyi kalpli ve karakterli olması çok mühimdir. Ama bunun yanında pozitif enerji almam ve sevgi potansiyelini olmasıda şarttır. Ama duam şu gerçekten iyiler hep iyilerle olsun inşallah çünkü hakediyorlar..
112 Yorumla- 1 ay
Benim için de önemli ama sadece iyi, iyi kalpli diye de olmaz olmuyor
- 1 ay
Evet zaten dedim ya pozitif enerji ve sevgi duymak şart ama bu zamanda iyi bulmak gerçekten zor.. Bazen iyi olmaz sevgini harap eder iyiyi kaybettim diye üzülürsün
- 1 ay
Ben çokça iyiye iyi insanlara mutluluklar diledim. 🌸
- 1 ay
Kalp kırma yeterki mühim olan bu..
Senide en iyisi bulsun inşallah 🌸 - 1 ay
Severim kalbi 😅iyi niyetten merhametten bıktım anasını satiym 😅 iyilik için olmaz ki bu işler 😂
- 1 ay
Ama iyilik olmadan olmaz kötü mü denk gelsin..
İyi insan her halükarda mutlu eder..
Hatta bu sorudaki yorumlara çok şaşırdım..
Bu zamanda iyi insan bulmak çok zor hatta bide seviyorsa ekstra güzel - 1 ay
Sadece iyi diye yapamam sevemem olmuyor 😅
Ben çok iyi insan gördüm iyi diye aşık mı olacağım anasını satiym - 1 ay
Bu senin düşüncen bazı insanlar geliyor aşık oluyorsun sarıyor ama gerçekten çok kırıyor sonrasında..
Ama iyi kalpli, merhametli, fedakar insan aksine her şartta mutlu eder.. - 1 ay
Katılmıyorum herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür 😅
- 1 ay
Aşk yok sevgi var zaten her aşk doğru kişiyi bulduğunda yerini masumane sevgiye bırakır ve buda ancak iyi kalplerde olur..
Ben şu andaki kişinin iyi kalbine, merhametli ve fedakar oluşuna hayranım..
Deli dolu aşklar çabuk söner.. - 1 ay
Allah daim etsin mutlu mesut etsin Ben istemiyorum içimden gelmiyorsa olmuyor olmaz istersen trilyonluk olsun
- 1 ay
Anlıyorum kardeşim gönlünce olsun inşallah..
Ama unutma iyilik her zaman iyidir..
u
1 ayMerhaba abi ben karaktere bakarım ama aşık olmam gerekiyor önce bunun için de tanımak zaman geçirmek gerekiyor ilk olarak.
sırf iyi diye olmam ama karakteri birinci sırada yer alır benim için
13 Yorumla- 1 ay
Merhaba kardeşim,
Bende bakarım da sadece karakter için de sevemem yahu 😅
Benim için de önemli de olmuyor barış olmuyor 😅
Dün test ettim 😂 - 1 ay
haklısın abi 😅
- 1 ay
Anasını satiym 😅 haklı olmaktan bıktım 😅
youtube.com/shorts/uj-8UUzGNyE?si=c1Afgys8ZQC5YTF3
- 28 gü
Kadınlar olmaz. Asla olmaz... Erkeklerden bazısı, özellikle meriçler olabilir. Çünkü onlar meriçtir 😅 ayrıca kadınlar iyi erkekleri değil kötü erkekleri seçer
11 Yorumla- 28 gü
Vallahi ben olmam nefes almak değildir yaşamak nefes alanların canı cehenneme 😂
- 1 ay
Sırf iyi diye biriyle birlikte olmak menfaat ilişkisidir bence. İyi olan da daha çok çaba sarf eden taraftır, karşı tarafın gönlünü yapmaya çalışır hep. Nereden bakarsan bak mantıksız.
11 Yorumla- 28 gü
Menfaatçi ve çıkarcıların canı cehenneme. 😅
Kim bilir belki de 😅
Kendimi sallak gibi hissettim. Üç ilişkimde de hep ben çabaladım, en çok ben, oysa onlar girmek istemişti hayatıma. 😅
Önceliğim sevdiğim olur, onun mutluluğu, önce o, o mutlu oldukça olurum ama seven sevdiği için elinden geleni yapmaz mı? 😅
Bana da hiç mantıklı gelmiyor zaten çok saçma çok djdjd
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır iyiyse kendine iyi... Vicdan sahibi olsun tabii ki. Merhameti olsun vs vs çok isterim. Ama napayım sadece iyiyse beni mutlu etmeyi bilmiyorsa güzel sevemiyorsa?
