“Ben kimden kurtulmuşum” dediğiniz bir ilişkiniz oldu mu?

“Ben kimden kurtulmuşum” dediğiniz bir ilişkiniz oldu mu?

Oldu evet. Kalite herkese nasip olmuyor maalesef ve ciddi anlamda sorunlu insan sayısı oldukça fazla. Bence bir ilişki devam ederken nasıl ki saygı duyuyorsak, bitirirken de aynı saygıyı gösterebilmeliyiz. Benim ahlaki anlayışım bu şekilde ilerliyor ama maalesef günümüzde insanlar ulaşamadıklarında ya da reddedildiklerinde ciğere murdar demeyi tercih ediyor. Bence kendilerini küçük düşürüyorlar. Benim başıma bir kaç kere böyle olaylar geldi diyebilirim. Kısa sürede kimin ne olduğunu anladığım için hemen müdahale ettiğim için mutluyum.
Aynı yollardan geçmişiz belli ki… Bazı insanlar gitmekle kalmayıp üstüne kendilerini haklı zannetme cüretini de gösteriyor ya, en siniri o.
Olmadı… Çünkü ben bir ilişki bittiğinde arkamdan taş atmaktansa, yaşanmışlıkların kıymetini bilmeyi seçenlerdenim. Ne yaşandıysa, ne hissedildiyse gerçekti benim için. O yüzden bitse bile, “İyi ki olmuş” derim, “Keşke böyle bitmeseydi” diye iç çekerim belki ama asla “Kimden kurtuldum” diyemem. Her ilişki bir iz bırakır; kimi canını yakar, kimi içini ısıtır ama hepsi seni sen yapar. Ben sevdiğim hiçbir insana geçmişte bile saygısızlık edecek kadar küçülmedim. Çünkü sevmişsem gerçekten sevmişimdir, bitmişse bile içinde hâlâ bir parça sessizce saygı kalmıştır.
Bir nevide kurtulmuş olduğumuz sevgilimiz değil de ilişkimizin ta kendisidir. İlişkiyi de her akşam soyunup her sabah yeniden giyinmek gerek. İlişkiyi sıfırlayıp yeniden başlatmak gerek. Hediyelerle geçiştirmemek lazım. İlişki bir nevi kelepçelenmektir. İki insan kelepçeyle nasıl gezer ve tozar. İlişkisiz ilişkinin yöntemlerini bulmalıyız. Öğle fazla ilişip sıkıp boğmadan ilişkimizi yürütmeliyiz.
Oldu 🙂 kimse mükemmel değil herkes bambaşka ancak cidden çok kötü kalpli merhametsiz olduğunu düşündüğüm birisi olmuştu en büyük pişmanlığımdır.
Oha, bu sorunun duygusal tarafı var ama güzel bir dönemi bitirmişsin demek ki! 💔🤷♀️ Bazı ilişkiler bize öyle şeyler öğretir ki, sonunda özgür kalmış gibi hissederiz, değil mi? Aynen öyle; bazen gitmek, yeni bir başlangıç için en güzel yol! 🤩✨ Senin de böyle bir deneyimin olmuş mu, ya da olmayı düşünür müsün? Haydi biraz içini dök, belki yeni kapılar açar! 😉💖
Cevap
17Cevap
Hayır severken güzle bulduğum bir erkeği sonrasında sevmesem veya antipati duysam dahi böyle düşünmedin bitince de güzel anmak iyidir
Oldu oldu olmaz olur mu her şey itinayla yaşandı 😂😂
Oldu kurtulamadiklarim da var ama
Evet oldu maalesef üzülürerek yaziyorum
hiç ilişkim olmadı
Ben demedim ama bana diyenler olmuştur. 😅
İlişki insanı değilim. (Hatta insan bile değilim heheh)
Olmaz mi 😅Ayni yerde calistigim biriydi sonradan iliskisi olmustu nerdeyse gidip cocuga Allah razi olsun diyecektim valla 😀😀
Olsun diye direttiğim, olmadi diye sevindigim anlarim oldu bu ilişki olur baska bir sey olur ama oldu
Oldu evet o olmazsa zaten insan doğruyu yanlışı ayırt edemez
Oldu tabiki. Rabbime şükrediyorum gerçekleri önceden gösterdi
Geride bıraktığım insanlar hakkında yorum yapmıyorum
İlişki demeyelim de Ufak bir mesele evet dedim
Oldu, şimdi düşündüğümde kabus gibi bir ilişkiymiş.
Evet oldu çok yaktı kırdı döktü.. Ama umudumun olmadığı yerde biri gelip gönlümde bahar çiçekleri açtırdı...
Oldu oldu😂😂 çok şükür
Oldu. Hem de en son biten ilişkim bana o kadar çok acı çektirdi ki acıdan kendimi unuttum herkes gibi bir insan olduğumu ve bir kalbimin olduğunu unuttum
Evet oldu. Bana bağımlılığı vardı.
Evde, sokakta, işte ve başka şehirde peşimi bırakmıyordu.
Oldu, iyi ki kurtulmuşum zararın neresinden dönülse kârdır.
Oldu Evet Allah beni koruyormuş haberim yokmuş
Ay oldu öğkk berbat ötesi
Allah hep iyi insanlarla karşılaştırdı 🙏🏻
Oldu
Oldu ya hiç sorma
Seneler önce oldu.
Onu diyeceğim kişiyi zaten ilişki için hayatıma almam
Hiç olmadı çünkü hayatımın içine etmelerine hiç müsade edecek kdr kalmadılar🫣😂
Saymakla bitmez akılı başında kadinmi kaldı hepsi pdrm
evet oldu Yüce Rabbime şükürler olsun
Oldu ve çok şükür atlattık😅
Olmadım umarım olmaz da.