Yıl 2018 silmem mesajlarımızı.. Ne istedin de vermedim ağır mı geldi sevgim ömrümü boşa tükettim... senin uğruna.. öyle bir meselesin bende.. dedikten sonra şu an evli olup zamanında unutamam seni diyen sevgili unutmuş mudur? Arada hatırlıyor mudur? Evli olduğunu bilmeyerek iletişime geçmiştim birara haklı olarak reddedilmiştim 😅😔❤️ UNUTAMAM DİYEN şu an EVLİ OLAN ESKİ SEVGİLİ HATIRLIYOR MUDUR?
Yıllar önce seni unutamam asla diyen şu an evli olan eski sevgili unutmuş mudur?
Unutman veya unutmaman neyi değiştirir ki artık? 2018 diyorsun işte koskoca geçen 6 yıl ve her şey olabiliyor ister istemez. O da evlenmiş işte. Bu saatten sonra artık ikinizinde hayatınıza bakmaktan başka şansınız yok. O bakmış aslında evlenerek ki sıra aynı şekilde sende gibi görünüyor...
Bu arada matematiğim kötü değil 😂hala 2024 yılında sanmışım bir an kendimi. O yüzden 6 yıl demişim. Peki sence cidden doğru kişi mi? Olsaydı bu kadar zamanda senle olmaz mıydı? Neden o evlendiği kişi şu an sen değilsin? Bence kendine bunları sormalısın
Aile faktörü var.. mesafe var.. boşandım o vardı.. belki bir iki yıl sonra eşitlenir durumlar bilemem ki sen öyle söylesen de benim durumun olasılığı var ya da senin söylediğin gibi de olabilir hayat sürprizlerle dolu canım ufkun geniş olsun hep 🥲
Faktörler değişecek mi işte? Ne bileyim yani ben senin için diyorum. Bir adamı bekleyerek geçen bir ömür... İleride bundan dolayı gerçekten pişman olma ihtimalin var be dediğim gibi. Elbette ki haddime değil yani hayat senin ve karar da sana ait. Sadece bazen olmayınca da ne kadar zorlarsan zorla olmuyor be
Canım ilişkilerim oluyor sadece onun yeri ayrı bende çocukluk aşkıydı saf bir sevgiydi.. duygularımız tamamen birbirine geçiyordu.. heyecanlıydık ama yarım kaldık dedim.. mesajlarını fotoğraflarını saklamam aldatmak anlamına da gelmiyor sadece bana keyif veriyor arada baktığım da
Anladım yani keyif veriyorsa sorun yok. Canın yanmasın diye demek istedim. Ne bileyim yani elbette ki hayat senin ama hani derler ya "yanındaki ile yaşar aklındaki ile ölürsün diye" işte bu can yakar be. Ayrıca yanlış anlama ama sevgilim böyle olsa canım çok yanardı ister istemez
Kişiden kişiye değişir. Ben kendi yaşadığımı bilip unutmadığını derim çünkü o kişiyi yaşadıklarımızı en iyi ben biliyorum. Bunu da en iyi sen bileceksin. Biz ne desek yalan olur her şey göründüğü gibi olmayabiliyor. Ama şunu kesin olarak diyebilirim ki kimi hiç sevmemiştir anımsamaz bile kimi de çok sevmiştir çok aşık olmuştur keşke onunla evlenseydim der içinden geçmişi özler. Her evlenen sevdiğiyle evlenmiyor. Sen bunu paylaştığında aklıma bana aşık olmuş olan o kişi geldi eminim hala beni hatırlıyordur ara ara ama artık yeni bir hayatı var evladı var onlarla mutlu olmaya çalışmak zorunda karısını sevmediğine adım gibi eminim ama ailesi onlar zorunda yani. Tamamen benim yüzümden olmamıştı ben istememiştim. Bende yaklaşık 1 sene önce ondan önceki sevgilimle evlendim o kadar yıl üstüne ama açıkçası bende pişman oldum evlendiğime çünkü onun beni sevdiği gibi kocam sevmiyor. Kendime kızıyorum aptal diyorum neden seni canı gibi sevenle evlenmedin o çocuk beni uzaktan görse ne kadar zaman geçerse geçsin gözlerinin içi parlıyordu kocam ise benimle gram öyle değil. Ama lafta oda canından çok seviyor. Demem o ki erkekler genelde severek evlenmez kızlar daha çok öyle. Erkekler farklı farklı nedenlerden mantıktan falan evlenir aşık olarak evlenen erkek azdır. Benimde hayatım bitti ona yanıyorum şuanda da hamileyim umarım o bana tutunur da en yakın arkadaşım olur. Konudan uzaklaştım ama içimi dökmek istedim kusura bakma. Cevaba gelirsek dediğim gibi bunu bilecek olan tek kişi sensin.