223 Yorumla- 28 gü
He ya herkes kendine iyi kimse sütüm ekşi demiyor 😅
Uberiçem 😅şöyle bir şey var kötüler iyi rol yapıyor olduğu kadar onlar iyi görünüyor 😅
İyiler de sahtekar 😅
Alışmamışlar😅
Nasıl mutlu olursun ki 😅 - 28 gü
Sen olursun zaten ya inanıyorum ben sana tabii ki bazen yetmez anasını satayım Ben de görmek isterim Her türlü 😅
Ah ah 😅 Sen biraz daha erken gelseydin bu dünyaya ben sana gösterirdim 😅 - 28 gü
Gecikirsen daha küçük olursun ulan 😂
- 28 gü
Depremin de canı cehenneme 😅 bende çokça hissetttim 😅 Anadolu fena sallandı 😅
Çok pis şok veririm yıldırım şoku elektrik şoku pika pika pikaçuuuuu djdjd - 28 gü
Hahaaha 😂 Ben uyurken yakalandım neye uğradığımı şaşırdım gözümü bir açtım bilgisayar monitörleri sallanıyor dolap sallanıyor Ben sallanıyorum dansöz gibi ulan dedim gidiyoruz herhalde 😂 ama gülmekten öldüm yahu
- 28 gü
Aferin aferin işte böyle ol sesini çıkar avazın çıktığı kadar bağır yanında olsaydın ben tutardım seni korurdum ama uzaksın işte sen Avrupa kızı ben Anadolu çocuğu 😅 Sen sosyete güzeli ben semt çocuğu mahalle çocuğu 😂
- 28 gü
Sevmek çok güzel hatta en güzel duygu sevmesini bilene 😅
Gaz fren şanzıman halimiz duman 😅
Sigaramın dumanı egzoz dumanına benzemez 😂
Vallahi bizim çocuklar yeğenler hiç ağlamıyordu gülüyordu yani 😂
Ben de hem korktum hem güldüm 😂 - 28 gü
Deprem konusunu işlemişler evimiz mi yıkılacak ölecek miyiz etkinlerim burada mı kalıcak annee diye ağlamaya başlamış :D ben aradığımda teyzem deprem depreeem deprem oldu diye ağlıyordu. Küçük olan yeğenim anne karnındaki pozisyonunu alıp yatağın dibine kıvrılmış :D çocuklar etkilendi büyük deprem korkusuyla bizde gerildik ya.. gülmedim ben içime sıkıntı girdi
Duman deme bana nargile aşeriyorum jdnfnfnf - 28 gü
Büyük olan yeğenler ortaokula gidenler falan onlar aynen düşünceli sırt çantası falan hazırlanmış koridor diyor güvenli yer 😅 vallahi dedim maşallah
Vay anasını satayım ya ağladığı şeye bak 😂
Gönlünü ferah tut 😅 Ben de çok seviyorum içelim beraber 😅 nelii seversin en çok var mı sizin orada iyi yapan yerler 😅 - 28 gü
Abi dedin beni bitirdin 😂senin abinde mi var 😅
Bende çok güzel yaparım çalışmıştım nargile işinde 😅
Nargile içmeye gittiğim birçok mekanda iş teklifi aldım 😅
Adam nargile götürüyor bana diyorum ki bu yanmış nereden biliyorsun diyor çek diyorum anlarsın. 😅
Ben de çok güzel yaparım bol duman, göz gözü görmüyor pus göz gözü görmüyor sus sjdjd - 28 gü
Evet evet öyleyimdir yani Çekmeköy belediye başkanına nargile yapmıştım yardımcılarına birçok 😅 abin varsa biraz sıkıntı ya başımı belaya sokmazsın değil mi 😂
- 28 gü
Orası nerede kız 😅
Şakacıktan diyorum yahu ama sizin orası tehlikeli yani 😅
Her horoz kendi çöplüğünde öter 😅
Tamam tamam haberleşiriz paslaşırız 😅 - 28 gü
Ben her yerde öterim öttürürüm 😂
- 1 ay
Iyi bir insan olması başka bir şey, uyumlu olup olmamak çok başka bir şey. iyi insan olur ama sizinle hiç uyumlu değildir. ciddi bir şey düşünüyorsanız ileride patlarsınız.)
15 Yorumla- 1 ay
Çok güzel düşünüyorsun abi kesinlikle katılıyorum 😅 uzaklaştım kaçtım 😅
- 29 gü
Uyum yoktu herhalde. Kaçtığına göre :)
- 29 gü
Vallahi abi gözlerine baktığında mutlu olamıyorsam hoşuma gitmiyorsa trilyonluk da olsa at gibi de olsa ne olursa olsun canı cehenneme ya😅 iyi diye sevemem kimseyi eyi Allah rızasını severim de o başka
- 28 gü
Iyi yapmissin kardesim. Bol sans
- 28 gü
Tünaydın abi yeni uyandım 😅 Teşekkürler abi senin güzelliğin 😅 huzurlu ve mutlu günler diliyorum abi
- 1 ay
Bana değerli hissettirmesi ve bir çekim hissetmem gerekiyor, tip umrumda olmuyor zaten karakter gerekiyor. Tipi düzgün olanları da görüyorum çevremde😃
11 Yorumla- 1 ay
Hahaha 😅ama nasıl desem görüntülü konuşurken asker arkadaşım gibi hissedeceksem olmaz bu iş 😅
Tip önemli değil de kalbinin güzelliği yüzüne yansımalı yani 😅
Çekim şart işte 😅 yıldırım gibiyimdir djdjd çok pis düşerim 😅
- 1 ay
Sadece iyi olmak yetmiyor maalesef. Ben güzelliğe, tipe bakmam, iyi birini her şekilde kabul ederim diyenler demeye devam etsinler. Gerçek hayatta bunu göremezsiniz.
11 Yorumla- 1 ay
Tip önemli değil de abi insan görünce mutlu olmak ister hoşuna gitsin ister kalbinin güzelliği yüzüne yansımalı 😅
- 1 ay
Hayır. Bu sevgili olayları pek benlik değil zaten. Tek kriterim de iyilik olmaz. Hak verdiğim düşüncelerden biri de iyiliğin, sahtelik üzerine kurulu olduğu.
