Neden böyle davrandı?

Bu kişi yabancı bir milletten ve biz üniversiteden arkadaşız kendisinin en başından beri bana karşı ilgisi vardı ama ben onu tam fark etmedim artık bir şeylerin farkındayım ve onun hayatıma dahil olmasını çok istiyorum bizim aramızda tatlı sohbetler ve bazı hediyeleşmeler bile oldu hatta o bana kahve davetinde bulundu sonrasında ben Türkiye’ye gittiğim için içemedik sonra ben buraya döndüm ama hiçbir adımda bulunmadı oysa çok istekliydi konuştuğumuzda bile sürekli bu konuya geliyordu konuşmayı sonrasında geçen hafta ben bir kahve yerine gittim burada Türklerin açtığı bir kafe benim hikayeme cevap vermiş burada kahve nasıl diye bende hem ona ciddi hemde biraz şaka vari bir mesaj yadım neden soruyorsun ya da sana bana burada kahve ısmarlayıp ısmarlamayacağını mı sormalıyım dedi o ise gülmüş ve sordum çünkü daha önce orada bulunmadım dedi ben görünce çok şaşırdım çünkü ilk bu mesajı attığında sanırım doğru anı bekledi ve şimdi bir hamle yapacak diye düşünmüştüm sonra sinir olduğun için 👍🏻 bu ifade ile yanıt verdim ama sonrasında düşününce yanlış bir cevap verdiğimi düşündüm ve gece bir mesaj attım sonra durum geri düzeldi ve bu hafta ise ben ona ilk defa açık ve net bir şekilde adım atmak istedim ve onun bana sorduğu kafeye tekrar gittim ve mesaj attım senin bana geçen hafta sorduğun yere tekrar geldim ve kahveleri gerçekten güzel dedim ayrıca eğer denemek istersen ve gelirsen seni burada bekliyor olacağım dedim ama zamanlaman şansımdan kötü bir ana denk geldi çünkü o gün babasının doğum günüymüş ve ailesi ile bir plan yapmış olduğunu söyledi ve teşekkür edip kalp attı🥹 sonrasında bende güzel bir şekilde mesaj yazdım babası için vs. Sonrasında eğer yarın için bir planın yoksa ve müsaitsen seninle buluşmak isterim dedim ama mesajıma cevap vermedi ve ilk defa bu şekilde yaptı ayrıca ben o gün gün içerisinde hikaye atmıştım onları görmüş ama mesajı cevaplamamış neden böyle davranıyor anlamadım ve kafam çok karışık ayrıca benim ona karşı ilgim olduğunu artık anlamış olabilir mi? Biraz uzun oldu ama lütfen siz erkekler yorum yapar mısınız bu durum beni gerçekten üzdü
Neden böyle davrandı?