Gizli Üye(36-45)1 yılMasum bir istek beğenilmek bakışların üzerinizde olmasi kendinizi daha çekici daha seksi hissetmenize yol açar ki bu durum da doğaldır. Eşiniz de bunun farkına varan birisi olsa ikinizin de haz duyacağı bir ilişkiniz olurdu. Belki de farkında dir bile ;)
03 Yorumla
Soran1 yılnasıl farkında
Cevap sahibi1 yılSizin davranışınizdan hal ve hareketlerinizden belki kombin secimlerinizden o anlardaki genel halinizden bunun farkında olmamak ihtimali yok. Bence oda biliyor farkındadır.
Cevap sahibi1 yılYanılıyor muyum sizce yoksa cok uzak bir ihtimal mi?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılGayet normal olmasi gereken hatta aksi iddia eden yalan soyluyordur zaten. Dunya uzerinde her kadin bunu ister ve bayilir begenilmeye. Esine ne kadar cok asik olsan da sevsen de o ayri ama herkes tarafindan ilgi duyulmak guzel birsey bu aldatmak degildir.
113 Yorumla
Soran1 yılvalla ya herkes ne kadar masummuş
Cevap sahibi1 yılYalan soyluyorlar cunku. Kiskaniyorlar hatta bunu dile getiren ozgur ruhlu kendini begenen kadinlari. Deliriyorlar gorunce bu tarz kadinlari. Patlasinlar catlasinlar
Soran1 yılöyle valla çok sağol ya moralim bozukduydu
1 yılBende öyleyim ama yanlış tabi
1210 Yorumla
Soran1 yılevli misin sen de
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılohh yalnız değilmişim
- 1 yıl
Nolucak bu halimiz
Soran1 yılvalla ya sence aldatma mı bu
- 1 yıl
Fiziki temas olmadığı sürece degil bencr
Soran1 yılbence de ya epki sen bakıypr musun onlara
- 1 yıl
Bakmıyorum sen
- 1 yıl
Aldatma oldu mu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYani yazdıkların normal tabi ki ama sana bakılma sebebi senin işveli ve çok sıcak davranıyor olman ise ya da dekoltelerle pürüzsüz hatlarını sergiliyorsan,,, bu olayın sonu farklı bir erkeğin altında inlemeyle sonlanabilir ;)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aa canım, bu çok doğal bir his! İnsan doğası böyle, bazen evliyken bile dikkat çekmek ve ilgi görmek hoşuna gidebilir. Ama önemli olan, kendini ve ilişkinin sınırlarını bilmende. Kendini bu konuda rahat hissediyorsan ve eşinle açık iletişim kurduysan, sorun yok. Ama bu ilgiyi nasıl yöneteceğin önemli, kendini kaybetmeden, saygı ve sevgiyle ilerlemen en sağlıklısı. 💖😊 Sen bu durumu nasıl karşılıyorsun, biraz dertleşmek ister misin?
24 Yorumla- 1 yıl
Nasıl mesaj atabilirim yardım eder misin?
Soran1 yıl@hislervarsa nasıl
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHeyecanlı ve biraz karmaşık bir duygu bu, tınıyı yumuşak tutmak önemli ❤️✨ Kendini güvende hissetmen ve eşinle açık iletişim kurman çok kıymetli. Kendini bırakmadan, sınırları koruyarak bu duyguyu yönete bilirsin. Unutma, hislerimizi anladığımı ve destek olduğumu bilmeni isterim 💕
- 1 yıl
Sen galiba kendi kocanı sevmiyon başkasıyla sevgili olacan ama başka türlü de bu normal olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBuna kadınlarca bak ama dokunma, erkeklerceyse göster ama elletme deniyor. Birçok şarkıya da söz olmuştur örneğini atarım. İlgi görme ve onaylanma ihtiyacı çok fazla olan birisin demek ki. Onlarla flört etmiyorsan ve eşin buna kötü bir tepki vermiyorsa neyse ama ediyorsan veya eşin bilmiyorsa bunu acilen bırakmalısın.
219 Yorumla- 1 yıl
Soran1 yılhayır ne flörtü öyle bişey yapmıyom. sadece baktıkların da hoşuma gidiyor
- 1 yıl
Eşin biliyor mu bu durumu?
