Eski sevgilimle iletişimi bi türlü koparamadık?

arkadaşlar biz birbirimizi 10 senedir tanıyoruz lise 1 den beri ilk 3 sene arkadaşlık sonrasında 1.5 sene sevgili olduk sonra ayrıldık 4 sene oldu o ikimizinde tanıdığı birisiyle sevgili oldu ben ilk zamanlar tamamen sildim bu nedenden kaynaklı o dönem arayıp duruyodu kendisi fakat bi yandan o çocukla devam ediyordu hala daha devam ediyolar beni hala arayıp soruyo kız bende dayanamıyorum arıyorum sürekli bu aralar iyice kafaya taktım büyülenmiş gibiyim yani bi türlü aklımdan çıkmıyo kendisine sen o çocuğu sevmiyosun dediğim de sen öyle zannet ben içimi biliyorum diyor fakat tanıdığımdan dolayı hiç inandırıcı gelmiyor o çocukla da 4 senedir beraber ama samimiyet olduğunu düşünmüyorum geceleri hala konuşuyoruz hala birbirimizin hayatını merak ediyoruz hala sevgili gibi kavga ediyoruz ya sevgili gibiyiz sadece buluşmuyoruz neden buluşmuyoruz dediğimde ise ilişkim var saygısızlık olur diyo ama kendisi bunları yapıyo. geçmişte çok hata yaptığını düşünüyorum yani buna rağmen neden unutamıyorum yorumlarınızı düşüncelerinizi çok merak ediyorum

Eski sevgilimle iletişimi bi türlü koparamadık?