16 Yorumla- 1 ay
Ya benim için de uygun değil zaten ama hani siteye uygun olsun diye sordum tanıma tanışma sohbet muhabbet evlilik üstüne yani hep iyi değişim olsun istiyorum İyi bir insan olsun isterim tabii ki merhametli ama sadece iyi olduğu için de bir insanı sevemem Allah rızası için severim ama diğer türlü olmaz olmuyor Yok yok Benim iyiliğim sahte değil aşktan sonra en sevdiğim şey iyilik iyilik yapmak
- 1 ay
Mesela az önce bir yerde güvenlik abi bize de pizza getirir misin dedi iki tane pizza bıraktım şimdi bir de kola aldım 700 lira 😅
- 1 ay
İyilik gizli kalınca anlamlı değil mi? Bide şöyle bir şey var sen iyilik yapmayı mı seviyorsun iyilikte bulununca hissettiğin duyguyu mu? Sonuçta kötülük pek çok maske takabilir ama hiçbiri iyilik kadar tehlikeli değil
- 1 ay
İsim vermedim 😅
Zaten gizli kime yaptığımı bilmiyorsunuz 😅
Çoğunluk senin dediğin gibi düşünüyor gizli kalınca anlamlı değil mi 😅 ben öyle düşünmüyorum
youtube.com/shorts/m_poivDDMkw?si=1zUijpycnL76GIYk
İş grubuna attığım iyilik anısı
youtube.com/shorts/rQAjz8yObOU?si=z1o5HDbzABzXnnCA
Bu da başka bir anı kimseyi rencide etme yok
İnsanlar iyiliği bilmiyor ki anlamıyor bazıları korkuyor iyilikten görmemişler 😅
Zaten benim yaptıklarımı mahallenin çocukları gençleri kolu komşu herkes konuşur bilir yani
İyilik yapmayı seviyorum birilerini mutlu etmeyi birilerine yardımcı olmayı insanları mutlu ettikçe mutlu oluyorum hoşuma gidiyor
Müslüman müslümanın kardeşidir hadisi şerif
Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin buna da gücü yetmezse kalben karşı koysun bu da imanın en zayıf derecesidir hadisi şerif
Gücümüzde şöyle bir şey var kötüler iyi rolü yaptığı zaman iyi sanılıyor çünkü rol yapıyorlar eh işte olduğu kadar falan iyiler de inanılmaz oluyor inanmıyorlar genel de
İnsanlar zaten maskeli karakteri makyajlı
- 1 ay
Merhametin olduğu bir kalp incedir, incitmez diyelim o halde. Allah kabul etsin bütün hayırlarınızı. Bazıları sadece gösteriş peşinde oluyor. Bak ben nasıl iyiyim imajı çizmek övgü almak için yapıyor. Gerçi o hissedilir ama dikkatli olmakta fayda var.
- 1 ay
Düşüncelerine bayılıyorum zaten her zaman dile getiriyorum. 😅
Evet evet evet, incitmez incedir naif hassas ama şey ya mecbur kalabiliyoruz da bazen. Ben mesela kredi kartı bile kapattıramıyorum gençlere çocuklara veriyorum alın siz konuşun diye bankacılar öyle konuşuyor ki dayanamıyorum kapatıcam ama çok ısrar ediyorlar. 😅
Çocuklar gençler serttir biraz 😅hemen kapatıyorlar 2 tane kart kaldı birini kapatmam lazım 😅 başkasına aratcam 😅
Amin inşaAllah cümlemizin 🌸
Gösteriş peşinde olanlar da vardır illaki çoğunlukta öyle 😅 canları cehenneme 😅
Evet hep iyi dediklerimiz yaktı zaten en azından benim canımı 😅
- 1 ay
Evet sırf biri iyi diye sevgili olunmaz ama umut verip yarı yolda da bırakılmaz.. Ve arkasından eleştiride yapılmaz.. Zaten iyi kişilerde gerçekten iyi kişilere layıktır.
15 Yorumla- 1 ay
Ve iyi olan insan ömür törpüsüde değildir...
Aksine ömre ömür katar tabiki kıymetini bilene.. - 1 ay
Ben ömür törpüsünü zeka olarak kullandım 3 kız arkadaşım biraz geriii zekalıydı maaaldı 😅
- 1 ay
Kötü olan herkesin canı cehenneme..
- 1 ay
Bak buna katılıyorum 😅
- 1 ay
Umut verip yarı yolda bırakanların kedere keder katanlarinda canı cehenneme
- 28 gü
Sırf iyi olması yetmiyor. İyi ama ilgi yok beklentilerimi karşılamıyor veya mutlu etmiyor. Ne yapayım ben o iyiliği
27 Yorumla- 28 gü
Canı cehenneme 😂 insanlar ne düşünüyor anlamıyorum yani
- 28 gü
Ney ya 😅😅
- 28 gü
Yok iyiyim diye illa sevmek zorunda mıyım kardeşim yok Seni kimse benim gibi sevmez şöyle yapmaz böyle yapmaz Yok ben senin için her şeyi razıyım falan filan 😂 ulan besleme mi alıyoruz ya
- 28 gü
😅😅sırf iyi diye hayatımıza alacak değiliz herhalde
- 28 gü
Hihi 😅uzak ırak aman aman 😅lafta sözde herkes iyi herkes her şeyi yapıyor zaten evliya mübarek herkes 😂
- 28 gü
He he
- 28 gü
Gönlünce olsun 😅
- 1 ay
Arkadaş olurum niye illa sevgiliye bağlayalım ki onun için özel çekim lazım sırf iyi diye olmaz o işler
29 Yorumla- 1 ay
Evet hocam çok güzel düşünüyorsunuz bende aynısını dedim 😅 Olmuyor yani 😅 hayırdır ulan sdjjd
- 1 ay
Aynen,, ahu haddini bil 😕
- 1 ay
Hehehe 😅ya Ahu'ma laf olunca sinir oldum 😅Ahu benim gelecekteki eşim 😅hiç ahu diye birini de tanımadım ama 😅 hayal de olsa haddim haddidir canım aşkımın bir tanenim 😅 bir gün gerçek olacak dün bir arkadaş gördü yine diyor dertli dert dinliyorsun ulan dedim hayatımı sevdiler be Bir gün ben de mutlu olacağım o zaman güzel şeyler dinleyeceğim mutlu şeyler 😅
- 1 ay
Hocam bu arada profiliniz var ya profiliniz 😅
- 1 ay
Ne olmuş profilime 🥹
- 1 ay
Vallahi liseli kızlar halt etmiş ya senin yanında 😅 ulan bu ne güzellik be ne güzel bakıyorsun öyle
Ben de bakan resmimi koydum şimdi 😅
Çok güzel kadınsınız maşaAllah 😅
Poster yap duvara as mankenler halt etmiş Miss Turkey güzelinin canı cehenneme 😅 - 1 ay
Behzat ç dizisinde bir kadın vardı polis memuru ona benziyorsunuz kardeş payı'nda da oynamıştı sanki
Ya da o size benziyor
Zaman Makinesi filminde de oynamış 😅
Seda bakan 😅 - 28 gü
Teşekkür ederim. Genelde çevrem sıla Türkogluna benzetir beni
- 28 gü
Tünaydın hocam valla az önce baktım sen ondan da güzelsin 😅 araştırsak baksak daha çok bulunabilir. 😅
Sabah dozumu aldım 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır karakter cok onemli ama birazda hoşlanayım dimi.
