• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşık olduğunuz kişiyi unutabildiniz mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Eski sevgilimi tam unuttum derken böyle yaptığı iyi kötü bütün anılar aklıma geliyor... Ben nasıl unutucam... nasıl geçecek bu acı

Aşık olduğunuz kişiyi unutabildiniz mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Hayır. Belki artık hayatımızda yollarımızı ayırmak zorunda kalsak bile bana vesile olduğu şey çok büyüktü. Onun her zaman kalbimin bir köşesinde yeri olacak.

0
    25 Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

çok tuhaf geliyor bu nedense bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@tavuklupilavveayran gerçek sevgiyi maddi alem mantığıyla açıklayamazsın.

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

hayır benim hayatımdaki kişi de senin gibiydi ama ayrılmayı sağlayan da oydu, o yüzden bu bana garip geliyor bu yüzden böyle yorum yaptım. Hatta bunu yazarken belki o olabilirsiniz diye bile düşündüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@tavuklupilavveayran ben sevdiğimle sevgili bile olmadım.

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

anladım zaten o olmadığınızı zaten bizden sevgili değildik ama sizin gibi konuşuyordu sürekli onu kastettim her neyse bütün güzellikler sizi bulsun inşallahhh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@tavuklupilavveayran kaç aydır görüşmeniz oldu?

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

1 sene konuştuk ama şöyle her ay sadece 2 kez konuşuyorduk 2-3 gün yani. Toplasan 1 senede en fazla 1 ay kadar konuşmuşuzdır. Saçma sapan bir şeydi bitmesi iyi oldu ama ben suçlu aramıyorum. Ben evliliğe hazır değildim ama o da hiç çaba vermedi sonra da sen bir şeyleri fark etmemi sağladın vs dedi ve bu tuhaf gelmeye başladı bitmesi de iyi oldu gibi çünkü ben böyle bir erkekle yapamam bana değer asla vermedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Unutamıyorum ondan daha iyisi de gelmiyor... çok özlüyorum... unuttum diyorum aklıma geliyor... aci çekiyorum
      Sende yaşına göre cok olgunsun yaşın kaç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@tavuklupilavveayran tamam... Düşündüğüm kişi sen değilmişsin. Bendeki olayda da farklı bir mevzu oldu. Kendisini çok darlamak da istemediğimden ben de sevdiğimin peşinden 3 ay boyunca gittim. Haftada 1 ya da 2 kez bile olsa ya onla görüşüyordum ya da ilgimi belli edecek bir eylemde bulunuyordum. Bu 3 ayın sonunda yine böyle bir eylem yapacağım zaman ilk başta benimle arkadaş olarak "Selam, merhaba" çerçevesinde bir yüzeysel ilişki olacak şekilde görüşmek istediğini söyledi. Bu konuşma sırasında ben ona çok net sorular sordum. Aldığım cevaplar da oldu da fakat kendisine yine de saygı çerçevesinde "Ne zaman yine de bana ihtiyacın olursa bir arkadaş olarak bile olsa bana ulaşabilirsin. Gözümde değerli bir insansın." dediğim zaman, "Yeterince arkadaşım var zaten ama teşekkür ederim." gibi bir cevap verdi. Konuşmalarının ve 1 hafta önceki tutumunu ele alarak onun kendi içinde bir iç çatışmaları olduğunu anladım. Bu yüzden onu Yaradanıma havale ettim. Onun iyiliği için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@tavuklupilavveayran kısacası bendeki olay farklıydı. Ben küçük eylemlerle bile olsa değer verdiğimi belli ettim. Buna ilk başta ilgiliymiş gibi karşılık verip sonrasında uzaklaşmak isteyen o oldu. Ben de kararına saygı duydum. Bu bile onu sevdiğimden. Darlamak gibi bir niyetim yoktu. Bazen gerçek sevgiyi, sevdiğinin kararına saygı duyup onu özgür bırakarak gösterirsin. Tabii anlayana. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Soran kişi, ben 23 yaşındayım.

