Arkadaşlar benimle konusmak isteyen. tanısmak isteyen çevremdeki tanıdığım kişiyle bugün ilk bulustuk. sürekli kendi konuşuyor. etrafa bakıyor. arada elinde telefon falan hep kendi konuşuyor ben konuşuyorum arada lafımı kesiyor v. s konuştuğumuz yerde de eline telefonu aldı birini aradı. telefonu kapattıktan sonrada dedim kalkalım mı tmam dedi hemen kalktı yürürken önden gidiyor. vs bozuldum. neden böyle yaptı acaba ilk bulusma diyemii sohpetimdenmi hoşlanmadı bilemedim. gideerken de telefonla konuştun işin olduğunu düşündüğüm için kalktım dedim. durakladı yok kardeşimle konuşmuştum felan yaptı. bilemedim az önce de kahve için TSK etmeyi unuttum sağol dedim acaba yanlış mı yaptım yazmasamıydm bilemedim bu duruma ne diyorsunuz kibarlığımı bozmak istemedim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ağzın kokuyor olabilir o yüzden hep kendi konuşmuş arkandan gitse arkaya bakıyormuş gibi olacağı için önden gitmiş
davranışların pek hosuma gitmedi yazdım ne yaptım yazdı hep kendin konuşuyorsun sözümü kesiyorsun saygın pek yok dedim telefonla knsuosun felan farkında değilim Kb uzun yazmasaydın görünce söylerdin yazdı bilemedim?
Sizden ne yoğurt ne hıyar nede bir cacık olur
😀😀😀 bende oyle düşünüyorum ilk mesajm dada davranışların hosuma gitmedi ama yinede bana yakışanı yapim TSK ederim yazdım. kahve bahane yazdı bise değil dedi ne demek ki şimdi bu madem kahve bahaneydi. davranışların neden o sekıldeydi
İlk buluşmada kendini kanıtlamak varken bunu yapıyorsa siz sevgili olduktan sonra seninhic umursaama,
davranışların pek hosuma gitmedi yazdım ne yaptım yazdı hep kendin konuşuyorsun sözümü kesiyorsun saygın pek yok dedim telefonla knsuosun felan farkında değilim Kb uzun yazmasaydın görünce söylerdin yazdı
Yani bilmemem tabi senin hayat görüşüm nasıl. Ama bence affedilecek bir şey değil heleki ilk buluşmada
Yani bozuldum zaten bende tabi ki davranışların hosuma gitmedi aslında ama ben yinede kendime yakışanı yaparak TSK ederim kahve için yazdım. ilk başta oda bise değil kahve bahane yazdı.
Sen doğru olanı yapmışsin doğru şekilde davranmassin. Keninde su arama sakın
mesajnı gördüm cevapta vermedm zaten. anlam veremedim hiçbiseue çnkü
Bazı hatalar affedilir tekrardan şans verilir. İlk buluşmada hele en önemlisi o ki bazı şeyler yapilmaz. İlk buluşmada; cinsellik konusulmaz , alkol alınmaz, kendin övülmez, kadına hesap odetilmez ya da alman usulü olmaz. Heleki kaidn yanında ise sağa sila bakılıp telefonla uğraşılmaz. Bence hiç cevap bile verme değmez zamanıni harcamaya
vermedim zaten öyle kaldı.
Aynen boş ver zaten. Geride bırakıp yürümek nedir yani
aramız da bir iki adım mesafe vardı hızlı hızlı yürüyor. sürekli konuşuyor. konusması bitince bende konuşuyorum lafımı kesiyor. konuşuyor. ne bilim yani
benim için önemli bir konu olduğundan ve birdaha da ne zaman karşılaşcamı bilmediğim için. burdan yazmak istedim neyse yazdım bende.
Tam narsist insan davranışı sergilemiş , yani narsist kelimesi tam karşılığı bu. Hayatıma böyle insanlar ne arkadaş olarak neden sevgili olarak var olabilir. Bende az uyumusum yorum yazamadım
sorun değil. uani en son benim yazdığıma cevap vermedi daha mesajı gördü ama cevap yok.
Sen halen cevap beklemiyorsun dimi? Yani adam gözüne sokmuş kendi sana karşı. Bence hiç üstüne düşme
yok beklemiyorum. mesaj sildim zaten. gözüne sokmuş kendi sana karşı derken anlayamadım
Yani adam ben buyum diyor yani yaoim bu diyor böyle kabul et diyor sana
yok ilgilenmiyorum gerek yok kendimi önemsiz hissetim
Ben o duyguyu bir kez yaşadım arkama dönemden gittim. Ben bir kez narsist biri ile sevgili olmuştum haytta çekilmez
doğru.
Sen şanslısın bari en başından tanımışsin
Yani davranışı tuaf geldi bana bunu görmemek mümkün değildiki
Bunu göremeyenelerde var. Sen akıllı olan taraftasin. kimisi görmez, Görsede kabulullenemez kendine bahaneler uydururur
önce bana değerli olduğumu hissetirilmesni saygı duyduğunu görmeyi isterim. beklentim bu olduğu için sanırım bunu belkide erken farkettim
Saten sağlıklı bir ilişkide ister sevgili olsun ister arkadaşlık bu olması gerekir. Yani sağlıklı düşünen Beyin bunu emreder
aynen
seni beğenmemiş midesi bulanmış
Senden hoslanmamis olabilir.
davranışların pek hosuma gitmedi yazdım ne yaptım yazdı hep kendin konuşuyorsun sözümü kesiyorsun saygın pek yok dedim telefonla knsuosun felan farkında değilim Kb uzun yazmasaydın görünce söylerdin yazdı
Çok da takmıyor gibi boş ver saygısız insanlarla işin olmasın
cevap vermedim en son ki mesajına ama içimde de kaldı. ne yazacağımı bilemedim uzun yazmasaydın görünce söylerdin yazmasına
Senin gibi birini bir daha görmek isteyecegimi zannetmiyorum o yüzden buradan yazmak istedim yaptığın saygısızlıkları.
Ben olsam böyle yazar cevap vermesine bile izin vermeden engellerdim.
benim için önemli birsey olduğundan ve birdaha da ne zaman karşılaşcamı bilemediğim için. burdan yazmak istedim yazdım.
İyi yapmıssın
gördü daha da yazmadı yazacak Bise bulamadı sanırım.😀
Hazmetsin önce bir 😂
daha da yazabilcni düşünmüyorum
Aman yazmasın kız zaten boş ver. Boşuna vakit kaybı.
Yani bence de. neden çağırdı noldu hiç bise anlamadım.
Uff canım iste boş ver düşünme
Pek beğenmemis seni
söyledim farketmedim Kb yazdı keşke yazmasaydın uzun görünce söylerdin kahve için bise değil kahve bahane yazdı ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.
Bende olsam kaçardım