31 Yorumla- 1 ay
Evet evet evet 😅 belediyenin verdiği yetkiye dayanarak 😅 canları cehenneme 😂
- 28 gü
Güzel olup kötü biri olucagina iyi biri olmasını seçerim görünüşü pek onemsemiyorum yuzu guzel olan herkes iyi biri olmuyor sonuçta.
12 Yorumla- 28 gü
Sen bilirsin gönlünce olsun benim işim olmaz 😅uzak ırak canları cehenneme 😅
- 28 gü
😄😄
- 1 ay
Hayır tabi ki sevmediğim beğenmediğim hayatımda istemediğim birini sadece iyi diye ya da sadece beni seviyor diye hayatıma almam
13 Yorumla- 1 ay
Bende abi 😅 gönlünce olsun
- 1 ay
Eyvallah teşekkür ederim kardeşim
- 1 ay
Ricalar ve teşekkürler abim🌸
- 1 ay
Mantık ilişkisi olur bu. Ama kalpten gelmezse, görünce bi içim heyecan duymazsa yavan olur. Çok benlik değil gibi.
11 Yorumla- 1 ay
Evet evet evet bence de hiç hoş değil 😅 olmuyor olmaz 😅
Heyecan şart gönlünüzce olsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sadece iyi bir insan olması yeterli değildir, duyguları düşünceleri dengeli ve seviyeli biriyse ve kaliteli öz'ü değerliyse evet sevgili olurum.
12 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum, bence de yani, bende öyle isterim, dikkat et, mahallede herkes dışarı çıktı, Allah yar ve yardımcımız olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Özünde iyi olması güzel bir şey ama ben ilk görüşte olan çekime inanırım, eğer onu yakalamamışsak olmaz o iş.
13 Yorumla- 1 ay
Evet benim için de güzel zaten iyi bir insan isterim hayatıma ama sizin de dediğiniz gibi çekime inanıyorum olmuyor yani olmaz 😅 taşıma su ile değirmen dönmez
Zorlamanın anlamı yok 😅 - 1 ay
Evet evet kesinlikle katılıyorum göz teması bakış, bakışmak içini ısıtır filan yüzünü güldürür içinde huzur olur 😅of ulan of 😅 Melek Melek 😅 şu güzelliğe bak aman Yarabbi 😅
Valla zorlayanların canı cehenneme 😂ben zorlamam, kolaylaştırırım 😅
Hayat bir rampa sal gitsin at boşa 😅oh mis 😅 gaza basmaya bile gerek yok 😅boşuna benzin gitmesin djd
s
1 ayAslında her şeyin kaynağı bu; iyilik.✨ İyi olan insan, ilgi de gösterir, şefkatini de üzerinizden esirgemez, ihanet de bilmez. Olabilir evet. 👓🎗
14 Yorumla- 1 ay
Allah Allah diyorsun 😅 şaşırdım siz bilirsiniz hocam ben de iyi bir insan istiyorum da sadece iyilik yetmez hayırdır mı değiliz ki 😅 çekim önemli değil mi yani elektrik Yıldırım şimşek
- 1 ay
Her şey elektrik voltaj değil 🤣
- 1 ay
Bana elektrik lazım voltaj lazım trafo gibi adamım 😂 ulan nasıl desem böyle baktığımda asker arkadaşım gibi hissedeceksem olmaz
- 1 ay
😀
- 1 ay
hayir yeterli degil. en onemli sey bir seyler hissediyor olmam. eger hislerim yoksa ne kadar iyi oldugu onemsiz
16 Yorumla- 1 ay
Evet evet aslında eskiden iyi biri olması yeterli diye düşünüyordum 😅 öyle değilmiş kendimden bile haberim yok ya 😂
Bir gidemedim Alice harikalar diyarına 😅 uçak bile hazır her şey hazır 😂 - 1 ay
dogru kisi diye bir sey var. gidersin mutlaka ve en kisa zamanda ahshahs
- 1 ay
Amin amin inşaAllah 😅çok istiyorum yani 😅Yaz da geldi zaten 😅Hoşuma giden olursa ben yaklaşıcam 😅Ben adım atıcam 😅
Hep beraber gidelim sende git 😅
Hadi git 😅
youtube.com/shorts/5FeB2bauY_o?si=Hhz3dMLVdYCKVxe0 - 1 ay
ben gideli baya oldu ya tesekkur ederim ahshahsh
- 1 ay
Oooo sevindim ricalar ve teşekkürler 😅 daim olsun 😅iyi olmuş oh 😅
- 1 ay
tesekkurlerr
- 1 ay
Hayır
Bu çok değerli ve önemli bir özellik aslında ama bir insanı sevmek hayatının geri kalanını ona adamak için yeterli değil.12 Yorumla- 1 ay
Evet abi çok güzel izah etmişsin 😅 Kesinlikle katılıyorum
- 1 ay
🙌
- 28 gü
Sadece iyi biriyse mantıksız, ama karakter olarak, göz olarak hitap ediyorsa olabilir.
