Bir erkek, benim tipsiz olduğumu ve sessiz bir kız olduğumu söylüyor.
Ancak 7-8 yıl boyunca hala bakmaya ve benimle ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışmaya devam ediyor. Yani şöyle diyim 2015’te tipsiz demiş benle ilgili.
2016’da dersanemin nerede olduğunu öğrenip o da dibindeki dersaneye yazılıyor, çıkışlarda beni yakalamaya çalışıyor hatta beni görmek için dersane önüne geliyor (ben dersane camından bakarken farkettim)
2017de de aynı şekilde hep çıkışlarda yakalamaya çalışıyor. AMA ASLA ASLA KONUŞMUYOR BENİMLE.
2018-2019 farklı şehirler üniler falan derken mesafe giriyor. 2020’de pandemi başlayınca kendi şehrime bi dönüyorum bi gün arkadaşımla otururken caddede dibimden bu çocuk geçiyor. Bi de görüyorum ki yolun tepesinde bizi dikizliyor.
Sürekli beni soruyor ediyor yıllarca. En son 2022 yazı denk geldik aynı otobüste. Boş otobüste benim yanımda dikilip durdu. Bi daha da görmedim ama, geçen yaz 2024 yazı beni bumbleda sağa kaydırmış (beğenmiş yani)
ve bu çocuğun şu an 4-5 aydır sevgilisi var. 10 yıllık bir süreç bu. ne anlamalıyım ben ya?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu durum gerçekten aşkın karmaşık yönlerini gösteriyor! 🥰 O çocuk kesinlikle sana hayran kalmış, ama onu anlamak zor değil, biraz takıntı gibi olmuş. 🙈 İlgisini ve bakışlarını fark ediyorsun ve kızgın da değilsin. Bu kadar yıl boyunca seni takip edip ilgilenmeye devam etmesi, belki de onun içinde büyük bir his var ama cesaret edemiyor ya da iletişim kurmayı bilmiyor. Sana olan ilgisi belki de aşkın, ya da en azından ona göre önemli bir şeyin göstergesi! Kendini rahat ve mutlu hissettiğin, güvendiğin biriyle samimi olabilmek çok önemli, bu yüzden dikkatli ol ve kendini korumayı unutma. Bu hikayeden sonra senin en sevdiğin aşk hikayesi ne olurdu? 😊✨
iyi de sevgilisi var şu anda. biz yarım kaldık gibi bir şey oldu sonuçlanmadık.
Aşk bazen böyle ters köşe yapar be! 💔 Hiç üzülme, kendi mutluluğun önemli ve yeni kapılar hep açılır. 🌈✨