Selamlar! 🌸 Saygı, sadakat, güven... En çok neye önem veriyorsunuz?

Selamlar! 🌸 Saygı, sadakat, güven... En çok neye önem veriyorsunuz?

Kızlar bir ilişkide en çok kendilerini güvende ve değerli hissetmek ister. Duygularının önemsendiğini, gerçekten dinlenip anlaşıldığını hissetmeleri onlar için çok kıymetlidir. İlişkide dürüstlük, sadakat ve karşılıklı saygı onlar için temel taşlardır. Sevildiğini göstermek sadece sözlerle değil, davranışlarla da desteklenmelidir. Küçük detaylar, düşünülmek, birlikte kaliteli zaman geçirmek onların kalbine dokunur. En önemlisi, olduğu gibi kabul edilmek ve yanında kendisi gibi hissedebilmektir.
Kızların bir ilişkide en çok neye önem verdiği kişiden kişiye değişebilir elbette, çünkü her bireyin beklentileri, değerleri ve öncelikleri farklıdır. Ancak, genel olarak birçok kadının sağlıklı ve mutlu bir ilişkide aradığı bazı temel unsurlar vardır: Duygusal Bağlantı ve Anlaşılma: Ne Demek: Partneriyle derin bir duygusal bağ kurmak, düşüncelerini, duygularını ve deneyimlerini paylaşabilmek, anlaşılmak ve kabul görmek.
Neden Önemli: Kadınlar genellikle duygusal zekaya ve duygusal ifadeye önem verirler. Partnerlerinin kendilerini gerçekten dinlemesini, anlamasını ve duygusal olarak desteklemesini isterler. İletişim: Ne Demek: Açık, dürüst, saygılı ve etkili bir iletişim kurabilmek. Duyguları, ihtiyaçları ve beklentileri rahatça ifade edebilmek, partnerin söylediklerini dikkatle dinlemek ve anlamaya çalışmak.
Neden Önemli: İyi bir iletişim, yanlış anlaşılmaları önler, sorunların çözülmesine yardımcı olur ve ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlar.
Aslında kadınların ilişkiden beklentileri bizimkinden çok farklı genelde hani bizler birazcık ilgi gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz ama kadınlar biraz daha geniş perspektif olarak düşünüp ilişkide sadakat Sevgi karşısındaki erkeğin ona karşı ince düşünceli olmasını bekler
'Sevgi, saygı, güven' duygusu taşıyan, koşulsuzca sevmesini bilen ve değerlilik duygusu sahip bir kişiyse sevdiğine de sevgi, güven, değer verir. Bir erkek kendini değer veren sevdiğine de değer verir. Kendini neyi layıksa karşılığı o gelir. 🌸
Evett çok doğruu
Cevap
10Cevap
Klasikleri zaten hepimiz biliyoruz. Leb demeden leblebiyi anlayabilen olursa bonus işte bu çok önemli))
Güven saygı sevgi ilgi
Saygı, sadakat standart beklentiler. Ben ilgisine ve önceliği olarak görmesine önem veriyorum.
Ne güzell 🌸🍃
✨✨
Dır dır yapmasın beni darlamasın, ergen triplerine girmesin, az öz konuşsun, ilgili olsun, korumacı olsun, iletişim özürlüsü olmasın, :))) kendi bakış açısı olsun hayatında.
Oo harika 😂
Bunları yaparsa tamamdır gjkkk
Bunun kız versiyonun da ben istiyorum jsjsjd
Bunun kız versiyonu ben olduğum için bu tarz biri olsun isterim hayatımda kardeşim 😄
Hahah ben de isterim inşallah buluruz ablam 🌸😃
Aramıyorum isteyen bulur beni farkımız tavrımızdır 😂😂😂
Hahhahahahhaha
🤣
Saygı, sevgi, sadakat bunlar zaten olmazsa olmazda bence daha çok ilgi ve öncelik olma konusuna daha çok önem veriyorlar
Güven olursa bence her şey olur, ilişki karşılıklı güven gerektiren birşeydir. Ama yine de erkeklere pekte güvenilmez bence 😅😅
hahahhahaha
Erkeğin zeki olması cok önemli. Zeki olan bir erkek, hayatındaki kisinin kıymetini bilir ve onu uzecek seyler yapmaz. Diğer tüm ozellikler otomatik olarak o erkekte mevcut olur; saygı, sadakat, anlayıs gibi gibi
Sevgi, saygı, empati, sadakat ve güven hissi, yapmacıklıktan uzak doğallık, merhametli bir kalbe sahip olmak ve vicdan ile hareket etmek.. Tabiki bunlar iki cinstede karşılıklı olmalı ve gerçekten seven ruhlar her anlamda birbirini tamamlamalı..
