Güncellemeler
1 yıl
Biraz birşeyler anlattı şimdi mesajlaştık "Efendi bir insanım sadece hayatımın belli döneminde ilişkiler anlamında çok ezildim. Ve değişmeye karar verdim böyle de mutluyum istediğimi alıyorum hepsi bu" yazmış
Kısa süre önce biriyle tanıştım kafede çocuk bildiğin dümdüz keko kolları dövmeli boğazı dövmeli saçının yanı falan yani. Ama enteresan biçimde hoşlandımda normalde keko sevmem. Evine gittiğimde ise şok oldum felsefe okuyor , tarih okuyor , okuduğunu ise şuradan anladım her okuduğu kitabı kendi anladıklarını deftere not geçiyor bölüm bölüm , post-it yapıştırmış defter aralarına vesaire okuma standı almış.
Evrimsel psikolojiye bile hakim paradoksta artı şoktayım. Bunları sen mi okudun dediğimde ise: Niye tipimiz serseri diye kültürlü olamaz mıyız? Ben 8 yaşımdan beri okumayı severim özellikle de felsefe okuyup düşüncelere dalmayı sadece sokakta kafede kitap okumuyorum dedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Keko kültürlü olamaz. Tek bildiği karı kızın full olduğu mekana gidip keko keko bilmediği şeyleri yiyip içip kız düşürmek.
Kendisi evet sosyal biri kafelerde kadınlarla konuşabiliyor özgüvenli ama eğitim düzeyi de üniversite mezunu mekatronik
Bu zamanda 100 puan alsan üniversiteli oluyorsun zaten artık. Önemli olan kendini geliştirebilmiş olması. Kitap okuma alışkanlığının olması. Hayati felsefesi. İnsanlara yaklaşımı
Keko dediğimiz şey sadece serseri görünümlü olmak değil ki.
Diksiyonu da düzgün buarada şive yok
O zaman o keko değil. Keko dediğin konuşmayı bilmez, cahildir, zeka seviyesi düşüktür.
Ablamda "Kız düşürmek için keko takılan normal insan işte sadece tarz" dedi
Anladığım kadarıyla akıllı ve kültürlü bir arkadaş. Böyle insanlar kız düşürmek için böyle bi kılığa bence bürünmez. Öyle sevdiği için öyle takılıyordur.
Erkeksizlikten her khezo, kekolarla ilişki yaşar bu hiç şaşmaz
Keko birinin evine gittin? yani kültür öğrenmeye?
Demek ki dış görünüş ile keko olmuyor keko dediğin şu bahsettiğin dış gorunus ile alakasız bence.
Keko degil acik biri demekki her dövme yaptiran keko mu oluyor
Biraz birşeyler anlattı şimdi mesajlaştık "Efendi bir insanım sadece hayatımın belli döneminde ilişkiler anlamında çok ezildim. Ve değişmeye karar verdim böyle de mutluyum istediğimi alıyorum hepsi bu" yazmış
O kadar düzgün anlatiyorsun ki bende hoslancam birazdan
O benim vermem kimseye de çok zeki. "Böyle olduğun zaman insanlar , kadınlar sana kolayca güveniyorlar efendi imaj olduğunda ise sana karşı gard alıyorlar daima apt*lı oynarım ben" yazdı hoşuma gitti
Yani kadinlara yakin olmak için aptal numarasi mi yapıyor
Hayır tüm insanlara karşı öyle geçen arkadaşımla tanıştırdım çok az konuştu sonra bana masa altindan mesaj attı "Bacağını az sağa çek bilerek çayı düşürcem yere" diye. Akşam kız kankamın benim arkamdan konuştuğu SS leri attı. "Beni s*lak gördüğü için rahatça dedikodunu yaptı benimle o yüzden sakar s*lak davrandım manipülasyon" diye
Olm bu senide manipüle etmesin
Eder kendi de diyor zaten "Her iletişim bir manipülasyondur" diye
En azından dürüst benimki hem yalancı hem canım
Hem canım yazacaktim😭😭
Kadınlar keko sever ama kitap okuyan adami sevmez kendinizi kandirmayin
Kadınlar hakkında böyle düşüncelere sahip erkeklerin nedense hayatında pek kadın yoktur bu da böyle bir paradoks. d
Haklısın kadın ne? kadın ne demek? 🙂
🙂 bu mesajdan sinra size 1 ay veriyorum ilişkiniz en fazla 1 ay surebilir hatta daha kısa
O söyle kadinlar efendi erkek sevmez ve biraz gizem gerekir daha yeni tanistigi kiza herseyini anlatmaz söylemez yazık erkrkliğine
Ötede ağlar mısın? Hayatında kadın yok.
Doğru dişi sinek bile yok 😀
Vgbvbbvbg oluyor muymuş şaşırtıcı.
Kültürlü olsa keko olmaz
Okuyorsa kendine okuyor..
Okumuş keklikte varmış
Keko ise ondan bir şey olmaz
Görünüş yanıltıcı olabilir
İtin yoldaşı it olur
Aynen ya güzel hayal
Sorumu niye kaldırdın ksssszz
Ben kaldirmadim ki