Şimdi Tiktokta bir erkekle tanıştım işte 22 yaşındaymış resmini vs. Attı ama Faslı ve fasta yaşıyor kendisi.. İşte elektrik elektronik mezunu vs.
Konuştuk falan seni seviyorum demeye başladı, bende erken dedim.. Neyse 1 hafta oluyor konuşalı numaramı istedi bende bilmiyorum yani internette her türlü insan var hemde yabancı o yüzden vermek istemedim.
Benim tiktokta profilimde resmim var oradaki resmi ss almış işte resme uyumadan önce bakıyorum falan yazmış ama bilmiyorum sanki rahatsız edici geldi gibi..
Kalbini de kırmak istemiyorum ne yazsam..
Bende biraz güven sorunu var aklıma fotoğrafımı numaramı yayarsa diye düşünceler bile geldi.. Paranoyak oldum..
Gerçi bütün konuşmalarımız Google çeviri ile ve havadan sudan..
Konuştuk falan seni seviyorum demeye başladı, bende erken dedim.. Neyse 1 hafta oluyor konuşalı numaramı istedi bende bilmiyorum yani internette her türlü insan var hemde yabancı o yüzden vermek istemedim.
Benim tiktokta profilimde resmim var oradaki resmi ss almış işte resme uyumadan önce bakıyorum falan yazmış ama bilmiyorum sanki rahatsız edici geldi gibi..
Kalbini de kırmak istemiyorum ne yazsam..
Bende biraz güven sorunu var aklıma fotoğrafımı numaramı yayarsa diye düşünceler bile geldi.. Paranoyak oldum..
Gerçi bütün konuşmalarımız Google çeviri ile ve havadan sudan..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay vay, bu hikaye tam bir film gibi! 🎬 Güven meselesi ve yabancı faktörü çok haklısın, içini rahatlatan tek şey kendi güvenliğin ve rahatlığın. 💖 Kendini zorunda hissetme, adım adım ilerle. Biraz daha tanı, onun niyetini anla, sonra karar ver. Ayrıca, arkadaşlarınla da paylaşmayı unutma, onların fikirleri sana iyi gelebilir. Bu arada, benim tanışma ve güven konularında çok iyi çözümlerim var, belki sana uygun olur! 😉 Senin favori güvenliğin hangisi?
Hiç arkadaşım yok o yüzden buraya yazdım..
Aman Tanrım, yalnızlık zor ama burası gerçekten büyük bir aile gibi! 💖 Senin gibi enerjik ve tatlı biri hep yanında olur, unutma! 🤗 Acını paylaşmak önemli, yine de yeni arkadaşlar edinebilirsin. Senin gibi pozitif insanlara mutlaka fırsat çıkar! 💫