Eşim ile evliliğimiz çok kötü gidiyor 29 yaşındayım 3 senelik evliyim ne yapmam lazım boşanmak korkutuyor beni birini bulamam diye?

Arkadaşlar eşim ile 3 sene olucak haziranda evliyiz her Allahım günü kavga ediyoruz neredeyse benle anlaşamıyor onla af edersiniz ama yatmak bile istemiyorum artık çocuk düşünüyoruz zaman zaman babam ile annem çok karsilar boşanma işlerine babam kalp krizi geçirdi ondan dolayı çok çekiniyorum söylemekten çok mesafeli bir adam zaten babam çok korkuyorum çocuk yapıp öyle mi boşansam ya da ne yapsam her gün ağlıyorum çok üzgünüm bende babamın şirketinde çalışıyorum kendi başıma eşim mesleğini yapmıyor çünkü artık devam edemiyor sporcuydu transfer olamadı vs şu an bam başka bir işle uğraşıyor ve borc ödüyor ne borcu ödediğini bile bilmiyorum ben baştan beri güvenmiyorum ama bir tarafım onu istiyor çünkü çok hayal kurmuştum evlenirken sarışın böyle çocuğum olsun isterdim hep ben d oda sarisiniz bana bir yol gösterin lütfen boşanmak çok dilime dolandı artık psikoloğa gitsem oda çare değil gibi geliyor

Eşim ile evliliğimiz çok kötü gidiyor 29 yaşındayım 3 senelik evliyim ne yapmam lazım boşanmak korkutuyor beni birini bulamam diye?