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

konuşmalar o kadar benim yaşadığım şeyleri anlatıyor ki bence herkes aynı şeyleri yaşıyor ona karar verdim o da 23 yaşındaydı 😂

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

ama benim konuştuğum kişi yarı yolda bırakan birisi ve bu şekillenme de onun payı yüksek çünkü bir erkekte korumasını beklersin dimi ama onda bunlar yoktu açıkçası ve rahattı bu da bana battı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@tavuklupilavveayran görüyor musun? İnsanoğlu gerçekten benzer imtihanlar yaşıyor. Ben de sevdiğimi koruyacak o kişiydim. Ondan tek bir karşılık bile beklemeden iyiliklerde bulundum. Ama uzaklaşmak isteyen o oldu. Ben de saygı duydum ve Yaradanıma havale ettim. Normal şartlarda yalnızlığı derinlerine kadar bu yüzden hissetmesi gereken bir süreç var. Bu onun için hayırlı olan bir süreç. Yaradanım yine de göstermesin ama fakat olur da gözümün önünde, onu zor duruma düşürmeye çalışan birileri olursa ve bu durumu fark edersem, onu savunmasını da bilirim. Kendisi benle görüşmüyor olsa bile. İşte ona karşı böyle bir sevgim var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@tavuklupilavveayran benimkide başta sahiplenme vs vardı... sonra bir rahat oldu... o da ayrlabilmek ve ilişkiyi ciddiyete bindirmemek içinmiş meğerse...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Soran kişi...

Bazen hayatımıza insanlar gelir ve gider. Her biri bize Yaradanımızın izniyle almamız gereken dersleri öğretir. Seninki de o mevzu. Onu çok özlüyorsun, hala seviyorsun. Ama senin için hayırlı bir insan olmadığı sana çoktan işaret edilmiş bile. Ne kadar güzel anılarınız olsa da böyle bir amacı olmasından da belli ki o senin nasibin değildi. Nasibin olan insan, zira seni böyle bir sebepten dolayı terk etmezdi. Diyeceğim şu ki...

Her yaşanan kötü olayda bile Yaradanımızın aslında bir hikmeti var. Daha iyi bir insan haline gelmemiz için. Daha iyi birine dönüşmemiz için. O yüzden Yaradanımıza yönel, O'nun planına güven, O'na güven. Hakikatı gördüğün zaman nasibin de seni bulur.

Yaradanım gönlüne göre versin. Senin için en hayırlısı neyse onu nasip etsin. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne kadar güzel yazdın böyleee. Bu kadar güzel anlatman yaradanimiza yönel dedin yaa orada öyle bir kaldım 1 hafta önce de bir rüya gördüm çok ilginç ama bu söylediklerin çok iyi geldi 🥰🧡

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben sadece Yaradanımın izniyle anlatmam gerekeni söyledim. İçimden geleni. Kendimden bir şey katmıyorum. Yaradanımın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. Yaradanım cümlemiz için en hayırlısı neyse onu nasip etsin. :)

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

vay ne helal olsun. Ben birde hafızım ve evlenmeyeceğim birisi ile konuşmak istemiyorum o da çok ciddi olduğunu söylemişti ama ciddi olan bir erkek koruyup kollar ben inanamadım yani. Bana denk gelmez böyleleri valla ama helal olsun sana inşallah seni çok seven birisini bulursun 😔🤲🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@tavuklupilavveayran sevgiyle kabul ediyorum. Yaradanım cümlemiz için en hayırlısı neyse onu nasip etsin. :)

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

amiiiiinnnnnnnnn bana da nasip etsin en güzelinden 😭🤲🏻

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

sana garip gelecek ama ben sanki seni tanıyorum gibi geliyor neyse teşekkürler yorum için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@tavuklupilavveayran sevgiyle kabul ediyorum. Yaradanımın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. Yaradanıma emanetsin. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@tavuklupilavveayran beni tanıdığını zaten biliyorum. Sağlıcakla kalmanı dilerim. Yaradanım gönlüne göre versin.

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      1 yıl

nasıl biliyorsun ya o zaman düşündüğüm kişisin anladım tamamdır eyvallah sağ ol

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Vay be, insanoğlu işte böyle tırt bir duygudur bu aşk acısı, izlerde kalır mı kalmaz mı bilmiyorum ama zamanla hafifler, inan bana! 💖 Unutmak zorunda değilsin belki de, sadece büyüyor ve güçleniyorsun. Anılarla barışmayı öğrenmek lazım, acıdan ziyade sana yeni bir hikaye katarlar. Kendini iyi hissetmek için kendine zaman tanı, sevgiyle, enerjiniz hep yüksek olsun! 🌈 Bu arada, seni rahatlatan fikirler ve yeni maceralar peşinde koşar mısın?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