11 Yorumla- 28 gü
Göze hitap ediyorsa bir ihtimal olabilir 😅
- 28 gü
Hayır, sevgili olmam için karşılıklı uyum ve heyecan şart
11 Yorumla- 28 gü
Evet evet her türlü kesinlikle 😅
Gönlünce olsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Sırf iyi biri diye sevgili olmam kafa uyumu vs. De olmalı bence
18 Yorumla- 28 gü
Evet evet kesinlikle peki hem iyi hem de kafa uyumu var yeterli mi 😅 bence yetmez
- 28 gü
O zaman bir tane daha alalım ne diyorsun 😅 bir şey daha sormak lazım mesela 😅
- 28 gü
Of of of oha ulan yuh 😂azar azar gitseydik yahu 😅
Eskiden gsliydim ama takım tutmuyorum artık ve parti 😅
Komiğim ama herkese karşı sevdiğime torpilli olur 😅
Çok pis sadık olurum 😅 köpek gibi severim 😅 ağzıma etse bile ondan iyisini aramam gözüm olmaz 😅çok pis ilgi veririm 😅hiç ilgisiz bırakmam 😅ten de olur da otistik ne ilk defa duydum 😂 - 28 gü
Peki tamam hıh 😅
youtube.com/shorts/Lt2UFbXy5I8?si=k30b5M0ncvjrQ7Wj
- 1 ay
Arzulamadığım adamı iyi diye alıp napıyım.. işime yaramaz.
13 Yorumla- 1 ay
Evet evet bence de 😅 arzular şelale göl deniz okyanus 😀 bataklığı napam sjsjs
- 1 ay
Çekim olacak aynen.. yatmak istemezsem olmaz.. mutfağa girip yemek yapacak halimiz yok
- 1 ay
Mutfağa girip yemek yapmak da isterim bulaşık yıkamak temizlik yapmak cam silmek bile isterim Her şeyi isterim ben aşkımla her şeye varım 😅 aşk ile yapılan yemek daha güzel olur
- Gizli Üye(18-24)1 ay
hastalığınızda zor zamanlarınızda yanınızda olacak kişileri sevin tipe dış görünüşe bakarsanız sevgi saygı sevgi değer görmezsiniz sadece cinsellik için sevilirsiniz akıllı olun!
11 Yorumla- 28 gü
Çok güzel düşünüyorsun buna katılıyorum. 🌸
Ama nasıl desem insan kendini bilmeli, görmeli. Mesela kızın biri bana talip oldu konuştuk telegrama geçtik, aaa ben seni fake sanmistim dedi. Benim iki katım. Nasıl seveyim onu? 😅
Buzdolabı gibi. 😅
İnsan birine talip olurken kendine bakmalı. 😅
Ben mesela çok güzel kıza yaklaşmam. 😅
Kendimi yakışıklı bulmuyorum ama çok şükür her halime 😅
Karşımdaki kişi asker arkadaşım gibi olacaksa kusura bakmasın yani 😅
Onu görünce mutlu olmalıyım
- 1 ay
Asla yeterli değil. Aşk sevgi güven de olmalı
13 Yorumla- 1 ay
Tamam iyi ve güvendin güven var yeter mi? 😅
- 1 ay
Aşk ve sevgıde olcak
- 1 ay
Hahaah 😅tabi yani demek ki neymiş olmazmış 😅en azından ben olmam olmuyorum 😅
- 1 ay
Olmam iyi olması yetmiyor fazlası lazım beni bir şekilde etkileyebilmeli
11 Yorumla- 1 ay
Benim için de 😅
- 1 ay
O zaman herkesle birlikte olmak lazım cami önünde dikilip en çok iyiler orda🤭😂
110 Yorumla- 1 ay
Ne alakası var şimdi Allah aşkına 😅 din ile insanlık olmaz din insanlık katmaz kazandırmaz 😅 canımızı yakanlar hep en azından benim müslümanlardı😅
- 1 ay
Sırf iyi diye de kimse sevilmez bee sadece bi örnekti benimki de yapacak oldumu elin gâvuru da yapar 😂😂
- 1 ay
Evet yapar 😅 benimki de içimden geldi işte 😅 insanlar anlamıyorum anasını satiym yok severim falan filan hayırdır ulan 😅
Nasıl olmalı sevmen için 😅 - 1 ay
profilim nasıl olmuş 😅
- 1 ay
Harikasın maşallah profil de boş ver insanlar bi tuhaf ömür yetmez anlamaya he he de geç
- 1 ay
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin peki ya şimdi 😅
Canları cehenneme yahu 😅
Öyle yapıyorum zati 😅
O mu bu mu 😅 - 1 ay
Vayy her hâlin olay bunu sevdim 🤗☺
- 1 ay
Teşekkürler o zaman bu kalsın 😅yeni foto 😅
Öbürü biraz serserimsi sanki bu daha masum duruyor 😅
Karşımda kimse yok ama fotoğrafa bakana bakıyor gibi 😂 - 1 ay
Evet çok haklısın gerçek karşımda gibi 🤭😂
- 1 ay
Hani resim atacaktın hanfendi 😅
- 1 ay
Manyak biri olsa olurum ama sırf iyi biriyle deği.