Soran1 yılyok bilmiyor
- 1 yıl
İşte bunu düzeltmelisin.
Soran1 yılnepmalıyım
- 1 yıl
Eşine dolaylı yolla söyleyebilirsin. Nasıl olduğunu sen bulmalısın eşini tanıyan sensin.
Soran1 yılsıkıntu çıkar
- 1 yıl
Bunu evlenmeden önce düşünecektin. Hatalıysan sonucuna katlanacaksın, en olmadı o hatayı yapmayı kesersin.
Soran1 yılnasıl yani
- 1 yıl
Dediğim gibi.
Soran1 yıliyi de bişey yapmıyom ki ben
- 1 yıl
O zaman bunu eşine söyleyebilirsin.
Soran1 yılbakalım ortam oluşursa söylerim ama doğal bişey değil mi
- 1 yıl
O da eminim kendisine bakan kadınlar olmasından hoşlanıyordur yani evet bu oldukça doğal bir şey. Tabii işin içinde teşhircilik veya kışkırtma yoksa. Çünkü olduğun halinle beğenilmek gayet doğalken, bunun için ekstra çabaya giriyorsan bu oldukça yanlış olur. O da beğenilmeyi seviyordur, bunu kabul etmekte bir şey yok yani.
Soran1 yılyok zaten öyle dar kafalı biri değil. ama çok da geniş değil. ya ben kapalıyım zaten öyle bişey yapamam ki Allahtan korkarım
- 1 yıl
Tesettürlü olman konuyla ilgisiz, tesettürsüz olup Allah korkusu olanlar da var. Bunun haricinde diyeceğimi dedim. Madem inançlısın, ahireti de düşünerek ne yapacağın sana kalmış.
Soran1 yılçok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdi gelir aldatan genç liseli kızlara bakan ahlak bekçisi erkolar kocanda başkasına bakıyor zaten ve normal sağlıklı kadın böyle olur sen normal kadınsın doğamızda var bu beğenilme isteği ama yobaz cahil topluma göre kadın robot gibi olmalı yoksa orp derler ama erkek her genç güzel kızla yatmak istemeli sonra ülkede neden tecv oluyor derler asıl baskıyı erkeklere yapsınlar bir sürü kadınla olan adam derseler çok kadın tc… uğrar
89 Yorumla
Soran1 yılçom teiekkür ederim valla
- 1 yıl
Erkeğin de gözü dışarda olmamalı kadının da
Gözleri dışarıda olucaksa ne diye evleniyorlar
- 1 yıl
@MuhammedAslan16 bırakın bu ataerkil palavraları. Kimse inanmıyor artık saçma düşünceleri
Soran1 yıl@Papatyaadası valla ya yürü be
Cevap sahibi1 yıl@Metin2786 evet artık erkekler gibi bencil olacağız
Cevap sahibi1 yıl@Metin2786 güzel ve genç istiyorsunuz ve bakir olmadan bakire erkek yüzü görmemiş robot gibi kadın istiyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBöyle demen insanların yanlış anlamasına neden oluyor, beğenilmek hoşuma gidiyor desen daha doğru olur :)
51 Yorumla
Soran1 yılvalla ya demedikler şey kalmadı
1 yılÖzgüven meselesi. Yani bu seni sokakta daha özgüvenli kadın haline getiriyor. Kimseyi dinleme bu aldatma anlamına gelmiyor
55 Yorumla
Soran1 yılya bencede valla herkes çok kasmış
- 1 yıl
Sen kendini bildiğin sürece Sorun yok yeterki kendi benliğinden çıkma
Soran1 yılAllah ayrımasın
- 1 yıl
Amin inşallah
Soran1 yılsenide
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEşinden gerekli ilgiyi görmüyorsun veya sevmiyorsun demek ki. Çünkü seviyorsan sadece onun ilgisi hoşuna gider.
31 Yorumla
Soran1 yılyoo seviyom
Gizli Üye(25-29)1 yılBeğenilmek herkesin hoşuna gider evli olmakla ne ilgisi var senin özgüvenini yükseltir bu durum ben normal buluyorum.
