Kesin bir dille ilişkimizi bitirmemiştik sıradan bir tartışmaydı, karaktersiz zaten beni aldatıyormuş bulduğu fırsatta evlenmiş. Kendisi beni çok seviyordu ya da ben öyle sandım üzerimden bu şoku atlatamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
9 yilda sevgilini taniyamadiysan, boyle birsey yapmissa bence verilmis sadakan varmis. Gecmisler olsun
Onu tanıyanlarda o kadar şaşkın ki tek yanılan ben değilim
Allahin sevgili kuluymussun, bide dusunsene evlenip cocugunuz varken boyle birsey olsaydi
Bunu hiç bir zaman bilemeyeceğiz... Kalbimi öyle bir kin kapladı ki hislerimi sizlere anlatmak imkansız ama çok zor yaşadığım şeyler
9 yilseninle eglenmis iste
Eden bulur yanina kalmaz merak etme
Bulmuş galiba ondan bundan alıyorum haberlerini, insan hayatında bir kez aşık oluyormuş demiş. Onada söyledim başına gelen her kötü şeyde beni hatırla, ben seni Allaha havale ettim diye...
En dogru yapilmasi gereken o
Karakter çok etkili olur bu durumlarda
Sessiz sakin bir insandı, ben onun tam tersi beyefendi ile evlendiğimizde anlaşamazmışız ona kötü davranıyormuşum falan
Gibi diyebiliriz aslında
Yani hiç birşeyin garantisi yok ki benim annemle babamda 30 yıldan sonra boşandı
Dokuz yıllık sevgili mi olur
Lise ve üniversite iş bulma para biriktirme derken oldu
O kadar uzun olunca sevgililik olmuyor. Zaman kaybı oluyor
Benimle evlilik düşünüyordu beni sevmedi diyemem cidden sevildiğimi hissediyordum ama sonra bir anda başka bir insana dönüştü onu tanıyan herkes inanamadı bu duruma
9 yıl iyi sabretmiş yine
Bana mı?
Sevgililik oyununa
Karşılıklı seviyorduk birbirimizi oyun değildi ama sonumuz olmasaydı keşke böyle
Sevgililik oyundur. Evlilik harici ilişkilerin hepsi öyle
Çok afedersiniz ama enayi yerine koymuş seni🙄
O kadar haklısın ki
9 yıllık ilişki mi olur yaa bu ne saçmalık.
Lise, üniversite derken bir de benim evlilik korkum böyle böyle geçti yıllar
En güzel yıllarını boşa harcamışsın yazık.
Bunu okuduğumda kalbim sızladı
Maalesef ama gerçek bu.
Peki
Şu an yaşın kaç?
25
Neyse çok geç değil 3 5 sene hayatını ve kadınlığını yaşa doya doya içinde hiçbir şey kalmasın.
Kurtardım yani yine
E yani. Peki bu 9 senenin kaç senesinden keyif aldın?
Son aylar hariç sevdiğimi ve sevildiğimi hissettim ama yaptığı şey herşeyi aldı götürdü özellikle lise dönemi çok iyiydi
Sonunu bırak sonu önemsiz.. Peki ya üni dönemi?
Lise de okulu ailevi nedenlerden bırakıp çalışmaya başlamak zorunda kaldı, üniversitede yalnızdım sık sık görüşüyorduk ama benim ailemde bu durumdan ötürü onunla evlenmemi hiç istemiyordu kaçalım falan dedi pek ciddiye almadım.
O zaman yanlış yapmışsın üni dediğin yer eğitim kadar hayatı da yaşama yeri.
Üni. dönemi sevgilimin olması engel değildi ki çok iyiydi sosyal hayatım.
Sadece gezmekle tozmakla olmuyor bu işler. Seks de lazım. Uzak ilişkin olduğu için de kendini boş yere bağlamışsın.
Cinsellik olmadığı için mi bitti sence herkes tam tersini düşünür ya erkek cinsellik yaşadığı kadına değer vermez diye
Olsa da bitecekti olmasa da. Sizin ilişkiniz zaman aşımını çoktan doldurmuş. Haa dersen ki evliler nasıl evli kalıyor. Onlar da mutsuz ama çocuklar evliliği ayakta tutuyor.
Peki eski sevgilimin çok pişman oldum ben hayatımda sadece bir kez aşık oldum demesi nedir, bir de bana ben senin bu kadar beni sevdiğini bilmiyordum dedi...
O geçmişte kaldı ve artık ne olduydu ne demişti falan filan bunların bir önemi yok.
Maalesef, peki
Maalesef değil gayet güzel aslında.
Ben onu çok sevmiyordum o beni hiç gitmeyeceğine, beni hep çok seveceğine inandırdı daha sonra da yok oldu. Evet ne söylese ben ne söylesem çok geç. Sen çok pozitif yaklaşıyorsun.
Tamam da olması gereken bu zaten.
Kimseye derdimi anlatamıyorum ki cevapların için teşekkür ediyorum zaman ayırdın
Sorun değil zaten
10 lü yaşların ikinci yarısı sizinkisi gibi masum aşklar sevgiler içindir
20ler hayatı ve seksi doya doya yaşamak
30 lar ise evlilik ve aile kurmak içindir.
Sizinkisi 10 lü yaşların sonunda bitmesi gerekirken fazla uzamış tek sorun bu
Fena yıkılmış olmalısın
Yıkılmak kelimesi hiç bir şey
Hakkında hayırlısı diyelim ama bu kafayla yeni bir ilişki doğru olmaz uzun süre kafa dinlemek lazım benimde başıma geldi 1-2 yıl hayatıma kimseyi sokmamıştım
Bende bir de tercih edilmeme tramvası yarattı galiba bu durum psikiyatri randevusu aldım tek başıma atlabileceğim bir olay değil
Zaman bence herşeyin ilacı
Nasip tabikide ;)
Başka da çarem yok
Pekala 💔