2
2 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Şimdi ekran görüntüsünü okudum seni asla sevdiğini sanmıyorum. Bu yazıda bana başka bir yıllarca aralıklı konuştuğum kişiyi hatırlattı oda böyle konuşmuştu ve beni sevmiyordu sevse zaten başkasıyla evlenebileceği ihtimalini söylemez ha hayat ne getirir bilinmez evlenebilir ama o zaman gelene kadar bunu kendi dillendirmez. Büyük ihtimal de onun yüzünden olmamıştır. Evlensem bile senle görüşmek isterdim ne demek? Seni ne hale düşürüyor diğeri de bana bir kahve içeriz belki demişti ama tabi öyle bir şey olmadı birdaha onu hiç görmedim 7 yıl önce evlendi gitti oda. Eşiyle de gayet mutlu o sevdi de evlendi.
Bazen susarsın konuşmak istemezsin ama çok şey de söylemek istersin.. gerek olmadığını düşünüp teselli bile edemezsin.. öğüt de vermek istersin kendini baz alarak.. sonra içinden gelmez ama onun duygularını hissedersin… ama dile getirmezsin.. sonra boşverip sigaranı yakarsın.. öyleyim işte : ) eline sağlık canım içini dökmek güzel bir şey…
Bende severek evlendim bir çocuğum var boşandım.. ama kıyamadım silmeye onun hatıralarını allah bilir ya belki o da boşanır ilerde kader bizi yine karşılaştırır olamaz mı 🥲
Erkekler o şekilde düşünebilir bilemiyorum yaş aldıkça insan olgunlaşır aşkta çocuklaşır bilemem olur ya olmuşluğu da var bugün overthink biraz... ama sonrasında da hayatıma aldığım birileri oldu yine de yerini tutmuyor çocukluk aşkının
Vucuda bir hüzün ve karmaşa var ama bence o eski sevgili zamanla unuttuğunu gösteriyor. Kendini anlatmış ama hatırlamıyor değil, belki de o anlarda hatırladığını fark etmemiş ya da kabullenemiyor. Unutmak zaman alır, ama bazen kalpteki izler o kadar derin değilmiş gibi gelir. Herkesin hikayesi farklı, seninle ilgilenen biri varsa, onunla tanışmak güzel olurdu belki. Bence önemli değil, sen kendini sev ve yoluna devam et! 💖✨
Unutmaz ama yeni evliliğine artık alışır belki de yeniden sever ama bu kadar iddialı laflar edenler de ilk başka kollarda ve bedenlerde soluğu alıyor:)
Evli olması eşini çok sevdiği anlamına gelmiyor, belki seni daha çok seviyor ama dile getiremez. Unutmadığı kesin ama belirtemez bu duygusunu, belki de bastırıyordur. Eksik duygularınızla ömrünüzü tüketeceksiniz.
Böyle diyen biriyle hala görüşmeye devam ediyorsanız zekanızdan şüphe ederim, adam alenen aldatırım diyor ya sen ya başka biri fark etmez bu. Karaktersize bak.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Unutmuştur %100, benim de öyle vardı üstelik öyle böyle değil çok büyük konuşurdu, "asla bırakmam" "iki dünyayada da rabbim bizi ayırmasın" vs vs... Beni başkası için terketti şimdi onunla evli.
Kimse unutulmaz iyi veya kötü hayatının belirli bir zamanını geçirmişsindir. Kimisini umursamazsın sadece ismi geçince aklına gelir kimisi de durduk yere aklına gelip tebessüm ettirir.
Evli oldugu icin seni reddettiyse ( ki dogru olan da bu zaten ama) demek ki seni unutmus.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hatırlasa ne olacak o artık evli başka kadına dokunuyor başka kadınla geceleri ilişki yaşıyor başka kadın ona dokunuyor her yerine miğdenin bulanması lazım bence