13 Yorumla- 1 ay
Bende severim manyak 😅ben de manyağım çokça sjdjd
- 1 ay
akıllı olmak bize uymaaaz
yaşasın çılgın manyaklar - 1 ay
Katılıyorum, gönlünüzce olsun 😅
- 1 ay
Bence yeterli bir süre sonra sevgiyi bulur ve tadarsin
11 Yorumla- 1 ay
Sizce yeterli ise gönlünüzce olsun 😅 bence değil 😅
- 1 ay
Sırf iyi diye olmaz arada bi çekim olması da gerekli
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle katılıyorum 😅
- 1 ay
iyi insan kavramı farklı algılanıyor artık. neyin iyi neyin kötü olduğunu karıştırır oldum.
15 Yorumla- 1 ay
Vallahi abi herkesin iyi kavramı farklı hani size göre iyi olan diye düşünelim
- 1 ay
İyi dediklerimiz tarafından yıpratılmadık mı? Güvendiklerimiz tarafından vurulmadık mı?
- 1 ay
Vallahi abi doğru söylüyorsun Allah onların belasını versin lanet olası pislikler 3 tane kız arkadaşım oldu üçü de hayatımı altüst etti bir sene çalışmadım yeni yeni çalışmaya başladım yani iki buçuk hafta oldu onlar da iyi insandı
- 1 ay
Abim canım kardeşim, kötüler kötülüklerini yapmaktan vazgeçmeyecekler. Onların kötülükleri seni beni bizi günaha sokmasın. Beddua etmek en büyük günahlardandır. Lanet okumak doğru değil. Allaha havale et rabbbim en doğru olanı verecektir. Böyle düşün. Onların kötülükleri nedeniyle dünyanı ve ahiretini yakma.
- 1 ay
Vallahi abi Allah'a havale ediyorum da tutamıyorum kendimi ya ne yapayım yani şimdi yalan söylemek de istemiyorum aklıma geldikçe beddua ediyorum
Çok acıttı çok yaktı canımı hani 1 ve 2 kısa sürdü ama 3. 4 sene abi ya dile kolay
Hayır yetmez hoşlanmam lazım hem fiziksel hem duygusal olarak
13 Yorumla- 1 ay
Bence de 😅 Her türlü uyum lazım 😅
- 1 ay
EyvAllah abi gönlünce olsun 😅
- 1 ay
Ohoo bi suru sevgilimiz olur o zaman 😀hayir
16 Yorumla- 1 ay
O kadar da değil yani sanki iyi insan bolluğu var 😂
- 1 ay
yok mu ya yine vardir 😅🙄
- 1 ay
İyiler yok denecek kadar az 😅
- 1 ay
Haklisin maalesef 😐
- 1 ay
Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
- 1 ay
Etvallah, sana da 🙃
- 1 ay
İnsanın eline güç geçmeden iyi olup olmadığını bilemezsiniz.
15 Yorumla- 1 ay
Sende haklısın da ben gördüğüm kadarıyla İyi biri olduğunu düşünüyorum kanaatkar merhametli düşünceli duygusal filan 😅 tabii bu bana gösterdiği 😅 doğru yalan Allah bilir Ben de yalan yok inanmayı tercih ediyorum genel olarak
- 1 ay
Kimse kimseyi sırf iyi diye seçmez eş olarak. Cinsel çekim olması lazım ve bu iyi olmaktan fazlasını gerektirir.
Obez ve senden 10 yaş büyük bir kadın olsaydı yine iyi diye birlikte olacak mıydın? Hayır. Erkekler fiziksel mental açıdan karşı cinsi daha düşük eşikle seçtikleri için iyi olan her kız çekici olabilir gibi bir algılamanız olabilir ama bunun nedeni coğrafyamız ile ilgili.
Afrika'da ya da Hindistan'daki kadınlar için aynı şeyi düşüneceğini sanmam - 1 ay
Ben de seçmedim zaten ya hani iyi diye şans verdiklerim oldu tanışalım ama olmuyor yani 😅
Vallahi ben zayıf severim kilolu kadını asla sevemem 😅
Büyük küçük benim için önemi yok 😅
Zenci kadın sevmiyorum 😅
Sevdiğime her türlü tahrik olurum da sevmeden olmuyor bu iş 😅 - 1 ay
İşte onu diyorum. Sevmediğin çekici bulmadığın bir kadının iyi olur olmaması önemli değil. Güzel kadının huyu kötü olsa bile bunu çeken adamlar olurken çekici bulmadığı kadın iyi olsa bile çirkinliğe tahammül etmesi mümkün değil.
