Bir erkek uğraştiğı dalga geçtiği bi kıza normal zamanlarda neden hiç bakmaz? Hoşlanma olmasada insan uğraştığı bi insanı merak edip kafasını çevirip bakmaz mı? Bilerek mi yapıyor? Utangaç falan hiç değil kendini rezil etmekten cekinmiyor sürekli ben otururken dibime girip kirlenmiş gibi bakıyor rahatsız olduğumu anladı o yüzden derste bile bunu yapıyordu benimle neden uğraşıyorsun dediğimde canım sıkılıyor dalga geçiyorum demişti sınıftakiler onun benden hoşlandığını sanıyordu ama alt sınıftan bi kiz arkadaşıda vardı
Güncellemeler
+1 yıl
Amacı ne olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence hoşlanmıyor derste sana baktığını falan gördün mü?
Hayır işte hiç bakışını falan yakalamadım ama insan hoşlanmasana uğraştığı biri sonuçta hiç merak edip bakmaz mı? Sadece dalga geçmek için dibime girip kitlenmis gibi bakıp dalga geçiyor
bazen oluyor dalga geçenler ama neden dalga geçiyorki fiziğinle falanmı dalga geçiyor?
Dalga geçilcek bi fizigim yokta ilk başta oturduğum yere kendisinin oturmak istediğini benim başka yere geçip geçmeyeceğini falan sordu ben yerimi değiştirmek istemedim uzattıkça uzattı falan bende utangaç biri olduğum için uzun uzun göz teması kurmaktan rahatsız oldum gözlerini kaçırıp durdum ondan sonra anladı rahatsız olduğumu devam etti kitlenmis gibi bakmaya
bende zannetım fiziğinle alakalı öyle değilse hoşlanıyor olabilir
senden adım bekliyordur
Hiç bakmıyor
tamam cesaretı yoktur