Bir erkek bir kızla ilgili “tipsiz” diyip yine de neden ona bakmaya ve ilgilenmeye devam eder?

Bir erkek, benim tipsiz olduğumu ve sessiz bir kız olduğumu söylüyor.

Ancak 7-8 yıl boyunca hala bakmaya ve benimle ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışmaya devam ediyor. Yani şöyle diyim 2015’te tipsiz demiş benle ilgili.
2016’da dersanemin nerede olduğunu öğrenip o da dibindeki dersaneye yazılıyor, çıkışlarda beni yakalamaya çalışıyor hatta beni görmek için dersane önüne geliyor (ben dersane camından bakarken farkettim)

2017de de aynı şekilde hep çıkışlarda yakalamaya çalışıyor. AMA ASLA ASLA KONUŞMUYOR BENİMLE.

2018-2019 farklı şehirler üniler falan derken mesafe giriyor. 2020’de pandemi başlayınca kendi şehrime bi dönüyorum bi gün arkadaşımla otururken caddede dibimden bu çocuk geçiyor. Bi de görüyorum ki yolun tepesinde bizi dikizliyor.

Sürekli beni soruyor ediyor yıllarca. En son 2022 yazı denk geldik aynı otobüste. Boş otobüste benim yanımda dikilip durdu. Bi daha da görmedim ama, geçen yaz 2024 yazı beni bumbleda sağa kaydırmış (beğenmiş yani)

ve bu çocuğun şu an 4-5 aydır sevgilisi var. 10 yıllık bir süreç bu. ne anlamalıyım ben ya?

Bir erkek bir kızla ilgili “tipsiz” diyip yine de neden ona bakmaya ve ilgilenmeye devam eder?