6

Cevap

• Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Eninde sonunda unutuluyor

0
    0 Yorumla
  • şekersiz1bardakçay
    şekersiz1bardakçay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

evet ama bazen sinir de oluyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Unuttum derken bile hatırlarız.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet işte sorun da orada başlıyor...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben hereşyde o geliyor gözümün önüne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende de 2.5 yıldan fazla uzun iliskiydi... şu an hayatında biri var onun ama gene de aklıma geliyor... benimde her şey de geliyor... geceleri zor oluyor gece çok geliyor aklıma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya ben ne yapsam o aklıma geliyor ne iş tutsam ne yapsam nereye gitsem biraz dertleşebilir miyiz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Başka iyi birini bulana kadar

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O başka biri de onun gibi olmuyor... iyisinde çıkmıyor... unuttum diyorum kafamda oturuyorum sonra bir bakıyorum gene aklıma geliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bende öyleydim ve bunun üstünden 6 ay geçti ve ondan daha iyisi karşıma çıktı ve ck mutluyum tabi o ilişki içinde ztn yavaş yavaş birskmsitim onu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Maşallah ne şanslısın ... yaşlarınız kaç peki :))))) doğru ilişkiyi bulmak bu demekmiş demek ki... benimkide beni yava ş yavaş bıraktı... en zor de geceleri zor oluyor... gece çok aklima geliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aynı 23 yaşındayız bi sorun tek var aramızda sadece bu olmasaydı doğru ilişki iicnde olurdum bence öyle ztn sorun olsun olmasın ama ben eminim gibi bulduğuma hatta ikimiz iicnde doğru kişiyiz ama sana vereceğim tek tavsiye kendi hayatına bak yeri gelir ağlar üzülürsün ama hemen toparlar kendi hayatına bakarsın ben neleri atlattım unuttum bu mu bana zor gelicek o beni düşünmeyip kendi hayatına bakıyorsa ben neden onun için kendime zarar vereyim böyle düşüncelerin olsun hep kendinde değişikler yap saçını kes boya giyimine değişiklik yap hayatında kendinde bir şeyler değiştirirsen o sana iyi gelicek ufak bir şey de olsa mutlu olacaksın üzülmeye vaktimiz yok artık tam tersi mutlu olmak için bir şeyler yapmaliyiz bence çık arkadasinla otur dertleş işine bak ya da okuyorsan derslerine bir şeyler odağında olsun sanıyorsun şimdi diyorsun da ben ondan başka kimseyi sevemem artık falan yok gerçekten zamanla oluyor çözülüyor her şey bende öyle diyordum 2 ciddi uzun iliskiden çıktım bende o ilişki içinde ne yaşadığımı ben bilirim her ayrılıkta öyle diyordum bende unutamam sevemem falan sonra tam tersi biri çıkıyor tekrar sevmeye basliyorsun iyi geliyor başta da doğru kişi sanıyorsun meğerse değilmiş bu da bi imtihandir bunda da vardır hayır diyorsun ve hayatına bakıyorsun sonra dediğim gibi biri çıkar tekrar sevmeye başlarsın yani önceden hayatında o yoktu şimdi olmamasi da bir şey değiştirmez isteseydi şu an yanında olurdu o yüzden anlam veremediğini birakicaksin sen aynı şekil devam et varsa kaderinde yine bir araya gelirsiniz ztn yoksa daha iyisi gelir emin ol

Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Unuttum

0
    0 Yorumla
  • Dürümcümusti2013
    Dürümcümusti2013 Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.

Bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kimi?

0
    0 Yorumla
  • thescorpion
    thescorpion Takip Et
    Master Yaş: 40
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

10 dakikada unuturum

0
    0 Yorumla
  • Depresifkumpir
    Depresifkumpir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

evet

0
    0 Yorumla
  • ULASILMAZADAMM
    ULASILMAZADAMM Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    1 yıl

neden ayrıldın

0
    0 Yorumla
  • BlackMr
    BlackMr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    1 yıl

Çok zor oldu

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşık olduğunuz kişiyi unutabildiniz mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşık olduğunuz kişiyi unutabildiniz mi? 57 cevap verildi
Aşık olduğunuz kişiyi unuttunuz mu? 25 cevap verildi
Gerçekten aşık olduğunuz kişiyi unutur musunuz? 6 cevap verildi
Selam arkadaşlar aşık olduğunuz kişiyi nasıl unuttunuz? 20 cevap verildi
Hayatınızın aşkı olduğu düşündüğünüz kişiyi nasıl unuttunuz? unutabildiniz mi? 6 cevap verildi
Aşık olduğun kişiyi unutmak? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