- 1 ay
Evet katılıyorum çok güzel izah etmişsiniz tam olarak öyle olmuyor yani olmuyor. Teşekkür ediyorum gönlünüzce olsun 😅
m
1 ayHayır ne alaka ya iyiyse cennete gitsin tovbe est mxkddmd
13 Yorumla- 1 ay
Ulan benimde aklımda bu vardı var ya 😅
youtube.com/shorts/47bZG71jLKA?si=CqZhz1kUrc1cIoyr
Ne bileyim 😅çok zorlama oluyor bazen 😅kendimi neyin içinde bulduğumu anlamıyorum 😅
Ulan biz hayır kurumu değiliz ki 😅 - 1 ay
Hahahahah nxkddmdk
- 1 ay
Ya ya shdjd
- 1 ay
Bana ilgisi var mı yok mu oda önemli birde iyi derken ne konuda iyi oda var🙄😂
13 Yorumla- 1 ay
Heheheh sen var ya sen 😅
Merhametli kanaatkar fedakar diyelim abisi 😅
Öyle iyi işte 😅
Anlayışlı hoşgörülü 😅
Duygusal 😅 böyle yani 😅
İlgi önemli de olmaz ki 😅
İyi diye ilgili diye 😅hayır kurumu değiliz ulan djdjd - 1 ay
Hayır kurumuları uzak dursun, yakın olmasını istediğim zaten yanımda😌jsifkkdjf
- 1 ay
Ne güzel ne güzel 😅 Mutluluklar dilerim abisi 😅
- 1 ay
Hayır tabiki tek bı özellik bı kişiyi hayatıma almak icn yeterli değil
17 Yorumla- 1 ay
Benim için de valla 😅cillop gibi erkeğim yani olmaz o iş 😂hem bende iyiyim anasını satiym 😅
Peki iyi diyelim 2. Sırada ne olur 😅ya da ne lazım 😅 - 1 ay
Sorsak herkes iyi zaten.
İlk özellik zeka benim icn ikinci üslubu tavrı konuşması mizah seviyesi - 1 ay
Orası var şimdi. Kimse sütüm ekşi demiyor. Zeka benim içinde çok önemli, zekasız olan ömür törpüsü valla. Uslub mizah konuşması bayıldım.
İşte iyi biri var ama bunlar yok. İçimden gelmiyor. Konuşamıyoruz sohbet muhabbet yoksa napcaz ki. 😅
Gönlünüzce olsun 🌸 - 1 ay
Silivri'de olmus
Geçmiş olsn - 1 ay
Evet evet herkes çıktı çıkıyor sokaklar doldu. Ben yeni uyandım el yüz yapıyorum 😅karnım aç 😅
Siz neredesiniz? - 1 ay
Bn İstanbul da dglm
- 1 ay
Sevindim 🌸 Hoşçakalın 🌸
m
1 ayDuygularım hissetmem önemli ama sevilmek değerli hissetmek sevmekten bi tık önde benim için
15 Yorumla- 1 ay
Seni sevmeyen de ne bileyim 😅 sevilmiyon mu yalnız mısın sevgilin yok mu 😅
Benim için de sevmek önemli önce sevmek sonra sevilmek 😅
Valla trilyonlar olsa o kadında istemem içimden gelmiyorsa 😅 - 1 ay
Sevildim ama benim sevgi anlayışım farklı 😄
- 1 ay
Sevgi gönülden gelen bir duygudur zorlayamam seni beni sev diye 😅demiş Erol Budan abimiz 😅
Nasıl farklı ki 😅
En sevdiğim farklı olan 😅
Herkes gibi olanı sevmiyorum 😅sıradan da sevmiyorum ben 😅
Hem herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür ama yok sjdjd - 1 ay
Kim demişse doğru demiş zorla olmaz 😊
- 1 ay
Valla görmezden geliyorum ben en son, cevap vermiyorum. 😅Duygu sömürüsü yapanları da anlamıyorum. 😅
Hatta şey arkadaşıma diyorum sen gir konuş hesabıma 😂 uzaklaştır şunu benden 😂
- 1 ay
hayir tabiki jdjdjdndn
ayip olmasin diye de evlenelim istersen dndnnd116 Yorumla- 1 ay
Hahaah 😂😅😂dimi ya çok saçma of of ayıp olmasın diye çok çektim ben çok 😅ama yeter yani 😅
Sevgi gönülden gelen bir duygudur 😅
Ne bileyim gökten düşmüş melek olsa 😅 olmaz ki bu iş karşılıklı bir şeyler olmalı
- 1 ay
çok çektim derken jdjrj
- 1 ay
Ayrılmak istiyorum sohbeti bitirmek kesmek 😅 öyle duygu sömürüsü oluyor ki yapamıyorum 😅çok zorlanıyorum bitirirken 😅
- 1 ay
aaa hiç gelemem bende öyle şeylere biliyor musun çok tuhaf geliyor nfjdnd
- 1 ay
ya hep ya hiç
- 1 ay
Evet tuhaf saçma, ben dayanamıyorum arkadaşıma kardeşlerime söylüyorum. Siz konuşun diye. 😅
Hatta şey bak, bankayı arıyorum kredi kartı iptali için öyle konuşuyorlar öyle konuşuyorlar ki kıyamıyorum kapatmaktan vazgeçiyorlar beni 😅
Yine arkadaşlara veriyorum onlar arayınca kapatıyorlar 😅
Evet ya hep ya hiç 😅
Mezara kadar değil ahirette bile severim isterim ben aşkımı huri de gözüm yok hepsini canı cehenneme 😅 - 1 ay
ay ne sevimlisin ya çok güldüm jxkdkdjdjskskmsnssk
- 1 ay
Hehehe 😅Hep gül daim olsun gülüşlerin 😅
Komik insanımdır vesselam 😅
Güldürmeyi çok severim 😅yeni iş başı yaptım Domino'sa 😅 gülmekten ölüyorlar bana ne kullanıyorsun sen diyorlar 😅 - 1 ay
enerji iyidir 😅
- 1 ay
Çok pis enerji doluyum hiç bitmez 😅 hiperaktif çılgın 😅 ayıptır söylemesi benden her bok olur 😅
Temsili ben 15. Saniye 😅
https://youtu.be/yEOp2dMDwQc?si=4sr1CW9tqYT-GrqP - 1 ay
...
- 1 ay
gecmis olsun
- 1 ay
Bizde her şey yolunda herkes çıktı çıkıyor 😅sizin orada ne var yok iyi misiniz? 🌸
- 1 ay
biz hissetmedik birsey senin adina sevindim
- 1 ay
Sevinmene sevindim. 🌸Çok şükür 🌸
- 1 ay
😊💙
- 1 ay
sırf iyi diye sevgili olunmaz. iyi kavramı değişir. ilgiler değişir. hobiler değişir nefretler değişir. o yüzden sevgililik için çok fazla kriter bir araya gelmelidir. öbür türlü boşa kulaç atarsınız
13 Yorumla- 1 ay
Çok güzel düşünüyorsunuz kesinlikle katılıyorum 😅
- 1 ay
eyvallah dostum
- 1 ay
EyvAllah, gönlünüzce olsun 🌸 huzurlu ve mutlu günler diliyorum
- 1 ay
İyi birini bulsam sevgili olurum ama azıcıkta elektrik falan olacak yani bide ben deliyim iyinin kıymetini bilmek çok zor olur ya.. Haksız mıyım 😅
23 Yorumla- 1 ay
Haklısın haklısın 😅çokça her türlü ama haklı olmak mutlu ediyor mu? 😅
Haklı olmak değil mutlu olmak daha da çok mutlu etmek isterim 😅
Elektrik yoksa 😅uzak ırak yani 😅 trafo gibi adamım ben 😅
Oto elektrik dijital gösterge elektronik ve PC tamiri yaparım
Dükkan vardı sevmediğim için esnafliği bıraktım 😅 iyilik için yapıyorum 😅 yardım amaçlı 😅iyi insanlara - 1 ay
Elektrik şart ağa voltu yüksek olacak 😎😅
- 1 ay
Evet evet her türlü 😅 gönlünce olsun
- Gizli Üye(36-45)28 gü
Hanımefendiler boy kas tip konularına çok takıklar gibi.
13 Yorumla- 28 gü
Eskiden de vardı abi 😅
- Cevap sahibi28 gü
Şimdi daha çok var
- 28 gü
Katılıyorum 😅 Canları cehenneme 😅 Gönlünüzce olsun
- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Biraz da güzelse en azından eli ayağı düzgün olsa olurum
11 Yorumla- 28 gü
Orası da var şimdi 😅 Öyle olsa bir ihtimal olma şansı var 😅
Gönlünüzce olsun
Hayır
bir kez o hataya düştüm. Öpüşmek bile istemiyordum. Yanıma yakıştırmıyordum bir bahaneyle ayrıldım ve 6 senelik olay ama hala vicdan azabı çekiyorum çok iyi çocuktu.11 Yorumla- 1 ay
Bende uzaklaştım işte hiç gerek yok boşuna vakit almayalım 😅
Gönlünüzce olsun 😅
- 1 ay
Başka bir şey mi yapılması gerekiyor tabii ki de seveceğin kişinin iyi birisi olması lazım Bununla beraber elbette hissiyatlar da önemli ama kadınlar eskisi gibi değil çok değişti
11 Yorumla- 1 ay
İnsanlar değişti ahir zamanda yaşıyoruz benim için iyilik yeterli değil 😅
- 1 ay
İyiinsanlar bu dünyada s. kilmeye varlar. o yüzde , epeydir iyi insan olmadım. yeni hedefim, insan da olmamak
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Merhaba yeterli değil başka özellikleri de olması gerekli
15 Yorumla- 1 ay
Merhaba,
Evet evet evet 😅
Normalde böyle düşünmüyordum da 😅dünden beri böyle düşünüyorum 😅
İyi olmak mutlu etmiyor 😅
Yoksun 😅Her şey yolunda mı😅
Dersler nasıl 😅 Sınavlar nasıl - Cevap sahibi1 ay
İyi gidiyor şimdilik sen nasılsın iyi misin Allah kolaylık versin sana calismak zordur bilirim
- 1 ay
Sevindim, iyiyim çok şükür. Aşk harici her şey yolunda. Çalışmayı seviyorum ama çalışmak için sebebim yok. Amaç yok. Hedef yok. Şimdiye kadar çalıştım elime hiçbir şey geçmedi. 😅
Sen çalıştın mı daha önce? 😅
15 küsur senedir çalışıyorum, hep yuva kurmak için evlilik için maddi olarak hazır olmak istedim. 😅
Bir sürü hayal birikti. 😅
Aşk olsa Alice harikalar diyarında olacağım. Sevdiğim için çalışmayı seviyorum ben, çabalamayı.. - Cevap sahibi1 ay
5-6 ay çalıstım 2 farklı işte mobbing uyguladılar çıktım okul bitsin düzgün bir işe giricem sonra da kpss düsünüyorum hepimiz için hayırlısı olur umarım
- 1 ay
Hımm, mobbing bende çok gördüm. Ama hiç ezdirmedim kendimi ezdirmem. Çokça işe girip çıktım. Hepsinin canı cehenneme. 😅
Yolun bahtın açık olsun. 😅
Ne zaman gizliden çıkacan? 😅
Hep gizli mi kalcan? 😅
İyilik bir ilişkiyi yalnızca bir yere kadar götürür bir yerden sonra karşılıklı maddi getirilerin de önemi var.
11 Yorumla- 28 gü
Zaten para yaşamak için şart parasız su bile içilmiyor lavaboya bile gidilmiyor 😅
- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi