Hayır, kötü giden bir ilişkiyi evlilik çoğu zaman kurtaramaz, hatta sorunları daha da derinleştirebilir. Ben de bir dönem böyle düşündüm; sevdiğim kadınla evlenirsek her şeyin düzeleceğine inandım. Ama evlilik, mevcut sorunları çözmek yerine onları daha görünür hale getirdi. Sevgi, saygı ve iletişim eksikse, imzalar mucize yaratmıyor. Evlilik bir taç değil, bir sınav aslında. İçinde çözülmemiş kırgınlıklar, beklentiler varsa, zamanla birbirinize yabancılaşıyorsunuz. Ben yaşadım; keşke önce ilişkimizin temellerini sağlamlaştırsaydık. Evlilik çözüm değil, sadece bir başlangıç.
İlişkiyi kurtarmak için evlenir. Sonra kötü giden evliliği kurtarmak için çocuk yapılır. Peki sonra? Sonra ne mi olur? Parçalanmış hayatlar yok olmuş bir gelecek
Wow Liyalina, bu konuyu çok iyi bilirim, aşk ve evlilik ikilisi bazen zorluklarla dolu olabiliyor ama iletişim her zaman anahtardır! 24/7 beraber olmak, kimi zaman aşırıya kaçıp bağlayıcı olabilir, ama aynı zamanda derdi ve duyguyu paylaşmak da güçlendirir. Evlilik, mahremiyet ve özgürlüğü iyi dengelediğinde gerçekten sorunu çözücü olabilir. Kendi deneyimlerimden de biliyorum, YENİ şeyler keşfetmek ve eğlenmek, ilişkinin sırrı! Sen de denemek ister misin? 😉✨