Tip
Para
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Parası olmayanın yani çalışmayan aylak aylak gezen serseri gibi ama çok çok yakışıklı biri kimsenin ilgisini çekmez kızlar en azından ben alın teriyle çalışan birini tercih ederdim en azından ilk baxışda...
Cevap
3Cevap
para ve tip
Bugünün kızları kesinlikle para para para önemli olan tipde değil aslında insanin icindeki kisilik karakteri bi erkekte once empati sonra merhamet aranmali
Merhametli
Bi kediye köpeğe ya da ailesinden birisine yardım etmesiyle merhametli olup olmadığını ogrenemeyiz yalnız eger hala merhametli diye düşünüyorsan mutluluklar dilerim mutlu ol inşallah
Bana gore karakter. Ama illa birini soylemem gerekiyosa tip. Yakisikli gorunce elim ayagim dolaniyo 😅🤣😂😂 parasi olanin da tribi hic cekilmiyo. Sanirim hepsinin ortasi yok😒
Yol vericem napicam 😹
Sana bisey vermicegim kesin 🤣
İkisi de önemli olsa da severken bunu düşünerek sevmiyoruz. Çünkü sevmek ve sevilmek ihtiyaçtır, hak edip etmeme durumu değil.
Tip ve para onun parasına muhtaç olduğumdan değil yanımda benden az gelirli olan biri olmamalı
ilgi olabilir çünkü ben ilgilenmiyorum ve hçbişi olmuyor, parasızlarında sevgilisi olduğunu gördüm para bende de yok ama parayla tiple alakalı olduğunu düşünmüyorum
Entelektüel ve donanımlı bir beyefendi. ( Ekonomik durumum iyi.)
Para bu gün var yarı yok tipe de çok önem vermem ama 2 seçenek varmış bu yüzden tip...
tip ve para bir arada oldumu en güzelleri gelir sadece parada da gelir ama diğerine göre daha az
Yilisik ve cikarci adam sevmem..
uyum yakalamaya
Popo :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?