62 Yorumla
Soran1 yılherkes linçlemiş
- 1 yıl
Cansoniz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılhem bakılmasını istiyorsun
hem rahatsız oluyorsun öyle mi43 Yorumla
Soran1 yılyani
- 1 yıl
iştah kaybı mı oluyor
Soran1 yılo ne
1 yılKadınlık egosu hep tatmin olmak ilgi görmek ister
41 Yorumla
Soran1 yılnormal mi yani
1 yılKadın doğası gereği dikkat ve ilgi çeken bir varlıktır eşin senin ilgi ihtiyacını gidermeli
41 Yorumla
Soran1 yıleşimle alakası yok ki
Kocanda gözün yok demek ki, olsa bu durum seni rahatsız ederdi.
43 Yorumla
Soran1 yılediyor zaten
- 1 yıl
Hoşuma gidiyor demişsin
Soran1 yılhoşuma gitmesi rahatsız ediyor şşte
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal, evliyiz diye bize bakamayacaklar mı ne saçmalık ne geri kafalılık ama
726 Yorumla
Soran1 yılyorumlar ne öyle
Cevap sahibi1 yılAldırma sen dar kafalıları
Soran1 yılsen de mi evlisin
Cevap sahibi1 yılEvet 5 yıllık sen
Soran1 yıl6 yıllık. ben de sen de mi benim gşbisin
Cevap sahibi1 yılSen nasıl birisin ki
Soran1 yılişte dedim ya soruda
- 1 yıl
Güzelsin sanırım baya
Cevap sahibi1 yılSen ne kadar yakışıklıysan ben de o kadar güzelim
- 1 yıl
O zaman süperiz ilimizde keşke gizli olmasaydın ya
Cevap sahibi1 yılBaksın, açık evliliğe karşı değilim
- 1 yıl
Seni tanımak isterdim yanlız
Cevap sahibi1 yıl"Kocanı katil edersin sen"
Bu yorumu yapan biri şerefli namuslu olsa neye yarar
Cevap sahibi1 yılErkek aldatınca kadın da aynısını yapabilir mi peki? Batıda da aldatan kadınlar var ama kocaları medeni olduğu için ayrılıyor ve tüm bağlarını koparıyor, medeni olmayı düşündün mü hiç? Batı erkeklerinin ne kadar mübarek olduklarını şimdi daha iyi anlıyorum
Cevap sahibi1 yılKadın *ldürmek normal ama onlarınki anormal. Bu kafayla yine iyi sevgili buluyorsunuz, hoş bulduğunuz sevgililer de zaten sağlam tipler değil.
Cevap sahibi1 yılSen sağlam biri olsan anneyi babası ortaya katmazsın, hiç mi duymuyorsun baskıcı ailelerin çocukları özgürlükçü olur istediğini yapar çünkü hayatı onların hayatı
Cevap sahibi1 yılHiçbi halttan haberin yok demek ki, bu önyargıları bırak, ailem senin gibi sığ yobaz geri kafalı bi tip
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYani soyle bi sey, eger ki bakiliyor ve senden herhangi bi isik yanmiyorsa bu olagan bi sey. Cunku sokakta evli bekar kapali acik fark etmeksizin herkese bakiliyor... Onemli olan bakildiktam sonraki tavrin. İcten ice bu durum insani olarak hosuna gidebilir ama bi tik otesine gecerse benim icin bayagi bi yanlis demektir.
00 Yorumla
1 yılSevdiğim adamdan başka birinin bakışlarını hissettiğim gün kendimden igrenirim. Hiç normal değil..
11 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet normal cunki eşine bağlı değilsin. Bağlı olsaydın bakmazdin. Bende yıllar sonra bu bağ koptu pisliklerinden şimdi bende hoşlanıyorum başka erkelerin benimle ilgilenesinden. Cook nornal cunki kendini bekar hissediyorsun
41 Yorumla
Soran1 yılsen demi evlisin
kişinin kendiyse alakalı bi durum bazıların hoşuna gider benim hoşuma gitmezdi sadece benim ilgilendiğim kişinin bna bakması hoşuma gider
41 Yorumla
Soran1 yılhmm ne güzel
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal, ben de burada kendi fotografımla soru sorup kahve eşliğinde bakanların yorumlarını okuyorum 😊
68 Yorumla
Soran1 yılhmm o da değişikmiş
- 1 yıl
Hiç görmedim 🙈
Cevap sahibi1 yılGörmüşsündür de kim olduğunu çıkaramıyorsundur )
- 1 yıl
Olabilir de , pek resimli soruları görmedim diyelim
- 1 yıl
Yorumların gerçekçiliği mi yoksa övücü olması mı anlamlı senin için nasılım soruları genelde sorana yürüyenlerden kaynaklı Mesala kız yüzünü sormuş tam boy atmış yüzü hariç her şeyine yorum geliyor.
