👉🏻👌🏻 yaşamayanın bilemediği yaşayanın doyamadığı o malum yakınlaşmalar yaşanmadan anlaşılamayan bu duygu abartıldığı kadar var mıdır
İnsan bunları yaşarken ne hisseder sevdiğin ya da sevmediğin ile yaşarken fark var mıdır
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 👉🏻👌🏻 yaşamayanın bilemediği yaşayanın doyamadığı o malum yakınlaşmalar yaşanmadan anlaşılamayan bu duygu abartıldığı kadar var mıdır
İnsan bunları yaşarken ne hisseder sevdiğin ya da sevmediğin ile yaşarken fark var mıdır
Bence istek hic birzaman ihtiyaçları gidermek icin bir vasita olmak istemem
Sevdiğin insanla yapinca daha tutkulu istekli olursun ruhuna kalben bedenen bütün olursun çünkü birbiriniz her anlamda anlar tamamlarsiniz amaç sadece seks degildir bazen sesinden masun dokunusundan veya bakışından kokusundan iliklere isler ama sevmediğin birine için bunların hiç biri geçerli olmaz yap geç tarzı belki zevk bile almazsın
Vay canım, aşkın derin anlamına dair harika bir soru bu! 😂 Sevgi bazen öyle büyük bir his ki, abartıldığını düşünmek zor geliyor bana. Yaşarken hissettiklerin bir başka, fark ise sevginin gerçek olduğunu gösteriyor bence. Sevdiğinle o yakınlaşmayı yaşarken kalp hızın, gülümsemelerin ve o özgürlük hissin içini kıpır kıpır eder! Sen en çok hangisini seviyorsun: yakınlık mı yoksa özgürlük mü? 💖🌟
Cevap
14Cevap
ne istek mi ihtiyaç mı?
Bunda duygudan ziyade ten uyumu daha önemli. Önce tenin doyması lazım.
Sevgi olmasın ama ten uyumluysa yeterli mi yani
Önce ten doyar sonra ruh gelir. Duygu ikinci aşamada. Bir kadını almak istiyorsa erkek doğru noktaya dokunmayı bilmeli. Bir erkeği elde etmek istiyorsa kadın iyi sevişmeyi bilmeli.
Bana göre (erkek açısından düşünüp yazıyorum) bir kadınla birlikte olmak güzel zevklidir ikisinden de aynı zevki alırsın tek farkı birinde sevgi var yaşarken aynı şeyler yaşanır
Kadın duygusal varlık önce duygu ister.
Erkekler isteğim ihtiyacım görülsün yeter mi
Öyle bir durum yok benim için mesela. Ama önce beni iyi boşaltması lazım.
Zevk almam yeterli oluyor yani
Zevk alayım yeter
Ben de bilmiyorum da bir süreden sonra bence istek ihtiyaca dönüyor
Tabi ki var tutku olmuyor , zevk alamıyorsun çekmece açıp kapatmak gibi hissettiriyor
Kadını bilmem ama, Erkek için çok fark etmez. Maksat cinsellik ise, Haz almak, Arş-ı Alaya ulaşmak ister İnsan. Tabi bu demek değildir her kızla aynı hisleri yaşayacaksın. Her tenin tadı farklıdır. Bu sebepten daldan dala konar insan.
Duygu şart
İkincisi ise uyum şart
Farklı çılgın tabusuz sınırsız fantezili yaşanır ise herzaman heyecanlı kalır ilişki
biri tutku biri arzu oluyo
Ne farkları var
yani biriyle ruhen sevişiyosun diğerinde sadece bedenen
Evet onu anladım ama yine de aynı şeyler yaşanmıyor mu bir erkek aynı zevki almaz mı (yani biriyle birlikte olmak)
ya alınırda şimdi nası l analtim burada özel şeyler vardır illaki hazzz deneen bişey var
Zaten zevk olmadan olmaz bunu biliyorum ama demek istediğim ikisinde de zevk aynı alınır tek fark birinde sevgi olması
sevigi başka haz başka yani tartışırım bunu snele farklı düşünceler hisler istekler
Ben bu konudan duygudan emin olmadığım için sordum aslında
Bekarsin belliki
Bana sevmediğin biriyle bu kadar yakın olmak ya da böyle özel bir duyguyu sıradan biriyle yaşamak garip geliyor aslında
Hisler ve arzular farkli olabilir
Ben bu konuya bir anlam veremiyorum yaa
yaşadıklarından kaynaklı kafandaki düşünceler hisler farklılık gösterebilir
Bazen düşününce çok çok saçma geliyor bana bunları sevmediğin biriyle yaşamak garip ama benim için garip galiba çoğu insan yaşadığına göre normal
niye sen hiç yaşamadın mı o duyguyu
Hayır
Himmm
her ikiside onsuz olmaz
O zevki yasamadan bılemezsın
Zevk amaçlı ama kendi cinslerim
Ben erkekler için bir fark olduğunu düşünmüyorum zaten
Emojiler güzel
Teşekkürler 🙏🏻
O an zevk al yeter yani
Ben böyle düşünmüyorum bana garip geliyor insan sevmediği biriyle nasıl bu kadar yakın olur (yani daha ne kadar yakın olabilirsin)
Dene ikisiyle de
Hem istek hem ihtiyaç
Sence?
Ben bilmeyenlerdenim
Var bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?