Zeka sempati anlayış empati merhamet vicdan sabır enerji aura
Arttıran yoksa bitti bu kadar 😂
Hahahah Zekaa çok önemli ya
Şöyle düşün bak maç bitmiş senin takımın kazanmış Galibiyet için tüm argümanlar okey ama hakem ofsayt veriyor öyle bir şey zeka
Hahhahhahajwjwj ne güzel anlattin birde futboldan örnek verdi ya çıldırıyorum jsjwjkee
O da heyecanlı o da heyecanlı aynı şey benzerliklerine devam etmek istemiyorum 😄
hahah tamam
😂
Hemcinslerimi bilmem ben hiçbir şeye önem vermiyorum çünkü ikili ilişkilere inanmıyorum 🫠
Yaaaa
🫠🫠
Bolca sevgi ve ilgi.. Birde beni anlasın benle çocuk gibi olsun sadık olsun yeterli fazlasında gözüm yok.. Yüz fizik onlar gelip geçici..
Genelleme yapmadan cevap su olur bu kizdan kiza değişir kimisi iyi arar kimisi kotu paraya bakan kiz kadar kötüsü yoktur diyelim
Saygı ve sadakat konusuna dikkat ediyorum gerisi gelir
benim için her anlamda güven her şeyden önemli
Saygı sevgi sadakat saydıklarının hepsi olmalı
Sahiplenilmek ya bunu hissediyorsam hersey tamamdir ya!
Genelde denkliğe bakılıyor her anlamda. Çoğunluk maddi anlamda
Güven ilgi istiyorlar ama maddiyat ve dış görünüşe önem verenler de çok gördüm hatta
Bnede
Sevgi, ilgi, anlaşılmak, ortak hobiler, kültürlü olması tam bir green flag olsun ya bir de yakışıklı, seksi, kaslı olsun isteklerim biraz fazla benim ya hekehsjeknsjs
Saygı ve ilgi
İlgi anlayış sadakat
İlişkimin olmamasına önem veriyorum 🤣
Harikax🤣
Yakın mesafe olmasına 😂😂😂
Hahahhahahaha keşkee 🌸
Sipariş üzerine gelse keşke
Ahah keşke
Sevgi güven anlayış ve tabi olmazsa olmaz saygı
Hahah ne geldii😄
Hahah sor sor 😄😄😄
Maddiyat diyen yok hahshahah
Evet yok harbi
Genelde herkes tipe heheheh 😂
Doğru hsjwkkskskd
Hehehe
Ilgi sadakat kapısır 😀
Olabilirr. d
Sevgi ve ilgi bunlar dışında kalanların pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum
Saygının sevginin ve sadakatin olduğu bir ilişkide en çok saygı diyorum...
Zeka ya 😄 kizin aptali sapsali cekilirde erkegin boyle bir lüksü yok
çok var ama dürüstlük bence yani benim için öyle dürüst olmadıktan sonra sevse neye yarar
İletişim, güven, saygı ve dürüstlük
Sevgi saygı kibarlık merhamet falan filan
Ben sadıklığa önem veriyorum
Sevgi güven sadakat
guven ya. guven veren adam gibisi var mi
sadakat en önemlisi
Ben dış görünüşe çok önem veriyorum
1.80 olmasına 179 olursa elenir😂😂😂
Güvene saygıya sevgiye sadık olmaya
Sevgi, güven, saygı, sadakat, empati, iletişim 🙃
sadakat ve ilgi
Saygı ve sadakata önem veririz.
Benim onda ne kadar var oluşuma jdhd
İletişim ve ilgi.
Güven saygı sahiplenilmek.
Sevgi saygı anlayis guven
bazıları ilgiye bazıları romantızme
Sadakat
Sana düştü bunu sorgulamak
Merhaba @1yenimesaj
Üyeyi engelledim, daha fazla rahatsızlık veremez.
Teşekkürler.
Bn teşekkür ederim.
Rica ederim.
Merhamet ve sevgi.
Merhamet önemli
Bence uyum, ama her anlamda
Sadakat, güven ve ilgi
Güvene
İlgi ve saygı
Arkadaşlar sevdiğinizi belli edin tek bu
Saygı ve güven birde Verdiği değer e bakarım
Sadâkat