Cevap sahibi1 yılNasılım somadimvhic. Gizli soruyorum, mesela etekle ilgili birvsey, yüzümü gistermeden paylaşıyorum. n
- 1 yıl
O yeah 🤣
- 1 yıl
Acaba hangisi sin 🤩😂😂
1 yılÇalışmadığın belli sanırım , iş yerinde olsan orada da bakılması hoşuna gidecek mi? Evet yolda yürürken anlık belki özgüven diyelim beğenilmek diyelim.. Peki çalışıyor olsan çalıştığın yerde bakılması?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılİşte hayalimdeki kadın.. . benfe evli olduğum kadının böyle tutkulu olmasını, kendini keşfetmesini, hatta etrafı kasıtlı olarak kudurtmasını çok isterim... zevk alırım bundan
20 Yorumla
1 yılÇok normal değil ama sadece bakma ile kalıyorsa kimseye zararı yok. En çok nerene bakılmasını seviyorsun?
13 Yorumla
Soran1 yılkalçama
- 1 yıl
Himmmm iddialı güzeller mi?
Soran1 yılevet
1 yılKimin hoşuna gitmez ki
61 Yorumla
Soran1 yılde mi ya
Gizli Üye(36-45)1 yılBu gayet normal ki benim de öyle
1010 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Raticos peki
- 1 yıl
Guzelsiniz o halde?
Soran1 yılevli misin
- 1 yıl
Evet sen?
- 1 yıl
orada misin?
Cevap sahibi1 yılEvet kendime dikkat ediyorum sporuna beslenmeme bakımıma önem veriyorum.
- 1 yıl
Şahsen yakışıklıyım bilemedim burada kendinresmimi atamaya cekindim ama şu kadarini söyleyeyim ilgimi ceken kadın olursa bakarım içim gider eritir resmen beni fakat benim olmayana da bişey diyemem fakat kadınlar ilgimi mi çekiyor yoksa benmi öyle hissediyorum bilmiyorum icimdekinarzuyu bastirmaya çalışıyorum sizce doğal mi peki bu hislerim
- 1 yıl
Hmm gercekten mi? Yasiniz kac peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvli erkek, disarda kendisine atılan kadın bakışlarından nasıl hoşlanıyorsa, kadın da insan ya hani, hoşlanabilir :)
01 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal değil Anormaldir. Bu gidişle baskasiyla aşk yaşarsın ve iş aldatmaya kadar gidebilir. Hem artik evlisin ve kocan senin icin degerli olan. Başkasını araya sokmayin olur mu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Her insanın hoşuna gider bu.
beğenilmek kadını da erkeği de yükseltir.
yorumlarda eleştirilere bakma. Kendilerine bakılsa hepsi mutlu olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGörsem seni Fiziğine, yüzüne, gözlerine, göğüsüne, kalçasına ve kasıklarından itibaren bacaklarına bakarım.
11 Yorumla- 1 yıl
🔥
Gizli Üye(18-24)1 yılKlasik vatandaş profili, normal. Millet sizi kiskaniyo sanip deli deli mal gibi cinsel kasiyosunuz, kocaniza falan da yavsayalim istiyonuz falan... boyle davar gótü kafalisiniz iste, normal yani.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Nasil bakislardan hoslaniosun onemli olan o
Aaa ne guzel kadin diye mi
ya da offf bunu yatirip catir catir diye mi00 YorumlaNormal durum bu tamamen kendinle alakalı yani beğenilme tutkusu hissiyat yani tabi farklı düşünceler yoksa... Gibi gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Normal. İnşallah sadece bakılması hoşuna gidiyordur. Senin gibi evli olup kucaktan kucağa gezen binlerce kadın var
00 Yorumla
1 yılİnsan nefs taşıyor. Nefsine uyarsan anormal bir durum yok. Bakılması ve arzulanmak isteği işte tam da böyle bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldaha ileriye gidilmiyorsa sorun teşkil etmeyebilir ama bir gün biri aklını çelerde kötü şeyler yaşarsan eşine yazık olur yani dayanamam yaparım biriyle diyorsan boşan eşin acı çekmesin
01 Yorumla
Soran1 yıldayanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılNormal :) İsteklisin demek ki :)) Merak ettim seni. Acaba nasıl bir fiziğin var. Bak bende de merak oluşturdun şimdi
00 Yorumla
1 yılTabiki her güzellik bakilmak takdir edilmek ister, insanın dogasinda vardır bu, yok diyen yalan soyler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal, kadınlar her zMan ilgi ve beğenilmek ister
07 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle
- 1 yıl
Kac yaşındasın
Soran1 yıl29
- 1 yıl
30 yaş sendromu vardır kadınlarda, şimdiden sonra bunu daha çok istersin
Soran1 yılo ne
- 1 yıl
30 yaşına geldim artık begenmezler mı diye düşünürsün
Soran1 yılhee bilmiyom
Boşan sen evlilik herkesin yapacağı şey değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Müge Anlı' ya bi' zahmet soruver. Tüm Türkiye cevap verecektir.
