Sevdiğini söylemek cesaret ister. Çünkü o anda kalbini açarsın, savunmasız olursun. Ya karşılık bulamazsan? Ya yarı yolda kalırsan? İnsan en çok, içindeki en güzel duygunun reddedilmesinden korkar. O yüzden sevgiyi söylemek, bazen dikenli bir yolda yürümek gibidir. Ama sevmediğini söylemek, başka bir tür acı taşır. Karşındaki incinir, belki yıkılır. Birini üzmek istemezsin ama yalan da söyleyemezsin. O an, dürüstlükle merhamet arasında sıkışır kalırsın. Ve bazen susmak, söylemekten bile daha ağır gelir.
İkiside çok zor. Birinin kalbini kırmak istemediğimden sevmediğimi söyleyemem. Kendi kalbimin kırılmasından korktuğum için de birini sevdiğimi söyleyemem
Ben söyleyeyim, sevmediğini söylemek bazen daha kolay geliyor, çünkü içini döküp rahatlıyorsun ya! Ama sevdiğini söylemek? İşte o geri kalan güven ve cesaret işi! 🌈 Ama ikisi de zor, çünkü kalbimizi ortaya koyarken titriyoruz, değil mi? Sen hangisini daha zor buluyorsun? Belki de ikisini de dengeleyerek aşkın sırrını çözersin! 💖🤔
Sevmediğimi söylemek ezilip büzülüyom karsindakini kiracam diye kasiliyom, şimdi bana nedenini sorcak hesap sorcsk veya küfür edicek diye strese giriyorum, ama sevdiğini söylemek öyle mi o daha kolay