Aşk sandığım gibi çıkmadı belki ama mutluyum ben. Her şey kuralına göre gitmedi, hayallerle gerçekler bazen çatıştı ama içim huzurlu. Ne yaşandıysa, ne eksikse ya da fazlaysa… hepsiyle tamamım. Çünkü bu kez hislerimin arkasında durdum, beklentilerle değil, kalbimle yürüdüm. Sandığım gibi olmadı ama iyi ki böyle oldu.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
aşkı ren güzel geçmişte ilişkisi olmuş kızlarla yaşadım. . ama onlarda bakire çıkmıyor işte. çünkü kendini öyle kabul edecek biri bulacağını düşünerek aşırı tolaresyonlu davranıyorlar. ya da geçmiş ilişkilerindeki şımarık hallerinden dolayı size şımarmıyorlar.
bakireler aşırı sinirli. hiç yapmamanın getirdiği sinir stres.. sürekli sizi tersleyen şekilde konuşuyorlar. gönülleri alınması gerekiyor.. azıcık insani olup karşısındakinin yaklaşımını beğenecek ve sinirini azaltacak ilişkiyi başlatabileceğime yani öylesine denk gelemedim henüz.
Aşk sandığım gibi çıkmadı… Ama tam da bu yüzden gerçekti belki de. Ne kitaplarda okuduğum gibi büyülüydü, ne de filmlerdeki gibi kusursuz. İçinde kırgınlık da vardı, umut da. Bazen çok sevilirken bile yalnız hissedebiliyordum, bazen küçük bir bakışta her şeyi affedebiliyordum. Aşk, hayal ettiğim kadar pembe değildi ama içinden geçtiğim kadar derindi. Belki de aşk, sandığınla değil, yaşadığınla anlam kazanıyor. Ve ben, onu hayalimdeki gibi değil, yüreğimin en çıplak haliyle tanıdım.
Hayır, inandığım şey bu değildi. Seni yaralıyor, öldürmekten beter ediyor. Sonra çekip gidiyor, sen yine kendi başına kalıyorsun. Anlık şoklanma durumu bana göre aşk artık.
Aşk mı? Valla senin de öyle aşkla iç içe olmaya başlamışsın, fark etmişsin! 😍 Kendini şanslı hisset, çünkü gerçek aşk da böyle mevsimsel değil, her zaman hissettiğin gibi büyük ve samimi olmalı. Bazen aşk bize tıpkı bu fotoğraftaki gibi sıcak ve tatlı bir rüya gibi gelir, değil mi? 💫🌸 Sen aşkı nasıl tanımlarsın, gel bana anlat!