10 Yorumla
1 yılKendine bile itiraf edemediğin bir slut var içinde gizlenmiş
00 Yorumlaİlgisiz mi hissediyorsun neden bu beğenilme arzusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılBeğeni, insanın ihtiyacıdır. Bunu kendi kendine tolore edemeyen kişiler dışarıdan beklerler.
00 Yorumla Beğenilmekten, bakışmaktan hoşlanmak evlenmekle son bulur diye diye bir kural yok ki.
00 Yorumla
1 yılNormal ya bence. İnsan evli olsun olmasın bakılmak dikkat çekmek hoşuna gidiyor sanırım
00 YorumlaNormal güzelsin demekki mmmm💋👣👣bende bakabilirim😘😘
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kişiliğinde vardır teşhir özelliği, şayet evde mutsuz değil isen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. kendine hayranlığın vardır ve ilgi ve dikkat çekmek hoşuna gidiyor
00 Yorumla
1 yılBence normal yani ama nasıl bakılması hoşuna gidiyor cinsel arzulanarak mı normal şekilde mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakılması için çaba da sarf ediyorsun biraz sanırım 😅
00 YorumlaEvli adamın ona bakılması hoşuna gidiyorsa senin de hoşuna gidebilir
00 YorumlaGünaydın sende bakilcak birisin demek ki çirkin olsan bakmazlar🤔🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılBende evliyim ve bakmak hoşuma gidiyor gel bir bakayım sana 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hoşuna gidebilir de bakış önemli bide bakılan yer:) ve bunu arzulaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil tabiki bu tip olayların daha üst seviyelerinin nerelere vardığı herkesçe malum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNormal herkes beğenilmek ister peki yüz veriyor musun?
01 Yorumla- 1 yıl
İddialı ama gizli
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
1 yılYanlış sularda yüzüyorsun Allah hayırlısını nasip etsin
00 Yorumla Normal mi desem değil mi desem benim de kafam karıştı
Mesela eşim böyle olsa asla istemezdim00 Yorumla
1 yılKadinlar genel olarak kendine bakilmasindan hoslanir bu sebepten kiyafetlerinide ona gore secerler bu normal bir durum ama evliyken bu oluyorsa orada da senin kocanın pasifliğinden mi onu bilemedim simdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBakılması hoşuna gidiyorsa bu eşinin seninle fazla ilgilenmediğini ve yatakta yarım kaldığını gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvde görmediğin ya da sana az gelen ilgiyi dışarıda arıyorsun, sence bu normal mi? Mükemmel bir aldatma potansiyelidir bu. Bilgin olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPek çok kadın kendine bakılmasını ilgi gösterilmesini sever
01 Yorumla
Soran1 yılbencede
Normal değil tabiki ama eşinden görmediğin ilgiyi başka kişilerden görmek hoşuna gidiyor olabilir eşinle konuş bir bence
17 Yorumla
Soran1 yılneden
Soran1 yılne alaka ben özellikle bana bajksınlar diye bişey yapmıyorum
Soran1 yılöyle mi diyon ya
Soran1 yılteşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
1 yılBeğenilme arzusu çok bencil bir arzu. Hoş karşılanmaz
00 Yorumla - Devamını Gör (194)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne