Exim kendinden yaşça küçük kızla beni aldattı?

Arkadaşlar selam, nasılsınız? Umarım iyisinizdir ben berbat bir haldeyim şimdi size sebebini anlatacağım uzun olacak vakti olan zaman ayırmak isteyenler okuyabilir burada içimi dökmek istedim. 1 senelik bir ilişkim vardı başlarda her şey harikaydı ama son bir kaç aydır beni inanılmaz ihmal etmeye başladı. Biz sevgili olmadan önce arkadaştık 6 sene önce tanışmıştık ve güzel bir arkadaşlığımız vardı ama 2 senedir birbirimize karşı hislerimiz oluşmuştu ve açılamamıştık, birbirimizi kaybetmemek arkadaşlığımızı mahvetmemek için de hep sustuk ama sonunda bir şeyler oldu. Biz sevgili olmadan yaklaşık 1 ay önce erkek arkadaşım bir kızla sık sık buluşmaya başladı bu kız 09’lu ben 04’lüyüm exim ise 03’lü… çok tepki gösterdik arkadaş grubu olarak ama bize yalnızca arkadaşı olduğunu söyledi. Bizim sevgili olduğumuz gün de o kızı engelledi aradan 5-6 ay geçti ben eximin hesabında bu kızın yeni açmış olduğu hesabının ve Priv hesabının ekli olduğunu gördüm hemen exime gönderdim bu kızı takibi bırakır mısın dedim arkadaşım dedi ama ısrar ettim mesaja bakmadı. 4-5 ay boyunca yalvardım bırakmadı o kızı bana hep savundu en sonunda uzun bir konuşma yapıp ayrıldık. Ayrılalı 2 hafta olacak ama hiç bir sosyal medya hesabımızdan birbirimizi çıkartmadık. Dün gece saat 11 gibi Spotify hesabını stalklamak istedim beni çıkartmış diğer kızları da çıkartmış yalnızca bu 09’lu kız ekli… Kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen 1 saat idrak etmeye çalıştım sonra saatlerce ağlamaya başladım. Bir ortak arkadaşımız sayesinde de aldatıldığımı öğrendim :) hem de küçük bir kız çocuguyla erkek arkadaşım p3d@filiymiş… öyle kötü hissediyorum ki içimi dökecek kimseyi bulamadıkça buraya yazdım. Bunu nasıl atlatırım nasıl toparlanırım bilmiyorum…
Exim kendinden yaşça küçük kızla beni aldattı?